hotový?Nevim ... Co novýho?Asi spojka,ještě nevim co s tim je totiž
jsem prostě jel jel jel jel jel jel jsem jel jel zase jel a spojka zůstala na podlaze a z podmotoru vytekla záhadná nepopsatelná tekutina ... prostě se ten pedál sám nevrací.Když to vyjde,tak snad budu mít zejtra vlek na odvoz do servisu.Nerad bych zjistil,že 19. nebudem mít auto ani jeden
To Homer: Jak slape Bavor?
To Lukash: To nasere a jak ses dostal dom na veceri?
To Bio: To bude good ja stejne mylsim ze corsu neprodam ze zatim je jne jenda kupkyne ale nevim jestli to vezme tak bych si ji jeste tak rok nechal a pak by sla za kazdou cenu
To All: nebude ted nejaky eden?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:To Homer: Jak slape Bavor?
To Bio: To bude good ja stejne mylsim ze corsu neprodam ze zatim je jne jenda kupkyne ale nevim jestli to vezme tak bych si ji jeste tak rok nechal a pak by sla za kazdou cenu
Berry píše:To Homer: Jak slape Bavor?
To All: nebude ted nejaky eden?
no brambora je v garáži vyměnil sem tam zatím akorát volej a na zbytek nebyl zatím vůbec čas, takže sem s ní zajel do garáže a tam zatím spinká dokud si na ní nejnadu pořádně času
tak jsem dorazil ze servisu,vypadá to na spojkový lanko,který bylo před mýma očima vyndaný a co jsem viděl,tomu jsem nevěřil.Prej přetržený ale vypadalo jako by ho překousala nějaká kun(d)a
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
biohazard píše:tak jsem dorazil ze servisu,vypadá to na spojkový lanko,který bylo před mýma očima vyndaný a co jsem viděl,tomu jsem nevěřil.Prej přetržený ale vypadalo jako by ho překousala nějaká kun(d)a
biohazard píše:tak jsem dorazil ze servisu,vypadá to na spojkový lanko,který bylo před mýma očima vyndaný a co jsem viděl,tomu jsem nevěřil.Prej přetržený ale vypadalo jako by ho překousala nějaká kun(d)a
já určitě nikam nejedu,je to na píču.čerpadlo je ok,takže závada asi někde v elektrice a když v servisu řeknou nevíme tak sou to pěkný kokoti.jak to není škodárna tak ví každej píču,prostě národ zbržděnejch škodovkářů škoda=nasrat
omlouvám se že jsem se tu vyblil,ale na hajzl jsem to nestihl
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Lukash píše:já určitě nikam nejedu,je to na píču.čerpadlo je ok,takže závada asi někde v elektrice a když v servisu řeknou nevíme tak sou to pěkný kokoti.jak to není škodárna tak ví každej píču,prostě národ zbržděnejch škodovkářů škoda=nasrat
omlouvám se že jsem se tu vyblil,ale na hajzl jsem to nestihl