prej sme plechovkáři:-))
Moderátor: Jardafox
prej sme plechovkáři:-))
http://www.youtube.com/watch?v=11q6qBhz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KNqa_1sy ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KNqa_1sy ... re=related
FaktViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časáku
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Čili se pulka TF přestěhuje do Dubaje..... U nás bys zavřel kus D1čky a doprava v ČR by zkolabovalaViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časáku
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
to by nefungovalo, tam neletí clonítka a nálepkykubi píše:Čili se pulka TF přestěhuje do Dubaje..... U nás bys zavřel kus D1čky a doprava v ČR by zkolabovalaViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časáku![]()
nebo AHA...ještě jedno číslo..a mám maturitu.:Kroci:. píše:tipl bych to na BleskAnděl píše:FaktViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časákuCo se nedozvíš z časáků.
- F.l.a.n.e.l.
na D1 se nemusí nic uzavíratkubi píše:Čili se pulka TF přestěhuje do Dubaje..... U nás bys zavřel kus D1čky a doprava v ČR by zkolabovalaViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časáku![]()
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda totokF.l.a.n.e.l. píše:na D1 se nemusí nic uzavíratkubi píše:Čili se pulka TF přestěhuje do Dubaje..... U nás bys zavřel kus D1čky a doprava v ČR by zkolabovalaViking píše:Bych řekl, že je to točené v Dubaji....tam mají kluci rádi tuhle zábavu a když se šejk nas..., tak zavolá poldům, ať mu uzavřou kousek dálnice, že si chcou zajezdit. Jsem o tom četl někde v časáku![]()
ta kolabuje ikdyž není uzavřená
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: prej sme plechovkáři:-))
zajimal by me performance te supry
kdyz busa udela kilo za 2s a nejake drobne a ma 170 kobyl a 250 kg a top nekde kolem 315..........ten rider se musel bat a jel na pul plynu