Snad te chapu dobre... Tady mas priklad jak se da udelat 1.6 8V... Nakych 250PS+ a 1/4 za 12,6s@186km/h ... Kdybys chtel vic info muzu sehnat kontakt... Myslim ale ze to asi nehrozi.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
myslel jsem jenom takovy ty malý úpravy! Např:
Jak mate dělaný sání ke sport. filtr....
např: zrcatka na 106..jaký??
vnitřek nějaké decentní úpravy...
Jo jako na googlu jsou fotky ale jen tak zvenku...a žadny rady:D:D:D
padja píše:myslel jsem jenom takovy ty malý úpravy! Např:
Jak mate dělaný sání ke sport. filtr....
např: zrcatka na 106..jaký??
vnitřek nějaké decentní úpravy...
Jo jako na googlu jsou fotky ale jen tak zvenku...a žadny rady:D:D:D
zrcátka sou spíš styling, ale hlavně proboha nedávej M3 to je fakt hnus. Dej buď obyč kapky, nebo kapky od mattiga nebo třeba racingy jak má merglos (někde v sekci francouzskejch vozů najdeš fotku.
Sání bych dal simota + K&N filtr je to klasika
Co jsou decentní úpravy vnitřku?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma: Hale jako jsem v tuningu novaček tak potřebuju inspiraci....je hezky že jsi mi tam napsal ty nazvy pro to sani atd...ale mě to moc neříká spíš bych potřeboval vidět nějaké foto nebo odkazy....dikec moc
Filtr tam dobře pasuje např K&N RU 1750 - cca 1300-1500kč
Sání stojí jak kde +-2500
Zrcátka ty socka kapky 990kč + adaptér asi tři kilča + lak
Mattigy stojej trojku komplet + lak
Racingy asi 1500kč
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
v prvé řadě to co plánuješ je styling a né tuning takže jsi ve špatné sekci... jinak souhlasím s ryčmou je první krok je prodat a koupit s16...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
co bych s ni měl ty rozume mam tam zpátečku!!Koukam že tady asi ani svoje auto řešit nebudu ..... Jako ja jsem si ho před chvilkou koupil a budu ho prodavat ne?Jsem s nim spokojenej chtěl jsem jen trochu poradit asi tu rady hledat nebudu takovyhle rozumy....
padja píše:Brečet??Kdo tady brečí??Ja jen že jako samej rozum a ho*no A takový jako co mam s řadičkou...a ať to prodam tak to je fakt dobra rada....
Aha jsem to trochu flakal a nejak jsem preskocil posledni posty... Clovece ale tady bych fakt nic neupravoval... Abys neco pocitil a stalo to za to musel bys utratit hodne penez... To nic ve zlym. Kdyby to byla 1.4 XSi tak to by jeste slo. A kdyz ten styling tak jedine bodykit z S16 anebo proste z tech GTi mrtvolek.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ