větší blitek jsem snad neviděl
Proti základnám
Moderátor: Jardafox
Proti základnám
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Re: Proti základnám
tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.
Honda LEGEND 3.5 VTEC 295hp roc.07
AHA,takže jsi pro radar,tak si ho dej na zahradu čoboláku.Když už ho k nám chtí srát,tak ho mohli dát,alespoň někam dál od civilizace do středu vojenského prostoru a né na kraj blízko vesnice.PS:Topolánek,je taky pěknej blbeček.Mikee píše:tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mexican píše:AHA,takže jsi pro radar,tak si ho dej na zahradu čoboláku.Když už ho k nám chtí srát,tak ho mohli dát,alespoň někam dál od civilizace do středu vojenského prostoru a né na kraj blízko vesnice.PS:Topolánek,je taky pěknej blbeček.Mikee píše:tak to snad nie. ja by som vsetkych tych *** anarchistov napratal do jedneho vreca a hodil zo skaly. to si snad tie sproste luzy robia srandu. JEDINE STASTIE , ZE NEVLADNE LUD. keby tito ludia mali vladnut tak to si ani neviem predstavit. este ze ste nemali ziadne referendum preboha.. to by ste sa daleko nedostali.
Audi Coupe Quattro
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
ja sem pro a klidne bych ho dal i na zahradu kdyby byla dost velka, uz jen proto abych videl paroubka jak by mu klesa bradavice 
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4