Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
taky jsem se zasmál....provocation píše:ted si me docela rozesmalqwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat![]()
jasný..Rudi píše:no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...qwer píše:a dočetl sis to celí ?provocation píše:ted si me docela rozesmal![]()
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
Tak dobře.. myslel jsem to tak ,že zvládam řízení v určitý mezích..Fáboš píše:taky jsem se zasmál....provocation píše:ted si me docela rozesmalqwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat![]()
![]()
myslim, že si to z apár let povíme. řídim každej den asi 6 let a nikdy bch neřekl, že řídit umím, spíš, že řízení zvládám v určitých mezích....
tak fízlům by si stejně ujel, jako tenkrát na símovi ne?qwer píše:jasný..Rudi píše:no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...qwer píše: a dočetl sis to celí ?![]()
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..a proto mi řekne tata at mu vyjedu s garaze před barak s A8 když do garaže zaject je celkem horor
a nebo mamá mi řeknu at dojedu do kramu autem.. je to kousek.. cca 1-2km ale kdyby mi nevěřila a neveděla že umim ject normálně tak by mi to asi nepučila..
jinak do kramu jsem jel jednou , protože nechci riskovat že mě chytej a nebo že domě nekdo najede pri parkovaní a budou se muset zavolat cajti.
Vím že si to tak nemyslel
kurna tady se človek fakt pobavíDee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle témaDee1032 píše:Jo a tím že to někam pošleš jsem nemyslela to že ve 160 potkáš strom...Ale třeba nezvládneš řízení a napálíš to do nejbližší překážky "klasika"
Kámoš kupoval v září rok 96, má to dva pytle, okna v eleektrice, klimu, servo, central, ABSKO najeto něco okolo 170ti ( tacho ) a je to 1.8ka a dával za ní 50, podle mě jsou to docela levný auta a fakt na denní ježdění je to docela pohodlný že to i mě překvapilo a to frnacouze moc rád nemam až na Citroenyqwer píše: Trhyy : Tak že to nejede nak vydržím ten pul rok.. Nepotřebuju hned 150koniku.. a jj za ty prachy celkem noví auto.. i když rok tak 94 bych to vyděl ale vypadá novější.. Asi nadčasoví desing.. ale jen na par let.. Takova 406coupe je stara ale pořád je to pěkny auto..
Tuhy řazaní.. no nevadí.. aspon budu mít silnější pravačku
a když kolem 7-8 litru tak by to byla pohoda..
Trhyy píše:A jak ty víš že to někam napálí ? Jak tady poslední dobou sleduju tvoje velice inteligentní příspěvky, tak mi připadá že seš dokonalá jak Matka Tereza a řídíš minimálně jak Ari Vatanen, já mam taky řidičák půl roku, auto který nemá zrovna nejmín koní ( i když je líný ) ale eště se mi NIKDY nestala situace že by rozhodla náhoda o tom jestli to pošlu někam do auta, příkopu, sloupu atd. a že kdykoli bylo mokro, nebo i sucho tak to dost často někam zkusim poslat bokem a pomalu zrovna moc nejezdim hlavně ty první dva měsíce, tak nevim jak můžeš někomu psát že se roseká at si koupí něco levnýho třeba Golfa, nebo Feldu, někdy se fakt zamysli nad těma sračkama co tu píšeš a tim zdaleka nemyslim jenom todle témaDee1032 píše:Jo a tím že to někam pošleš jsem nemyslela to že ve 160 potkáš strom...Ale třeba nezvládneš řízení a napálíš to do nejbližší překážky "klasika"