Mazec, ale brzo zamazanecGoldies píše:Ne ne, trvam na svym LaKMComb píše:Tak to v žádném případěGoldies píše:To jo, ale ja sem blazen a bral bych ty svetly z LaKA vubec celej ten svetlej vnitrek!
RS
RS je pekny, ale LaK je mazec

Mazec, ale brzo zamazanecGoldies píše:Ne ne, trvam na svym LaKMComb píše:Tak to v žádném případěGoldies píše:To jo, ale ja sem blazen a bral bych ty svetly z LaKA vubec celej ten svetlej vnitrek!
RS
RS je pekny, ale LaK je mazec
A ty si flockem, super lakem a clonítkem v barvě vozu nic nedokazuješ? Já celá léta upřímně přiznávám, že tuning je pro mě jistá dávka adrenalinu a exhibicionismu, jinak bych dřepěl doma na zadku a sbíral známky - a ty taky46reddy píše:2Ivan: hele, každej jsme nějací, někdo musí mít nadupanej motor a něco si tím dokazovat, někdo už má jiný cíle. Mě stačí že auto jede, už se dívám i na spotřebu a stejně takový stádo koní jako máš ty, tak to využiješ jenom párkrát, ikdyž ty vlastně ježdíš jako prase po Brně furt, já zapoměl
Rekl sem to ja a vykonu mam v BMW dosatecne...Ivan píše:A ty si flockem, super lakem a clonítkem v barvě vozu nic nedokazuješ? Já celá léta upřímně přiznávám, že tuning je pro mě jistá dávka adrenalinu a exhibicionismu, jinak bych dřepěl doma na zadku a sbíral známky - a ty taky46reddy píše:2Ivan: hele, každej jsme nějací, někdo musí mít nadupanej motor a něco si tím dokazovat, někdo už má jiný cíle. Mě stačí že auto jede, už se dívám i na spotřebu a stejně takový stádo koní jako máš ty, tak to využiješ jenom párkrát, ikdyž ty vlastně ježdíš jako prase po Brně furt, já zapomělS tou poslední větou trochu opatrně, zase tolikrát jsme se v provozu nesetkali... A jak to, že výkon nevyužiješ? S autem, které má zrychlení z 0 na 100 za 5 vteřin se jezdí dalako bezpečněji, protože vždycky víš, že máš přebytek výkonu. Hláška "na co Ti je tak výkonné auto, když na silnicích můžeš jezdit jen 90 km/h" je pouze závistivým konstatováním těch, kteří ten výkon nemají.
Těším se, jak se budete zase rozčilovat
Ne a ne a ne46reddy píše:jo????že by?????
A ty furt blbě neraďGoldies píše:Reddy: Ber ty LaK!!!! A neser
Tak si trosku maknes pri udrzbeSezenu ti kvalitni cicstice na Kuzi a bude to jedna basen
Já to tak mám v sériiMComb píše:Přesně tak. Do auta bez klimy dát kůži je holý nerozum...
Spíš drahá kůže do laciné stříbrnéMComb píše:Na LK se vyser!!!!! Laciná béžová kůže se do stříbrnýho auta nehodíRS!!! RS!!!! RS!!!! Pěkná barevná kombinace a nebude ti klouzat zadek
A navíc nemáš v autě klimu a chceš kůži???
Trochu úlet
A nedá si říct...Goldies píše:Tak ale precalounit do svetle