Vytažení lemů kde?
Vytažení lemů kde?
Zdravim, poridil jsem si nova kola (9x16 ET25 a 15) takze urcite dojde na vytazeni zadnich lemu. V jedne firme mi rikali, ze se budou muset blatniky vytahnout o 8cm a s tim jeste dvere a upravi se zadni naraznik cemuz se mi moc nechce verit protoze jsem v sousednim Nemecku videl kola techto rozmeru na me Alfe a nemely zadnou z popisovanych uprav - meli mozna zapertlovane nebo mirne povytazene lemy ale aby to byl az takovyhle extrem to se mi nechce verit.
Nemate tedy nekdo zkusenosti s nejakou firmou, kde by mi ty blatniky prizpusobili (hlavne kvalitne). Nejlepe Praha a stredni Cechy. Jedna se o Alfu 146. Diky
Nemate tedy nekdo zkusenosti s nejakou firmou, kde by mi ty blatniky prizpusobili (hlavne kvalitne). Nejlepe Praha a stredni Cechy. Jedna se o Alfu 146. Diky
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Re: Vytažení lemů kde?
vážně to chceš vytahovat o 8cm? nevim jestli to bude pěkné...
edit: no a jestli mu tam seděly bez úprav tak měli asi větší ET
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
No prave ze to vytahovat takhle hodne nechci protoze by si to nedokazu predstavit jak by to vypadalo ale asi moc dobre ne... Navic rozmery tehle kol ma u nas docela dost aut (i ET) ale nikdo kvuli tomu nemusel delat takovyhle brutalni zasahy.Rolljoin píše:vážně to chceš vytahovat o 8cm? nevim jestli to bude pěkné...
Ta alfa na ktere jsem to videl mela stejny typ kol jako ja (akorat jiny model ktery se dela ve stejnem rozmeru) a mel i stejne ET a to auto nemelo takove rozsahle upravy blatniku. Podle me to v te firme moc hrotili...
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Tak ted uz je hlavne pozde premyslet jak to tam bude vypadat.. To si mel rozmyslet pred tim...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ale ja neresim jak to bude vypadat (jak uz jsem psal vyse - podobna kola stejnych rozmeru jsem na mem aute uz videl a to auto rozhodne nebylo rozsirovany o 8cm) , ja resim kde by mi nejaka kvalitni firma v okoli Prahy a Strednich Cech vytahla blatniky (napr. jestli tohle treba nekdo z vas taky neresil a nema s danou firmou zkusenosti) - s tim ze je budu vytahovat kdyz jsem ty kola kupoval jsem pocital akorat se mi nezda to velke rozsireni co mi rikali v te jedne firme to je cele.Goldies píše:Tak ted uz je hlavne pozde premyslet jak to tam bude vypadat.. To si mel rozmyslet pred tim...
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
jurajko píše:a proč ty kola nezkusíš a uvidíš o kolik vytáhnout lemy...
Zkusil bych je rad ale jeste je nemam doma - jsou na ceste. Samozrejme ze az ptijdou tak je hned zkusim a budu moudrejsi. Jinak na mych stavajicich kolech 7,5x16 ET37 jsem mel jeste vzadu 20mm podlozky coz dela ET17 a ty kola rozhodne nevypadaly tak aby se auto muselo o 8cm rozsirovat.
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
No taky si myslim ze to chteli udelat tak aby ta uprava byla slozitejsi a tudiz nakladnejsi.Fishboun píše:podle me si v te firme chteli jen prividelat.Zkousel jsi ty kola tam dat???Snad sam dobre poznas co je dobre ne???
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Tak když jsi tam měl předtím kola 7,5 a ET řekněme tech 17, tak ty budoucí budou o 1,5 palce širší . To znamená že vylezou asi o 19mm a k tomu ještě ET nižší o 2mm takže výsledek by měl být 21mm. O tolik ti vylezou od těch co tam máš teď. Počítal jsem s tímto rozměrem kol 9x16 ET15. Jestli se pletu tak ať mě někdo opraví.
Ale mělo by to tak byt 

Dik za "kalkulaci"Sails66 píše:Tak když jsi tam měl předtím kola 7,5 a ET řekněme tech 17, tak ty budoucí budou o 1,5 palce širší . To znamená že vylezou asi o 19mm a k tomu ještě ET nižší o 2mm takže výsledek by měl být 21mm. O tolik ti vylezou od těch co tam máš teď. Počítal jsem s tímto rozměrem kol 9x16 ET15. Jestli se pletu tak ať mě někdo opraví.Ale mělo by to tak byt

Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
sem http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php si nahazej rozmery a hned budes vedet kam se ti kolo hne
ale zkouska na aute je samozrejme nejlepsi protoze i tvar kola/paprsku udela docela problemy 

BMW E30 325i4D 325iC (OO=00=OO)

Diky moc, zkusim to. Jinak souhlasim - zkouska na aute je nejlepsi. V pondeli bvy mi mely prijit kola a do patku gumy tak doufam ze to pristi tyden uz budu moc zkusit. Jinak jsem patral a nasel jsem firmu "Tuning Modřany" mate s ni nekdo zkusenosti? Vypada to ze umi a za docela dobre ceny.Maranelo píše:sem http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php si nahazej rozmery a hned budes vedet kam se ti kolo hneale zkouska na aute je samozrejme nejlepsi protoze i tvar kola/paprsku udela docela problemy
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo