svíčky

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Stano
Kontaktovat uživatele:

svíčky

Příspěvek od Stano »

podle emisí mám vyměnit svíčky
jaké sou podle vás nejlepší pro seat ibiza 6l 1,4 r.v. 2003: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
:?

Mirda

Re: svíčky

Příspěvek od Mirda »

Stano píše:podle emisí mám vyměnit svíčky
jaké sou podle vás nejlepší pro seat ibiza 6l 1,4 r.v. 2003: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
To slyším poprvý, že emisím nevyhovují svíčky :twisted: , tam hlavně jde o zdravej vejfuk aby ty svinstva šla až na konec auta a neutíkalo to někde na začátku, to pak máš lepší emise než nový auto :D
Zkus nějaký poznatky od lidí na Seat klubu :o)
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off Obrázek

Stano
Kontaktovat uživatele:

Re: svíčky

Příspěvek od Stano »

Mirda píše:
Stano píše:podle emisí mám vyměnit svíčky
To slyším poprvý, že emisím nevyhovují svíčky :twisted: , tam hlavně jde o zdravej vejfuk aby ty svinstva šla až na konec auta a neutíkalo to někde na začátku, to pak máš lepší emise než nový auto :D
Zkus nějaký poznatky od lidí na Seat klubu :o)
do seat klubu sem také napsal
řekl my to při měření emisí. poznal to podle nějakích ůdaju na disleji (bylo tam zkoro jenou tolik než má prej bejt a prej to dělají svíčky) ale pustil mě dál jen my to doporučil

Sova

Příspěvek od Sova »

Já třeba na autě měl Denso Iridium..všichni je chválej jak jsou špičkový, dýl vydrží auto líp jede a kdesi cosi...a hlavně jsou pěkně drahý...

Výsledek byl takový, že mi auto nechtělo absolutně startovat za tepla, kolikrát sem si připadal jak blbec :( Ony jsou totiž studené a podle mně pro běžné ježdění uplně na hovno...ale je to typ od typu...některá auta tyto supr háj spark plugs prostě nemají rády :P

Vyvrcholilo to tím, že sem jednu odpálil asi po sedmi tisících kilometrech :evil:
A René mi pálil jen tři válce...
Ještě že sem je měl "jen" za 360,- kus :twisted:

Od té doby si dám do auta, jen svíčky které doporučuje výrobce :wink:

Ted tam mám NGK Platinum a se startováním není problém...
Cléon & Fonte

Stano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stano »

nikdo další :wink:

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

no nerekli ti to na emisi jen protoze si myslej, ze ty svicky uz tam mas strasne dlouho nemenene?
btw: kdys je menil naposled?

Stano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stano »

Hasis píše:no nerekli ti to na emisi jen protoze si myslej, ze ty svicky uz tam mas strasne dlouho nemenene?
btw: kdys je menil naposled?
sou to původní a auto má najeto něco přes 45 500 km

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Kolik kw ma tvuj seat?Dam to do takoveho chytreho programu a on mi rekne jaky svicky tam maj bejt,vzdycky to chce davat podle vyrobce svicky,pokavad mas seriovej motor.On je nepredepisuje pro srandu kralikum. :D
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Stano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stano »

Mirek999 píše:Kolik kw ma tvuj seat?Dam to do takoveho chytreho programu a on mi rekne jaky svicky tam maj bejt,vzdycky to chce davat podle vyrobce svicky,pokavad mas seriovej motor.On je nepredepisuje pro srandu kralikum. :D
SEAT IBIZA IV (6L1), 1.4 16V
Rok výroby: 2003 , kw/HP: 55/75, Obsah: 1390

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Audi/VW 101 000 033 AA NGK BKUR 6ET-10,takze bych zasel s timhle oznacenim nekam kde prodavaj NGK a koupil tyto,udava je jako vyrobce predepsane.

Stano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stano »

Mirek999 píše:Audi/VW 101 000 033 AA NGK BKUR 6ET-10,takze bych zasel s timhle oznacenim nekam kde prodavaj NGK a koupil tyto,udava je jako vyrobce predepsane.
dekuji ti, jde my také ale o to zda sou i nějaké lepší než standartně dodávané seatem

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Nevim,co tam na tom vylepsis,vis co tak vyskoky vykon tam nemas kde vznika detonacni spaovani,takze ti budou stacit origo.Tohle jsou veci na kterejch u tohohle motoru nepoznas rozdil.Ale zalezi to na tobe,jak chces moc utracet,ale podle me zbytecne.

Stano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stano »

Mirek999 píše:Nevim,co tam na tom vylepsis,vis co tak vyskoky vykon tam nemas kde vznika detonacni spaovani,takze ti budou stacit origo.Tohle jsou veci na kterejch u tohohle motoru nepoznas rozdil.Ale zalezi to na tobe,jak chces moc utracet,ale podle me zbytecne.
pokavaď se to neviplatí tak tam dám normální, chci jen to nejlepší spalování
ale dekuji za radu 8)

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

No ale iridiové zase mají delší intervaly výmněny.Takže úplně obyč svíčky na 10tisíc kiláků bych tam taky nerval.Když si potom spočítáš podle intervalů výmněny tak vyjdou líp ta iridiové protože tam vydrží déle.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“