bez prekvapení

koncern je top

Moderátor: Jardafox
Zajímavý je, že před par dnama se tady kvuli podobnejm tematum válčiloT613 píše:bleachi a kde mas svoji oktavku? ta se nevyhrabala ani na start co![]()
a ted vazne ... jsi smesny s temato tematama, ze sebe delat takoveho vola a myslet ze nekoho nasere jestli bmw dojede posledni nebo druhe pred audi
No ale šlo o to jakym způsobemDee1032 píše:každej si hájil toho svýho mazlíka že??? Ale bleachovi je škoda něco vysvětlovat![]()
![]()
![]()
Já si myslím že chce být jen středem pozornosti a dělá mu dobře když se ta situace tady vyhrotí do extrému...Starlet píše:No ale šlo o to jakym způsobemDee1032 píše:každej si hájil toho svýho mazlíka že??? Ale bleachovi je škoda něco vysvětlovat![]()
![]()
![]()
![]()
bleach nepotřebuje vysvětlovat, myslim že to má v hlavě srovnaný ( na rozdíl od některých )
A já si myslimže bleach je jeden z nejchytřejších lidí tady a jen se baví tim jak spousta pitomců tady tancuje jak on pískáDee1032 píše:Já si myslím že chce být jen středem pozornosti a dělá mu dobře když se ta situace tady vyhrotí do extrému...Starlet píše:No ale šlo o to jakym způsobemDee1032 píše:každej si hájil toho svýho mazlíka že??? Ale bleachovi je škoda něco vysvětlovat![]()
![]()
![]()
![]()
bleach nepotřebuje vysvětlovat, myslim že to má v hlavě srovnaný ( na rozdíl od některých )Každej jsme nějakej
horke hlavy jsou vsudeStarlet píše:Zajímavý je, že před par dnama se tady kvuli podobnejm tematum válčiloT613 píše:bleachi a kde mas svoji oktavku? ta se nevyhrabala ani na start co![]()
a ted vazne ... jsi smesny s temato tematama, ze sebe delat takoveho vola a myslet ze nekoho nasere jestli bmw dojede posledni nebo druhe pred audi
A ty si vážně myslíš že je to od něj vážně myšlený? Dělá si prdel a každej moula mu na to skočí a hned se čílíT613 píše:horke hlavy jsou vsudeStarlet píše:Zajímavý je, že před par dnama se tady kvuli podobnejm tematum válčiloT613 píše:bleachi a kde mas svoji oktavku? ta se nevyhrabala ani na start co![]()
a to ze by si on piskal se neda rict ... si projdi jeho prispevky v kazdem druhem tematu ve smyslu "to by TDi pojelo jak nic" ... tomuhle vnucovani se smeji ja a dalsi
ja si nic hajit nepotrebuji, muzes si myslet ze mam vrakoviste, mozna jo ale je to moje vrakoviste a ne tvoje, samo jsou tu blbci co haji za kazdou cenu to nepopiram, cert je vem
sem tam tady vlezu a je tu nejake tema od tohoto chytraka o nicem kazdy druhy den jine, na to uz je treba mit papiry na hlavu
nejchytřejších??? Wau ty mu fandíšStarlet píše:A já si myslimže bleach je jeden z nejchytřejších lidí tady a jen se baví tim jak spousta pitomců tady tancuje jak on pískáDee1032 píše:Já si myslím že chce být jen středem pozornosti a dělá mu dobře když se ta situace tady vyhrotí do extrému...Starlet píše: No ale šlo o to jakym způsobem![]()
bleach nepotřebuje vysvětlovat, myslim že to má v hlavě srovnaný ( na rozdíl od některých )Každej jsme nějakej
no jasny ze tenhle "test" je upe vo hovne... asi jako bysme si zahrali jednu hru covece nezlob se, ja bych vyhral a vsem rikal ze sem nejlepsi v covece nezlob se... btw treba ten kokot v patrolu slapnul na brzdu jeste kdyz jelMikee píše:takto debilne NEMECKE testy su absolutne ale absolutne objektivneze vas to bavi tie blitky vobec sledovat.zhadzujete seba , ze to berete vazne ..
Jo, fandim mu. No a?Dee1032 píše:nejchytřejších??? Wau ty mu fandíšStarlet píše:A já si myslimže bleach je jeden z nejchytřejších lidí tady a jen se baví tim jak spousta pitomců tady tancuje jak on pískáDee1032 píše: Já si myslím že chce být jen středem pozornosti a dělá mu dobře když se ta situace tady vyhrotí do extrému...Každej jsme nějakej
![]()