kubajzsemily:Proc davas na zimaky,kdyz ukladas do garage,bylo by spise lepsi to hodit lehce na spalky,aby se nenicily gumy a jeste tak hezky zimaky skoda gum.
Mirek999 píše:kubajzsemily:Proc davas na zimaky,kdyz ukladas do garage,bylo by spise lepsi to hodit lehce na spalky,aby se nenicily gumy a jeste tak hezky zimaky skoda gum.
no připadlo mě lepší to dat bez podložek a na plechy jsem si myslel že to bude min trpět, když bude v zimě pěknej slunečnej den tak se stim uděla kratka vyjiždka aby se to tak nak rozhejbalo, jinak máš pravdu na zimákach minulej majitel jezdil asi 2 měsíce jsou jako nový
Speedy fakt nevim,proč je v každém tématu tvoje rádoby vtipná připomínka. Jestli chceš honit příspěvky tak piš do vtipů. V některých tématek se to fakt nehodí
doemixx: koukam ze mas taky kuzi nic moc, ja sem ji mel uplne prisernou, tak sem prehazel sedacky za jedny v peknym stavu co se mi valeli doma, akorat sou teda z bouracky a ridicova ma ohlou kolejnici, takze tu jsem jeste nemenil a asi bude jednodussi prevliknout to nez rovnat nebo menit kolejnici ..
Přílohy
P1010009small.JPG (63.67 KiB) Zobrazeno 1774 x
jinak v kuzi mam vse krome vrsku palubky, podlahy a stropu:)
P1010006small.JPG (70.14 KiB) Zobrazeno 1774 x
rozdil mezi riciovou jeste nevymenenou a ostatnima
P1010010small.JPG (75.26 KiB) Zobrazeno 1774 x
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Speedy fakt nevim,proč je v každém tématu tvoje rádoby vtipná připomínka. Jestli chceš honit příspěvky tak piš do vtipů. V některých tématek se to fakt nehodí
Maro, ve vtipech taky nemůžu, tam zase mrčí Ivan, když tam někdo něco komentuje Buď se s mými rádoby vtipnými hláškami smiř, nebo mě přehlížej a ušetříš si čas s reakcí na konkrétní hlášku
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
trhyy: si rikam coto mas za brutalni antenu a ono poulicni osvetleni
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Maro, ve vtipech taky nemůžu, tam zase mrčí Ivan, když tam někdo něco komentuje Buď se s mými rádoby vtipnými hláškami smiř, nebo mě přehlížej a ušetříš si čas s reakcí na konkrétní hlášku