News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

dalsi foto z Kopru

absolutni vitez
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

KIss revival :)

Obrázek

[/img]
Naposledy upravil(a) tomoking dne 25 zář 2004 16:53, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

KISS byli nejlepší :lol:
das Auto

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jo jo kopřivka byla jakčš takš,lepší než od methan city 8) ...hold kdo umí ten umí :lol: ,věcí spousty,spousty soutěží, hezkých aut apod. ....ja a hodně záchodů :) , jinak bertíkovi gratulujeme k dalšímu titulu sprintů. :wink:

felda

Příspěvek od felda »

To Weslo:jak to mcbp uvidí tak skončíš v kopřivách ty :nono:

HF TURBO

Příspěvek od HF TURBO »

kopřivnice byla super,dal jsem si okruh a zvládl jsem tio za 1.06m,dost dobré na 1.6l ale bylo by to tak o 2s lepší kdybych nevezl spolujezdce o váze 90kg( že šreku :D ) hold tentokráte se nám kopřivka líbila. 3x VIVA

To.VYVI: to ještě nic nebylo, to jsem jen zahžíval gumy,nebylo místa stály tam překážky (lepší 105-120) :) :D 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

:lol: jo tak to jo 8) viděl jsem tě v Kopru,slyšel jsem pufff vrnnnn pufff vrnnn pufff ato si byl ty :lol: :?:
das Auto

evo500
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo500 »

Jo,jo....Koprivka byla fajn....tri oskalpovane Subarka ....to mam rad :D
Az na malou drobnost=zacina zdechat spojka :?

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking píše:Koprivnice ... tak jsme se spolu s Adamem ccco stastne dopravili zpet

par fotek
a pozdrav do Bohumina Igorovi .... :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Rad jsem te poznal osobne, chlape. Taky zdravim. :wink:
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Taky se pridam s nazorem, ze Koprivnice se tentokrat opravdu vyvedla (az na trosku nepovedene nalepky, ktere bych si nenalepil ani na ponk v kulne na chate a na jisteho Mr. "160cm tall", jehoz stupidni vylevy opravdu nemusim).

A propos. Neplanujete nekdo koupi noveho Mitsubishi? Ja ve sprintech vyhral poukaz na slevu 30 000Kc na jakekoliv Mitsubo.
Pokud by jste meli kdokoliv zajem, ozvete se mi. Urcite se nejak rozumne domluvime (Kdyby to byla sleva treba 0,5 mil Kc rekneme na Integru, to bych vedel, jak s poukazem nalozit) :?:
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

mitsubishit ? NIKDY !
subaru rulezzz !!!

koukni na tu krasu :D :wink:
Obrázek

..... letos v OV na Tuning Session ... 13:11 na 400m
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2tomo Jo, jo, taky nejsem zrovna Mitsubishi fanda, ale jednou ten poukaz mam, tak se budu muset trochu snazit, aby mi nezustal lezet doma.

13:11 :( ze ja si ze statu nedovez ten Greedy kit. :cry: I kdyz bych ted mozna nekde po polygonu hledal ozubena kolecka z motoru jedne cerne crx.
:D
Naposledy upravil(a) Sly dne 26 zář 2004 10:59, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

13:11. Sacre-bleu, sacre-bleu... To mi asi neda spat. Nekdy bych se v tvem Subarku tuze rad svezl. To vis, -4G, takove psi kusy s crx delat nejdou. Samozrejme crx zvlada bezne i -5G, ale znas to, setrim si motor, gumy atd. :lol: :lol: :lol: Muhehehehe.
Pokud by sis na me nekdy nasel cas, byl bych moc rad :wink:
Live4Ride Syndicate

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:13:11. Sacre-bleu, sacre-bleu... To mi asi neda spat. Nekdy bych se v tvem Subarku tuze rad svezl. To vis, -4G, takove psi kusy s crx delat nejdou. Samozrejme crx zvlada bezne i -5G, ale znas to, setrim si motor, gumy atd. :lol: :lol: :lol: Muhehehehe.
Pokud by sis na me nekdy nasel cas, byl bych moc rad :wink:

ja zas bych chtel nekdy natrhnout prdel tomu nafoukanci z Bratislavy ... co sa vola Anton Gajdosik

koukni na jeho cas

Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2tomo Ja ho videl jen pri predavani cen na podiu, takze nemuzu soudit, ale ten cas je opravdu moc,moc,moc,moc rychly. 12:45 je Harakiri kamikaze rulezzz :lol:
Priste vyndas i druhy blinkr a Antona posles k sipku :lol:
Live4Ride Syndicate

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Obrázek
Kopřivnice se zlepšila oproti minulému srazu asi o 300% ještě kdyby dráhu na sprint zvětšili o 100% tak by bylo vše SUPER!

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Sly píše:2tomo Ja ho videl jen pri predavani cen na podiu, takze nemuzu soudit, ale ten cas je opravdu moc,moc,moc,moc rychly. 12:45 je Harakiri kamikaze rulezzz :lol:
cas ma dobry , tipuji to na takovych 380-390 koni na klice
namyslenec ..... hmmm tvrdi mi ze ma 500 koni pod kapotou ... ha, ha, ha ... to mu asi nakecali v te jeho tunerske firme , nz druhou stranu ma ECU od Motec a notebooka na sedacce a ladi pred zavodem mapy tak o tom asi dost bude vedet .... tak proto nechapu proc vyklada , ze ma kolem 500 koni ..... to tak mozna na 112 oktanovem Avgazu

500 konowe subarky delaji casy pod 12 sec hrave

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking píše:
Sly píše:2tomo Ja ho videl jen pri predavani cen na podiu, takze nemuzu soudit, ale ten cas je opravdu moc,moc,moc,moc rychly. 12:45 je Harakiri kamikaze rulezzz :lol:
cas ma dobry , tipuji to na takovych 380-390 koni na klice
namyslenec ..... hmmm tvrdi mi ze ma 500 koni pod kapotou ... ha, ha, ha ... to mu asi nakecali v te jeho tunerske firme , nz druhou stranu ma ECU od Motec a notebooka na sedacce a ladi pred zavodem mapy tak o tom asi dost bude vedet .... tak proto nechapu proc vyklada , ze ma kolem 500 koni ..... to tak mozna na 112 oktanovem Avgazu

500 konowe subarky delaji casy pod 12 sec hrave
Ja bych rek, ze ta jeho kara je tak zhruba srovnatelna s tou mou, takze 550 klokanu. A ani o klokana vic!! :lol:
Live4Ride Syndicate

evo500
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo500 »

Gajdosik....500HP ...kdepaaaak.
Jede mu to fakt hezky,ale 500 kobyl by s tim jinak zametalo.
Motec toho umi opravdu hodne,ale zazraky nedela :lol:

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

no to teda jo,500HP to už by museli podělat celý motor nějaké wrc verze.......hold má asi lepší pneu :lol:

felda

Příspěvek od felda »

Pánové což takhle nějaký minisrazík v KARVINÉ?????Zima se blíží :( Minule to bylo super,a tedˇto bude ještě lepší. 8) Sobota2.10,nebo že by už uterý28.9???

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to ZELDA: no jsem pro sobotu,v úterý už něco mám :P ,doufám že se nás sejde opět hodně,a počasí se vydaří,ale co kdyby jsme to udělali po 6 na big parkingu u prioru,je tam klid,žádní týpci z Hypernovy, HF se může vyřádit :lol: 8) ale to už je na domluvě, zatím see you :alien:

felda

Příspěvek od felda »

Myslel jsem tak ve 16,00 17,00h.ve tmě je to o ničem :( To místo i čas upřesníme.

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Teď jsem vyčetl na RENOCARu datum té podZIMNÍ akce 30.10.04
Jedu tam i kdyby bylo metr sněhu!!!

http://www.renocar.com/pneuatuning/obje ... 8b3accccd8

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

no jo no, hold si nabrali v brně moc závodů a tak to renocar trošku schytal :( ,30.10 už bidi doma chodit v teplých papučích a pít kakao 8)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak koukám, že jsem tu Kopřivnici podcenil :twisted: Místo holdování alkoholu jsem měl raději jet :wink: Kdyby jste věděli jak já se v sobotu trápil :roll: Montoval jsem s bráchou ty tlumiče, já se teda nakonec jen díval. :D
Jinak musím všem doporučit, je to nářez. Koni drží jak čert. Na dovču k moři ale nedoporučuju :lol:

Stím srazíkem souhlasím, klidně i v úterý. Do toho Brna bych chtěl jet ale záleží na počasí :wink:

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

WESLY.gsi píše:no jo no, hold si nabrali v brně moc závodů a tak to renocar trošku schytal :( ,30.10 už bidi doma chodit v teplých papučích a pít kakao 8)
No já teda nevím kolik stojí pronájem Brněnského okruhu v letní sezóně, ale řekl bych 30.10. to bude podstatně levnější! Takže sluneční jezdci ať zůstanou doma!!!! :wink:
Mr. Yaris si speciálně počkal s montáží KONI podvozku až na tuto podZimní akci :D

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Byl jsem se do Kopru podívat ale dorazil jsem až po 12,00 nevěřil jsem že bude hezky a jak jsem se ráno v 11,00 vzbudil tak jsem viděl to slunce a musel jsem vyrazit.Nicméně jsem tam už nic moc neviděl ale EVO 500,a Subarko z orlove jsem bezpečně poznal.Ještě mimo závody sprint toho FIATku a FERARka.No oproti jaru SUPER.

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2RadekL: jo jo to máš pravdu,ale přijel si pozdě :roll: V té Kopřivnici (jak na jaře,tak i teď) prostě většina lidí začíná odjíždět kolem 3 (já taky)
vše podctatné se dělo ráno,krom sprintů samozřejmě :twisted: :lol:
das Auto

RadekL

Příspěvek od RadekL »

NU zkouknu fotky a videa :lol: .Ale byl jsem tam :D

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2TTK: proč se nepřihlásíte do TUNING MISS AUTO tady na foru??
...vždyť auta na to fakt máte :?: 8) tak co VY na to,aspoň tam přibide tvrdá konkurence :lol: :)
das Auto

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“