BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
Re: BMW pokec sekce!!!
Pristi rok zacnu pomalu resit e31 a rad bych poridil dobry sportovni podvozek. Jenze vyber na e31 je velmi omezeny, jedine co jsem nasel jsou tlumice Bilstein B6 za cca. 700e. Nemate s nima nekdo zkusenost? Myslim tim primo s radou B6? Pruziny jsem uz kupoval loni novy Spaxx cca. -40,ale porad mi to prijde relativne vysoky, tak me jeste napadlo nechat udelat pruziny na miru, nebo komplet cely podvozek -vim ze v CR dela HP Sporting,ale nevim co od toho muzu cekat a na kolik to cca. muze vyjit? Jinak kdyby jste nekdo nahodou narazil nekde na netu na nejaky podvozek dejte mi pls vedet. Diky Radek
R6 twin turbo + V10 + V12
Však on říkal že na jaře zase rád dorazí, tak ho vyspovídáme u lampičkyzahy píše:radku jak byla na srazu v usti ta zelena osma,tak majitel rikal ze ma podvozek delany od HP racing,zkus na nej nekde sehnat kontakt(jehla v kupce sena ,ja vim)

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Kámoš má podvozek Bilstein B16 na E36. Nevim jestli to má ještě nějaký podoznačení, ptal jsem se ho a prý B6 jsou pouze tlumiče bez pružin. Každopádně ten podvozek je perfektní. Já bych do něj šel taky ale nemam 50k na podvozek... Říkal že je oproti jiným mnohem líp odtlumenej, což asi ta E31 potřebuje.V12 píše:Pristi rok zacnu pomalu resit e31 a rad bych poridil dobry sportovni podvozek. Jenze vyber na e31 je velmi omezeny, jedine co jsem nasel jsou tlumice Bilstein B6 za cca. 700e. Nemate s nima nekdo zkusenost? Myslim tim primo s radou B6? Pruziny jsem uz kupoval loni novy Spaxx cca. -40,ale porad mi to prijde relativne vysoky, tak me jeste napadlo nechat udelat pruziny na miru, nebo komplet cely podvozek -vim ze v CR dela HP Sporting,ale nevim co od toho muzu cekat a na kolik to cca. muze vyjit? Jinak kdyby jste nekdo nahodou narazil nekde na netu na nejaky podvozek dejte mi pls vedet. Diky Radek
Na nějaký HP, KONI bych se vyprd.
Mam jeden strasne stupidni dotaz, ma BMW (konkretne e36 2,5tds touring) uzaverku na diferaku? 
Snad me neroztrhate, ale o vikendu se jedu na jednoho mazlika podivat, tak me zajima par veci, no

Snad me neroztrhate, ale o vikendu se jedu na jednoho mazlika podivat, tak me zajima par veci, no

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Dodávalo se za příplatek, takže může mít ale spíš neGoldies píše:Mam jeden strasne stupidni dotaz, ma BMW (konkretne e36 2,5tds touring) uzaverku na diferaku?

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Diky moc a jeste dotaz, na co si mam dat konkretne pozor? Je to rv.95 230tis najeto. komplet elektrika, digi klima a PC...
Japonci na konci
na to jak to jede, jestli to nikam netáhne a hlavně jestli motor dobře šlape, špéra může být ale je mnohem pravděpodobnější že nebudeGoldies píše:Diky moc a jeste dotaz, na co si mam dat konkretne pozor? Je to rv.95 230tis najeto. komplet elektrika, digi klima a PC...
oki, takze klasika
Neni nic specifickeho na co si dat u tohohle motoru pozor?

Japonci na konci
to se říct bohužel nedáGoldies píše:oki, takze klasikaNeni nic specifickeho na co si dat u tohohle motoru pozor?
o E36 více zde, motory TDS se tam řeší
viewtopic.php?t=53015
diky uz si du cist 

Japonci na konci
tak vydrzim do jara a pak hura na vyslechTweety píše:Však on říkal že na jaře zase rád dorazí, tak ho vyspovídáme u lampičkyzahy píše:radku jak byla na srazu v usti ta zelena osma,tak majitel rikal ze ma podvozek delany od HP racing,zkus na nej nekde sehnat kontakt(jehla v kupce sena ,ja vim)

jj B6 jsou jen tlumice a je to prave jina rada nez B16....takze bych rad zkusenosti primo s B6 v kombinaci s nejakyma "znackovyma" pruzinama...ondrais píše: Kámoš má podvozek Bilstein B16 na E36. Nevim jestli to má ještě nějaký podoznačení, ptal jsem se ho a prý B6 jsou pouze tlumiče bez pružin. Každopádně ten podvozek je perfektní. Já bych do něj šel taky ale nemam 50k na podvozek... Říkal že je oproti jiným mnohem líp odtlumenej, což asi ta E31 potřebuje.
Na nějaký HP, KONI bych se vyprd.
R6 twin turbo + V10 + V12
Zdravím kluci, koupil jsem M5 modelový rok 2000 a potřeboval bych o tom nějaký info, co tam lejt za olej, kolik se tam toho vleze atd. + nějaké Vašé postřehy, na co dát bacha, dík moc
jo a někde jsem slyšel, že tyhle motory mají v papírech napsáno litr oleje na tisíc km .. co je na tom pravdy? 

1l/1000km oleje má snad každý auto jako max možnou hranici, moje BMW má např 1,5l/1000km, ale to je jen "povolené" maximum, neznamená to že to tolik bude žrát ale záleží na způsobu jízdy.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
nj, ale doslechl jsem se, že je to i docela normální u M5 .. už jsem s tím něco najezdil a zatím jsem to nezaznamenal, jen se chci informovat, ať nejsem překvapenej pak 

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Tak olej bys měl mít v uživatelské příručce. Každopádně bych se držel kvality u takovýho motoru a pravidelný olejový servis bych taky dodržoval. To, že je potřeba tam občas cmrdnout je pravda. Jinak se klidně pochlub pár fotkama do galerie, pokud teda chceš.max3rx píše:Zdravím kluci, koupil jsem M5 modelový rok 2000 a potřeboval bych o tom nějaký info, co tam lejt za olej, kolik se tam toho vleze atd. + nějaké Vašé postřehy, na co dát bacha, dík mocjo a někde jsem slyšel, že tyhle motory mají v papírech napsáno litr oleje na tisíc km .. co je na tom pravdy?
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Fotečky klidně hodím, až nějaký budou, ale teď je na nic počasí
s tím, že budu kupovat kvaltní olej a pravidelně ho měnit jsem počítal už před koupí
a nevíte někdo z praxe, kolik toho oleje taková M5 E39 může cucnout? 

Tak tady z nás nikdo M5 E39 nemá, ale sem tam po nějakém tom najetém tisíci km se dolejvá těch 0.5 - 1L, to už víš ne. A jestli se ptáš kolik litrů se leje do motoru celkově při výměně, tak to opět najdeš v příručce pro uživatele.max3rx píše:Fotečky klidně hodím, až nějaký budou, ale teď je na nic počasís tím, že budu kupovat kvaltní olej a pravidelně ho měnit jsem počítal už před koupí
.. tu najdu pls kde?T-O-M píše:Tak tady z nás nikdo M5 E39 nemá, ale sem tam po nějakém tom najetém tisíci km se dolejvá těch 0.5 - 1L, to už víš ne. A jestli se ptáš kolik litrů se leje do motoru celkově při výměně, tak to opět najdeš v příručce pro uživatele.max3rx píše:Fotečky klidně hodím, až nějaký budou, ale teď je na nic počasís tím, že budu kupovat kvaltní olej a pravidelně ho měnit jsem počítal už před koupí

v autě, nebo u prodejce bmw, nebo hledat na netu, jistě v německu bude existovat nějaká www ohledně m5
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
hm, škoda že německy neumím ani slovo