škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
jasně že to takle nechám..chtěl sem nějakej nádech do kapoty ale pak sem si řekl že nejsem žádná pout takže nebude nic
BMW 318 IS coupe
já vím, že je to neúčelný,ale co je na takovým stylingu účelnýho?Jord píše:a svetla taky treba vid, to je neucelny jako to topeniBreakthru píše:otvor pro topení.......takhle to je dobry
svět dospělých je pro mne záhadou......
no dělaly sme už větší mazec a nepraská to dodnes
taky tam přišla montážka na vytvarování a pak laminát a pak už jen kytování broušení atdd tad atd. a je to pohoda
taky tam přišla montážka na vytvarování a pak laminát a pak už jen kytování broušení atdd tad atd. a je to pohoda
BMW 318 IS coupe
Tak ten predni naraznik mi vyrazil dech, vypada to super...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
no ten je dělanej vlatním nápadem...část je z fáva a část. je z mojí mysli...to nebudu řikat z čeho je ten spodek...měl by to každej.ale tim to nechcy myslet špatně proti někomu
BMW 318 IS coupe
jinak diky prevareni kapoty se nemuzu zbavit dojmu..ze to zepredu vypada jak Samara 
je na tom urcite uz ted spousta prace a to se ceni, ale muj styl to neni, zadni naraznik si odvazuji rict ze bude pekny az bude pod lakem hotovy, ale predni mi nesedi ani nahodou a hlavne uz vubec ne to svareni masky a kapoty
ale at se dilo podari a libi se to hlavne tobe 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
tjunink by rimix
odelil bych opravdu tu masku od kapoty je to o kus lepsi

nechceš mi na tom udělat barvu?hodil bych ti sem obrázek jak to bude
BMW 318 IS coupe
to spis napis borcum v sekci VT tam jsou na to machri, ja to delam jen tak po remixovsku pro predstavu 
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
díkez,nečekal jsem že jsou tady fakt lidi který mi fakt fanděj a čekaj na to jak sem pokročil dál...doufám že budu dělat radost i nadále
BMW 318 IS coupe
Ja mam svuj typ z ceho to je, a nemohl by si to poslat pres PM jestli se nepletu, a neboj na facko si to delat nebudu, me se seriovy narazniky libi a moc
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
tak nektere napady jsou zajimave nektere ne....zatim je to pouze rozpracovane pockam si na hotovy vysledek a celkove sladeni detailu ...zatim u me neutralni nazor
k čemu ti to bude když ti to napíšu..napiš mi tvůj typ at se zasměju
BMW 318 IS coupe
ten spodek predku mi prijde jak upraveny m-technic pro e30
škoda že jsi sem nehodil fotku pátých dveří....rád bych viděl jak to pokračuje. Nebo nenastala žádná změna? Ty nárazníky jsou fakt pěkné to se musí nechat ale ta maska mi nějak nesedí. Kola vypadají hodně malé, tak na 13. Dělá to ten límec...opticky je zmenšuje.
to dělá jenom ta fotka,ve skutečnosti jsou ty kola akorát.na 5 dveřích změna nenastala páč se rozhoduju jak se světlama..
BMW 318 IS coupe