absolutni vitez

KIss revival

[/img]
Moderátor: Dave0401
Sly píše:13:11. Sacre-bleu, sacre-bleu... To mi asi neda spat. Nekdy bych se v tvem Subarku tuze rad svezl. To vis, -4G, takove psi kusy s crx delat nejdou. Samozrejme crx zvlada bezne i -5G, ale znas to, setrim si motor, gumy atd.![]()
![]()
Muhehehehe.
Pokud by sis na me nekdy nasel cas, byl bych moc rad
cas ma dobry , tipuji to na takovych 380-390 koni na kliceSly píše:2tomo Ja ho videl jen pri predavani cen na podiu, takze nemuzu soudit, ale ten cas je opravdu moc,moc,moc,moc rychly. 12:45 je Harakiri kamikaze rulezzz![]()
Priste vyndas i druhy blinkr a Antona posles k sipku
Ja bych rek, ze ta jeho kara je tak zhruba srovnatelna s tou mou, takze 550 klokanu. A ani o klokana vic!!tomoking píše:cas ma dobry , tipuji to na takovych 380-390 koni na kliceSly píše:2tomo Ja ho videl jen pri predavani cen na podiu, takze nemuzu soudit, ale ten cas je opravdu moc,moc,moc,moc rychly. 12:45 je Harakiri kamikaze rulezzz![]()
Priste vyndas i druhy blinkr a Antona posles k sipku
namyslenec ..... hmmm tvrdi mi ze ma 500 koni pod kapotou ... ha, ha, ha ... to mu asi nakecali v te jeho tunerske firme , nz druhou stranu ma ECU od Motec a notebooka na sedacce a ladi pred zavodem mapy tak o tom asi dost bude vedet .... tak proto nechapu proc vyklada , ze ma kolem 500 koni ..... to tak mozna na 112 oktanovem Avgazu
500 konowe subarky delaji casy pod 12 sec hrave
No já teda nevím kolik stojí pronájem Brněnského okruhu v letní sezóně, ale řekl bych 30.10. to bude podstatně levnější! Takže sluneční jezdci ať zůstanou doma!!!!WESLY.gsi píše:no jo no, hold si nabrali v brně moc závodů a tak to renocar trošku schytal,30.10 už bidi doma chodit v teplých papučích a pít kakao