Moderátor: Dave0401
mě by tato vzdálenost stačila bohatě to ano ale cenově to je na pytel.Starý ovládač jde teško sehnat max. na ebay.de a cena se vyšplhá od těch 3do 9 jak jsem psal. A proto budu jako 007 s mobilemwesly.TDI píše:kurna martas ti nestaci tech pagerovych 600m? s tim mobilem budou same problemy
Nic na tom není.... možnost je pouřít nejlevnější SIM kartu např. od Eurotelu,kterou pak můžeš 1x za rok a půl dobíjet tim nejlevnější způsobem GO kuponem.Jen jedenkrát za 3 měsíce by měl být uskutečněný placený telefoní hovor,aby operátor nevyhodnotil číslo jako neaktivní a nezrušil kredit a následně pak nezablokoval i číslo.luboT4 píše:taky si docela myslím . jak bude aktivní ??? sim karta ? paušál musíš platit. kredit musíš kupovat je omezený časem pak se to vypne ikdyž je nabito.
je to mastné jak prase, kukni na ceníky jsou tam i dálkače http://www.webasto.cz/ceniky/cz/ceniky.htmlwesly.TDI píše:to je takove mastne? tady to ma jeden stamgast v golfu nejaky alarm i stim dalkovym startem a cypovinama daval za to vc. intalace kolem7
zrejme nepises o nezavislem topeni ze?wesly.TDI píše:to je takove mastne? tady to ma jeden stamgast v golfu nejaky alarm i stim dalkovym startem a cypovinama daval za to vc. intalace kolem7
jj myslel jsem na tomax3rx píše:.. a z tý záslepky bych udělal druhej blikač nebo něco, prtže na mě ty světla působí kvůli ní moc lacině
Josh píše:Martas: Super prace, sikula![]()
![]()
![]()
myslis ze by sly sterace na tolídko??
max3rx:ty jezdis tak rychle??