Hlas dostal Krosmen,protoze zase u me vytezi motor a jizdni vlastnosti.Jinak obdivuju ho dost,jelikoz jeho vedomosti nejsou nulove a Brendnovi ruce taky nema,takze je pro me na prvnim miste ze vsech.
Vy jste asi všichni uplne pitomý....schovejte ty vaše plečky,kdo má na to čumet??Jako když se to tak vezme ty vaše auto jsou nuly,žadná ta vaše šunka nevypada v základku tak pěkne jako Fiat coupe v základu....a co jako že tam ma nejaka astra kola??Nemění to nic na tom že je to plečka...Radši si je zazimujte at se vam přes zimu nerozpadnou a nezrezivý
A na tom komunistickým fordu co vyhral je pekný co??? Je mi ztech vašich aut na blitíííí
1. Trhyy a jeho boki pičo
2. Astra s nádhernejma kolama
3. 106 s minimarketem vzádech
4. Eiffel nějak mě to nezaujalo
Si nějak zapoměl na číslo 5.
Ajo coupe jsem vyřadil rovnou
nelíbí se mi celkovej vzhled takovej zvláštní
Co se ti na Coupe nelíbí??jako rozhodně je lepší než ta plečka bavorak,takovej starej křáp...ono to ještě jede??:lol:
Jste mimo lidi...takový krabice vubec nemužete s Coupe srovnávat
Coupe mám ode mě hlas a kdyby to šlo pošlu jich mnohem víc!!!!
BALI píše:nám je zase na blití z tebe... nechci se nikoho dotknout,ale fiat shnije dřív než zbytek aut co tu tohle kolo soutěží
coupe je colopozink.hnily akorát do roku 97 a to jen opravdu ty kusy který byly po ráně jinak už ne má docela dobrou protikorozní ochranu na mim nebylo ani kapičku rzi.....
takže zas tak ten názor kterej si lidi dělaly ohledně dovezenejch bouraček a aut okolo roku výroby 90 je už trošičku zcestnej.Mám alfu romeo z roku 86 a jediný kde začíná reznout je zadní lem kterej někdo "odborně" opravoval....
L.A.M.A. píše:coupe: Aha, ty si mi nejakej odbornik. Takze budeme srovnavat auta clenu s coupe? kdyz opomenu to, ze sam krosmen ma jeste jedno lepsi auto, tak je tu nekolikrat toyota supra, STI impreza, EVO, celica a par dalsich mnohem lepsich aut. Tak se tady brzdi ve vyrazech.
No ale tady je řeč o autech ktere tu srovnavate,až sem date ty co jste vypsali a např.supra zvítězí nad Coupe,tak prosim,neřeknu ani slovo... Ale aby Coupe bylo na posledním míste mezi těmito
L.A.M.A. píše:Coupe: a treba Eiffelo se nerozepsal, ze ma na motoru taky dost udelano. A ty si napsal, ze vsichni mame srace oproti coupe. Mne se coupe nelibi a to doma mam Fiata momentalne in progres skoro dvojnasobek vykonu oproti serii a mam skladam Supru a taky tu na vsechny nervu jak maj blby auta. Proc by to aspon prumerne inteligentni clovek delal, hele nemel si nekdy Hondu?
coupe_coupe_coupe píše:Vy jste asi všichni uplne pitomý....schovejte ty vaše plečky,kdo má na to čumet??Jako když se to tak vezme ty vaše auto jsou nuly,žadná ta vaše šunka nevypada v základku tak pěkne jako Fiat coupe v základu....a co jako že tam ma nejaka astra kola??Nemění to nic na tom že je to plečka...Radši si je zazimujte at se vam přes zimu nerozpadnou a nezrezivý
A na tom komunistickým fordu co vyhral je pekný co??? Je mi ztech vašich aut na blitíííí
a co jako?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
coupe_coupe_coupe píše:Vy jste asi všichni uplne pitomý....schovejte ty vaše plečky,kdo má na to čumet??Jako když se to tak vezme ty vaše auto jsou nuly,žadná ta vaše šunka nevypada v základku tak pěkne jako Fiat coupe v základu....a co jako že tam ma nejaka astra kola??Nemění to nic na tom že je to plečka...Radši si je zazimujte at se vam přes zimu nerozpadnou a nezrezivý
tak ted si nám to nandal ... tak šup šup do postýlky, už je po večerníčku