Goldies píše:Nazdar reddy, takze vsechno OK? To sem rad
ALL: Jo, jeden matej mi nedal prednost na hlavni (prej me nevidel, jel sem desne rychle nesvitil sem, mel sem zaplej blinkr....) no rpste se z toho snazi dostat, nastesti mam dost svedku, teri potvrzuji moji verzi.
Jinak mam za sebou 4 operace. Prvni trvala 5,5 hodky ostatni nastesti jen kolem hodiny. Mel sem kliku na doktora, takze vsechno ok.
Chodim o berlich a mam zesroubovany obe stehna a pravy litko. Dohromady mam 50 stehu a 12 sroubu a 4 platy zeleza prez cely kosti. Doba rekonvalescence je cca rok, takze zadna slava, ale nastesti muzu chodit (taky vyhrozovali vozikem) akorat nemam cit v prstech pravy nohy a moc me neposlouchaji, mrsky jedny...
Mel si stesti! Preji brzky uzdraveni ja si na motorce zlomil 5 a 6 obratel a sem na voziku. Treba ti v ramci rekonvalescence napisou lazne
jeee, tady uz to zije, je tady vic jak 3 reakce za den
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Katy píše:se taky pridavam teda
i kdyz pred zimou "ozvivovat" neni pozde ?
grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?
diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.
no jo, je to skoda, ale neni garage ale tak ulice je to celkem klidna a stejne chci novej lak, takze ty povetrnost.vlivy nevadi.
a kudy tam ty jezdis ze to vidis, tak schovane ? : )))
grutuluji k umístění v Tuning Cupu, vídám tvoje auti stávat v Žabinách jen tak venku, není to škoda?
diky.... bylo to prijemne zpestreni srazů. ale ted bude na nejakou dobu woraz .. a tudiz ani auti uz stavat venku nebude.
no jo, je to skoda, ale neni garage ale tak ulice je to celkem klidna a stejne chci novej lak, takze ty povetrnost.vlivy nevadi.
46reddy píše:
2mccomb: no obcas jo... ale uz ho nechci zatezovat, i tak tam ma dost aut. ale jsem rada ze mi tak vyhovel nekdy. jenze s tou jeho praci a mojim parkingem se to ted nekdy stejne neda zkloubit tak stavam venku:)
schovaný neschovaný, objevil jsem to . ne ne, byl jsem na te ulici a viděl jsem to tam zaparkovaný.
jen že to je škoda, když tam máš hudbu a navíc lidi jsou hajzli závístiví, tak pozor potom s tím novým lakem
46reddy píše:2Katy: hlavně se mě strašně líbí ty přední světla, tmavý lampy vepředu to je něco bomba
A to tam je v serii, ne?
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
hmmm, je teda videt, ze je na Puntovi odvedeno spousta dobre prace
no ted se spis nehejbe Kokam se ted po normalnim aute, asi bude bafo
jj kombicek A ja jeste tak pul roku driftovat nebudu, ale nebojte se niceho, naucim driftit mladou
doufam ze to brzy opadne a jen tak nenapadne zas ... jinak se muzu se spuntem nechat zamestnat u silnicaru. jeste tak mesic musi byt pojizde.. ikdyz na zimakach to bude fuuuj a doufam ze to nekde neorvu nebo nejakej debil do me
a pak huraaa do garage a odpocivat.uz se tesiiim za nej