Vytažení lemů kde?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Venca146
Kontaktovat uživatele:

Vytažení lemů kde?

Příspěvek od Venca146 »

Zdravim, poridil jsem si nova kola (9x16 ET25 a 15) takze urcite dojde na vytazeni zadnich lemu. V jedne firme mi rikali, ze se budou muset blatniky vytahnout o 8cm a s tim jeste dvere a upravi se zadni naraznik cemuz se mi moc nechce verit protoze jsem v sousednim Nemecku videl kola techto rozmeru na me Alfe a nemely zadnou z popisovanych uprav - meli mozna zapertlovane nebo mirne povytazene lemy ale aby to byl az takovyhle extrem to se mi nechce verit.
Nemate tedy nekdo zkusenosti s nejakou firmou, kde by mi ty blatniky prizpusobili (hlavne kvalitne). Nejlepe Praha a stredni Cechy. Jedna se o Alfu 146. Diky
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)

Cuore Sportivo

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vytažení lemů kde?

Příspěvek od Rolljoin »

vážně to chceš vytahovat o 8cm? nevim jestli to bude pěkné...

edit: no a jestli mu tam seděly bez úprav tak měli asi větší ET
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Rolljoin píše:vážně to chceš vytahovat o 8cm? nevim jestli to bude pěkné...

edit: no a jestli mu tam seděly bez úprav tak měli asi větší ET
No prave ze to vytahovat takhle hodne nechci protoze by si to nedokazu predstavit jak by to vypadalo ale asi moc dobre ne... Navic rozmery tehle kol ma u nas docela dost aut (i ET) ale nikdo kvuli tomu nemusel delat takovyhle brutalni zasahy.
Ta alfa na ktere jsem to videl mela stejny typ kol jako ja (akorat jiny model ktery se dela ve stejnem rozmeru) a mel i stejne ET a to auto nemelo takove rozsahle upravy blatniku. Podle me to v te firme moc hrotili...

Cuore Sportivo

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

a proč ty kola nezkusíš a uvidíš o kolik vytáhnout lemy...
VW GOLF III

Fishboun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fishboun »

podle me si v te firme chteli jen prividelat.Zkousel jsi ty kola tam dat???Snad sam dobre poznas co je dobre ne???
Hyunday Tiburon,Nissan 240SX,Peugot 406 coupe,shade 120M,BMW-oujee

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Tak ted uz je hlavne pozde premyslet jak to tam bude vypadat.. To si mel rozmyslet pred tim...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Goldies píše:Tak ted uz je hlavne pozde premyslet jak to tam bude vypadat.. To si mel rozmyslet pred tim...
Ale ja neresim jak to bude vypadat (jak uz jsem psal vyse - podobna kola stejnych rozmeru jsem na mem aute uz videl a to auto rozhodne nebylo rozsirovany o 8cm) , ja resim kde by mi nejaka kvalitni firma v okoli Prahy a Strednich Cech vytahla blatniky (napr. jestli tohle treba nekdo z vas taky neresil a nema s danou firmou zkusenosti) - s tim ze je budu vytahovat kdyz jsem ty kola kupoval jsem pocital akorat se mi nezda to velke rozsireni co mi rikali v te jedne firme to je cele.

Cuore Sportivo

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

jurajko píše:a proč ty kola nezkusíš a uvidíš o kolik vytáhnout lemy...

Zkusil bych je rad ale jeste je nemam doma - jsou na ceste. Samozrejme ze az ptijdou tak je hned zkusim a budu moudrejsi. Jinak na mych stavajicich kolech 7,5x16 ET37 jsem mel jeste vzadu 20mm podlozky coz dela ET17 a ty kola rozhodne nevypadaly tak aby se auto muselo o 8cm rozsirovat.

Cuore Sportivo

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Fishboun píše:podle me si v te firme chteli jen prividelat.Zkousel jsi ty kola tam dat???Snad sam dobre poznas co je dobre ne???
No taky si myslim ze to chteli udelat tak aby ta uprava byla slozitejsi a tudiz nakladnejsi.

Cuore Sportivo

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

Tak když jsi tam měl předtím kola 7,5 a ET řekněme tech 17, tak ty budoucí budou o 1,5 palce širší . To znamená že vylezou asi o 19mm a k tomu ještě ET nižší o 2mm takže výsledek by měl být 21mm. O tolik ti vylezou od těch co tam máš teď. Počítal jsem s tímto rozměrem kol 9x16 ET15. Jestli se pletu tak ať mě někdo opraví. :D Ale mělo by to tak byt 8)

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Sails66 píše:Tak když jsi tam měl předtím kola 7,5 a ET řekněme tech 17, tak ty budoucí budou o 1,5 palce širší . To znamená že vylezou asi o 19mm a k tomu ještě ET nižší o 2mm takže výsledek by měl být 21mm. O tolik ti vylezou od těch co tam máš teď. Počítal jsem s tímto rozměrem kol 9x16 ET15. Jestli se pletu tak ať mě někdo opraví. :D Ale mělo by to tak byt 8)
Dik za "kalkulaci" :D :lol: jj vzadu budou ET15. Chce to opravdu vyzkouset primo na aute az budou kola obuta atd. Ale kdyz tam jsou podlozky 20mm (cili ET17) tak kola koukaji z lemu jen minimalne + 1,5"+2mm a to podle me rozhodne neni duvod rozsirovat auto o 8cm + dvere a naraznik. Znas nejakou firmu co tohle dela? Myslim jestli s mas nejake zkusenosti - firem je tady dost ale precejen bych to chtel dat nejake osvedcene.

Cuore Sportivo

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

Tak z okolí Prahy žádnou firmu neznám. Taky si budu nechávat vytahovat jenom lehce lemy a bude mi to dělat známý který vytahovačku má a nebo si ji sežene. Takže to nechávám na něm. Všechno poznáš až tam ty kola hodíš 8)

Maranelo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo »

sem http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php si nahazej rozmery a hned budes vedet kam se ti kolo hne :wink: ale zkouska na aute je samozrejme nejlepsi protoze i tvar kola/paprsku udela docela problemy :P
BMW E30 325i4D 325iC (OO=00=OO)
Obrázek

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Maranelo píše:sem http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php si nahazej rozmery a hned budes vedet kam se ti kolo hne :wink: ale zkouska na aute je samozrejme nejlepsi protoze i tvar kola/paprsku udela docela problemy :P
Diky moc, zkusim to. Jinak souhlasim - zkouska na aute je nejlepsi. V pondeli bvy mi mely prijit kola a do patku gumy tak doufam ze to pristi tyden uz budu moc zkusit. Jinak jsem patral a nasel jsem firmu "Tuning Modřany" mate s ni nekdo zkusenosti? Vypada to ze umi a za docela dobre ceny.

Cuore Sportivo

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“