Mel si stesti! Preji brzky uzdraveniGoldies píše:Nazdar reddy, takze vsechno OK? To sem rad
ALL: Jo, jeden matej mi nedal prednost na hlavni (prej me nevidel, jel sem desne rychle nesvitil sem, mel sem zaplej blinkr....) no rpste se z toho snazi dostat, nastesti mam dost svedku, teri potvrzuji moji verzi.
Jinak mam za sebou 4 operace. Prvni trvala 5,5 hodky ostatni nastesti jen kolem hodiny. Mel sem kliku na doktora, takze vsechno ok.
Chodim o berlich a mam zesroubovany obe stehna a pravy litko. Dohromady mam 50 stehu a 12 sroubu a 4 platy zeleza prez cely kosti. Doba rekonvalescence je cca rok, takze zadna slava, ale nastesti muzu chodit (taky vyhrozovali vozikem) akorat nemam cit v prstech pravy nohy a moc me neposlouchaji, mrsky jedny...
Oživení BRNO fora ?
-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oživení BRNO fora ?
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- Celica2.0GTI
met ho jak moje reci tak si ho musim omotavat kolem nohy aby mi nelezl z nohaviceMComb píše:No jestli ho máš velkýho aspoň jak řeči tak je to možnýCelica2.0GTI píše:Tak víš jak přes rousinov jezdím často a tvoja je hrozná drbna tak se prokecla že ho mám o dost většího promin MaroMComb píše:Ale ale nějaký sebevědomíčko![]()
![]()
![]()
![]()
jeee, tady uz to zije, je tady vic jak 3 reakce za den 
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.46reddy píše:grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?Katy píše:se taky pridavam teda
i kdyz pred zimou "ozvivovat" neni pozde ?![]()
no jo, je to skoda, ale neni garage ale tak ulice je to celkem klidna a stejne chci novej lak, takze ty povetrnost.vlivy nevadi.
a kudy tam ty jezdis ze to vidis, tak schovane ? : )))
moje šPunto, muj život
a co plánuješ za lak? Jinak míváš auto u Loba ne?Katy píše:diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.46reddy píše:grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?Katy píše:se taky pridavam teda
no jo, je to skoda, ale neni garage ale tak ulice je to celkem klidna a stejne chci novej lak, takze ty povetrnost.vlivy nevadi.
MComb píše:A co plánuješ za lak? Jinak míváš auto u Loba ne?Katy píše:diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.46reddy píše: grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?
Tak že bysme to tady rozhejbali?Goldies píše:jeee, tady uz to zije, je tady vic jak 3 reakce za den
-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
az tady budou vic jak 3 topici za den, tak to bude rozhejbanyMComb píše:Tak že bysme to tady rozhejbali?Goldies píše:jeee, tady uz to zije, je tady vic jak 3 reakce za den![]()
![]()
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
schovaný neschovaný, objevil jsem toKaty píše:diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.46reddy píše:grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?Katy píše:se taky pridavam teda
jen že to je škoda, když tam máš hudbu a navíc lidi jsou hajzli závístiví, tak pozor potom s tím novým lakem
DEKUJI... taky mam znej radost.MComb píše:Tak jsem zvědavej na novou sezonu. Jinak máš toho Punťu moc hezkýho. Pěknej neokoukanej styl. Žádná přeplácanost. A ty kolesa
ale na novou sezonu se nechystam.... to az tak asi za dva roky
to 46reddy : hudba je tam malinkata, ale uz je v planu jina
ale jak rikam, az casem.
moje šPunto, muj život
A to tam je v serii, ne?46reddy píše:2Katy: hlavně se mě strašně líbí ty přední světla, tmavý lampy vepředu to je něco bomba
Japonci na konci
Je, ale u Punta MkII od roku tuším 2000Goldies píše:A to tam je v serii, ne?46reddy píše:2Katy: hlavně se mě strašně líbí ty přední světla, tmavý lampy vepředu to je něco bomba
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
tak ja vam ukazu jak vypadalo moje auto v serii na zacatku...Goldies píše:A to tam je v serii, ne?46reddy píše:2Katy: hlavně se mě strašně líbí ty přední světla, tmavý lampy vepředu to je něco bomba
http://www.girlstuning.com/clenky/katy/foto/1.jpg
MK2 ma v podstate "čiráky" od serie.... a cpou se i na ruzna jina upravena auta.SPEEDY píše:Je, ale u Punta MkII od roku tuším 2000Goldies píše:A to tam je v serii, ne?46reddy píše:2Katy: hlavně se mě strašně líbí ty přední světla, tmavý lampy vepředu to je něco bomba
http://i17.ebayimg.com/07/i/000/c2/8d/3c76_1.JPG
ja mam MK1.
moje šPunto, muj život
hmmm, je teda videt, ze je na Puntovi odvedeno spousta dobre prace 
Japonci na konci
no ted se spis nehejbe
Kokam se ted po normalnim aute, asi bude bafo 
Japonci na konci
jj kombicek
A ja jeste tak pul roku driftovat nebudu, ale nebojte se niceho, naucim driftit mladou 
Japonci na konci
doufam ze to brzy opadne a jen tak nenapadne zas ... jinak se muzu se spuntem nechat zamestnat u silnicaru. jeste tak mesic musi byt pojizde.. ikdyz na zimakach to bude fuuuj a doufam ze to nekde neorvu nebo nejakej debil do me
a pak huraaa do garage a odpocivat.uz se tesiiim za nej
a pak huraaa do garage a odpocivat.uz se tesiiim za nej
moje šPunto, muj život
Zimáky? Co to je?
Ajo, gumy 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206