http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... id=7909776
Moderátor: Jardafox
tak mi uved ty zcestne informace, kamo spis sjety mi tady pripadas jen ty,Kovisek píše:Celkem zcestny video, naprosto nesouvisle informace a navic mi pride ta baba co to komentuje jak sjeta. Motat nejaky cesky skinheads a 2sv valku do jednoho??....
Nesimpatizuju s zadnou mensinou, vetsinou nebo skupinou. Jsou mi vsichni ukradeny..
Ale radsi at si nackove hajlujou nekde zavreny v hospode nez aby mi banda fetaku behala po poli a ja celej vykend nemohl spat a jeste mi vznikla nekolikatisicova skoda..
Aha pan je chytrej tak mi napis nejakou spojitost mezi Nacistickou risi za 2sv a skinheads...Tom_ píše:tak mi uved ty zcestne informace, kamo spis sjety mi tady pripadas jen ty,Kovisek píše:Celkem zcestny video, naprosto nesouvisle informace a navic mi pride ta baba co to komentuje jak sjeta. Motat nejaky cesky skinheads a 2sv valku do jednoho??....
Nesimpatizuju s zadnou mensinou, vetsinou nebo skupinou. Jsou mi vsichni ukradeny..
Ale radsi at si nackove hajlujou nekde zavreny v hospode nez aby mi banda fetaku behala po poli a ja celej vykend nemohl spat a jeste mi vznikla nekolikatisicova skoda..
Asi myslíš třetí říši že? No a co mají společné? Například naprosto shodné názory na nacistickou ideologii o jedné nadrase ktérá má vládnout všem.Kovisek píše:Aha pan je chytrej tak mi napis nejakou spojitost mezi Nacistickou risi za 2sv a skinheads...Tom_ píše:tak mi uved ty zcestne informace, kamo spis sjety mi tady pripadas jen ty,Kovisek píše:Celkem zcestny video, naprosto nesouvisle informace a navic mi pride ta baba co to komentuje jak sjeta. Motat nejaky cesky skinheads a 2sv valku do jednoho??....
Takze ty 16lety kluci co tu behaj a maj ostruhany vlasy na kratko chteji vladnout vsem? Opravdu v to veris, nebo to je jen prevzatej idealistickej nazor odpurce vyclenene skupiny?RifleMan píše:Asi myslíš třetí říši že? No a co mají společné? Například naprosto shodné názory na nacistickou ideologii o jedné nadrase ktérá má vládnout všem.Kovisek píše:Aha pan je chytrej tak mi napis nejakou spojitost mezi Nacistickou risi za 2sv a skinheads...Tom_ píše:tak mi uved ty zcestne informace, kamo spis sjety mi tady pripadas jen ty,
Jinak super skupina škoda že nevydaly nějaké album.
To same tedy mohu rict o satanistech? Fetacich? Jeptiskach? Kazdeho z nich muzu spojovat s cernou minulosti...RifleMan píše:Pokud zvedají pravici a zdraví se "sieg heil" a pravidelně se scházejí na těch jejich seancích tak ano.Kovisek píše:Takze ty 16lety kluci co tu behaj a maj ostruhany vlasy na kratko chteji vladnout vsem? Opravdu v to veris, nebo to je jen prevzatej idealistickej nazor odpurce vyclenene skupiny?
Jsi idiotKovisek píše:Celkem zcestny video, naprosto nesouvisle informace a navic mi pride ta baba co to komentuje jak sjeta. Motat nejaky cesky skinheads a 2sv valku do jednoho??....
Hm, názor hodná inteligentaSAM píše:cikani,anarchisti a fetky jedna velka pakaz,smaznout je ze sveta a na to nemusim byt nacek
Mluvíš mi z duše, konečně někdo s mozkem v hlavě. Takový video by měli pouštět na základkáchvrkuboy píše:Video je krasne udelane ale bohuzel s dost hroznym obsahem, ale na druhou stranu si kazdy uvedomi jak hrozna doba to byla a sem rad ze v te dobe neziju, nadruhou stranu kdyz si po praze mohou behat neonacisti a v Madarsku buji narodni garda, tak o tom zacinam pochybovat.
Meli by je mlatit 3x denne misto jidla aby jim to z hlavy vytloukli.
naprostý souhlas, jestli někdo byl v Osvětimi nebo Březince, tak to pochopí. Byl jsem tam jednou a víckrát bych tam dobrovolně asi nejel. Tyhle hajzly bych tam na pár dní zavřel ať si to vyzkoušejíStarlet píše:Mluvíš mi z duše, konečně někdo s mozkem v hlavě. Takový video by měli pouštět na základkáchvrkuboy píše:Video je krasne udelane ale bohuzel s dost hroznym obsahem, ale na druhou stranu si kazdy uvedomi jak hrozna doba to byla a sem rad ze v te dobe neziju, nadruhou stranu kdyz si po praze mohou behat neonacisti a v Madarsku buji narodni garda, tak o tom zacinam pochybovat.
Meli by je mlatit 3x denne misto jidla aby jim to z hlavy vytloukli.