větší blitek jsem snad neviděl

Moderátor: Jardafox
tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.
AHA,takže jsi pro radar,tak si ho dej na zahradu čoboláku.Když už ho k nám chtí srát,tak ho mohli dát,alespoň někam dál od civilizace do středu vojenského prostoru a né na kraj blízko vesnice.PS:Topolánek,je taky pěknej blbeček.Mikee píše:tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.
Mexican píše:AHA,takže jsi pro radar,tak si ho dej na zahradu čoboláku.Když už ho k nám chtí srát,tak ho mohli dát,alespoň někam dál od civilizace do středu vojenského prostoru a né na kraj blízko vesnice.PS:Topolánek,je taky pěknej blbeček.Mikee píše:tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.