nějakou chvíli už sleduju tohle téma (mimochodem některý příspěvky sou fakt zajimavý) a myslim že to bude sjůpr.. ty přední lemy se mi hodně líbí a nárazníky vypadají vcelku nenásilně- vcelku se hodí
no dělaly sme už větší mazec a nepraská to dodnes
taky tam přišla montážka na vytvarování a pak laminát a pak už jen kytování broušení atdd tad atd. a je to pohoda
no ten je dělanej vlatním nápadem...část je z fáva a část. je z mojí mysli...to nebudu řikat z čeho je ten spodek...měl by to každej.ale tim to nechcy myslet špatně proti někomu
je na tom urcite uz ted spousta prace a to se ceni, ale muj styl to neni, zadni naraznik si odvazuji rict ze bude pekny az bude pod lakem hotovy, ale predni mi nesedi ani nahodou a hlavne uz vubec ne to svareni masky a kapoty ale at se dilo podari a libi se to hlavne tobe
Tak ja mam opravdu radost! Facko se vybarvilo do velmi pekneho auta... Sem rad ze si vsem kritikum tady ukazal ze v tobe neco je a vytrel jim zrak! Jen tak dal!
Ja mam svuj typ z ceho to je, a nemohl by si to poslat pres PM jestli se nepletu, a neboj na facko si to delat nebudu, me se seriovy narazniky libi a moc
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
tak nektere napady jsou zajimave nektere ne....zatim je to pouze rozpracovane pockam si na hotovy vysledek a celkove sladeni detailu ...zatim u me neutralni nazor
škoda že jsi sem nehodil fotku pátých dveří....rád bych viděl jak to pokračuje. Nebo nenastala žádná změna? Ty nárazníky jsou fakt pěkné to se musí nechat ale ta maska mi nějak nesedí. Kola vypadají hodně malé, tak na 13. Dělá to ten límec...opticky je zmenšuje.
Vím z vlastní zkušenosti že když jsou paprsky dotáhlé až k okraji kola tak jsou opticky větší...ole na tom nesejde. Hlavně že se ti to líbí a za tu cenu... Ten předek by se mi líbil nějak takhle
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd