jediny,v cem jsi se trefil,tak v tom,ze Alfa byla nehorazny peklo

jenze jsem ji mel od sestnacti coz je 6 let z5 a to jsem vedel uplny kulovy o tom,co je uprava auta a v mym veku

mohl jsem jit do stary schade,ale vic me vzal intos v kuzi,komplet elektrika a zvuk 125ti hp boxeru,ale jinac sracka na max.
jinac jsi total vedle. ja vzdy rikal,ze ty vase auta jsou stylyngovky,nekdy vic,nekdy min a vetsinou to je humus. jen vy jste mi zacli nadavat,co tady melu,ze jsem magor atd atd ze tomu nerozumim...no proste ze mate vytuneny kary na max z toho vyplyvalo. tomu jsem se samozrejme smal a smeju do tedka - je to blbost,o poradnym tuningu tady nema nikdo ani paru vcetne me. Z tuningu opravdu nemate nikdo temer vubec nic (sportovni filtry se nepocitaji deti),leda ze by Shaity do toho kosmickeho plavidla narval ten kompresor a cirou nahodou se mu to bud nezlomilo vejpul,neroztavil brzdy a nebo vy mu nepodala ojnice ruku

Proc kdyz teda nemas jeste nic za sebou tady nejvic kejhas ?- nechapu. a to,ze zacinas nesnaset neci auto kvuli tomu,ze je majitel pro tebe pi*a uz presahuje vsechno-jsem pevne presvedcenej,ze takovejhle labilni jedinec se dokaze a bude mit tu drzost se tomu autu pomstit (i kdyz mu nic neudelalo).
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí