Smutný a zároveň krásný
Moderátor: Jardafox
Smutný a zároveň krásný
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
how am i piece of shit...the fucking retarded monkey kid is a piece of shit.. hes slowing his pops down whos trying to win a race but the doofy looking thing is like DURRRR DADA ME SO STUPID CARRY ME... just look at his face...it looks like my ass crack...Anděl píše:Co se tam píše.Chaindler píše:ale ty komentare na youtube jsou nekdy docela zarazejici
fucking retard monkey kid is a piece of shit - zasranej retardovanej opicackej kluk je kus hovna
myslim, ze preklad tohodle uryvku ti staci, aby sis udelal prehled o zbytku textu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

Já mám právě kámoše na vozíčku atd. Takže to taky nechápu.wibra píše:nektery lidi proste spoustu veci nepochopjej a dokud nezazijou!!!! ten kluk za to nemuze tak nevidim duvod proc mu ty kreteni nadavaj![]()

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
protože to jsou většinou dementi, kterým se ostatní vysmívali, tak to chtěj někomu oplatit nebo se snažej trapně zviditelnit...normální člověk, by todle nenapsalwibra píše:nektery lidi proste spoustu veci nepochopjej a dokud nezazijou!!!! ten kluk za to nemuze tak nevidim duvod proc mu ty kreteni nadavaj![]()
jinak moc pěkný video

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde o speciální akci. Otec Dick Hoyt se se synem Rickem účastní od jeho 13 let různých závodů (maratony, triatlony, ironman). Prostě běží, plave, jede na kole a kluka (dnes mu je 45, vystudoval univerzitu, pracuje jako vývojář pomůcek pro postižené) tahá ssebou. Neuvěřitelné, dojemné... více: http://www.teamhoyt.comRudi píše:... jen snad kdyby bylo víc takovejch akcí
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Uzasne video a jak rika Tommy,taky sem mel co delat aby mi neukapla slza,jelikoz pred timto vykonem klobouk doluTommy1978 píše:Klobouk dolu ten člověk si zaslouží obrovskej respekt a uznání a nebudu lhát na to že sem docela "tvrďák" tak sem neměl daleko k tomu aby mi z toho videa ukápla slza![]()

A ty denemnti co to komentujou,to je bez komentare,potrebovali by to zazit,aby neplacali takovehle kraviny.
Optimismus pramení z nedostatku informací 

- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smutný a zároveň krásný
Moc pěkné. Taky jsem z toho celkem vyměkl, je pěkné co ten otec dělá pro syna. Klobouk dolů