a je to v p..... vykradacka2

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

vittorio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vittorio »

sousedi sou svine protoze chodej s klickama, ja dokonce vim kdo to dela ale dokaz to ze jo.mam auto jak omalovanky, silueta himalaji..

nejhorsi jsou kamaradi, takovy ti v uvozovkach...kamosovi vybrali muziku z golfa, vi kdo, vi kdy, parkrat se kvuli tomu porpali ale co nadelas kdyz nemas dukaz, v tomhle se na PCR nemuzes obracet, zavrit do sklepa a tyrat dokud neprizna barvu

smile4me*

Příspěvek od smile4me* »

vittorio píše:sousedi sou svine protoze chodej s klickama, ja dokonce vim kdo to dela ale dokaz to ze jo.mam auto jak omalovanky, silueta himalaji..

nejhorsi jsou kamaradi, takovy ti v uvozovkach...kamosovi vybrali muziku z golfa, vi kdo, vi kdy, parkrat se kvuli tomu porpali ale co nadelas kdyz nemas dukaz, v tomhle se na PCR nemuzes obracet, zavrit do sklepa a tyrat dokud neprizna barvu
To mám taky v plánu. Pokud zjistím, kdo mi likviduje auto, počkám si, až se setmí, vezmu nějakýho kámoše, odchytnu si toho hajzla a hurá s nim do lesa. Jen ještě zjistit, kterej to je.

Kdybych já věděl, kdo to dělá, tam mu skočím na jeho káru za bílého dne a zadupu mu střechu až na sedačky. :alien:

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

smile4me* píše:
vittorio píše:sousedi sou svine protoze chodej s klickama, ja dokonce vim kdo to dela ale dokaz to ze jo.mam auto jak omalovanky, silueta himalaji..

To mám taky v plánu. Pokud zjistím, kdo mi likviduje auto, počkám si, až se setmí, vezmu nějakýho kámoše, odchytnu si toho hajzla a hurá s nim do lesa. Jen ještě zjistit, kterej to je.

Kdybych já věděl, kdo to dělá, tam mu skočím na jeho káru za bílého dne a zadupu mu střechu až na sedačky. :alien:
Nu, tak jsem se ráno pokochal krabicí z mé Sonky, zase mi stoupnul adrenalín a před chvíli mi volal kámoš z práce, že zjistil, kdo tu noc vykrádal auta. Takže na 80% znám pachatele.
Auto nemaj a i kdyby měli, tak kdybych ho roz.jebal, tak ho to asi srát nebude, pač je to cca 19-ti letý feťáček z pasťáku.

Jaký vynucovací prostředek doporučíte? O víkendu se půjdu projet po našem krásném městě, takže musím ještě najít tažné lano.
:slina:

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Re: a je to v p..... vykradacka2

Příspěvek od Rendis »

Jsou to hustý příběhy,fakt děs ! Mám připravenou kompletní hudbu od Magnátu do bmw a teď tohle.Parkuju na ulici tak mám docela strach.Kolega má natuněnýho of roada s muzikou a taky se mu o to pokusili.Jejich chyba.....!! kolega dělá od dětství thai box.Než přijeli policajti moc z nich nezbylo.Hezký pocit,ale ty k.... ! na něj podali žalobu. :(
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

46reddy

Příspěvek od 46reddy »

dneska došlo i na mě, komplet muzika, a na 90% to byl "kamoš", jak zjistím na 100% že to byl on, utrhnu mu hlavu a za čuráka chytnu za oko a projedu se sním po Brně

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

46reddy píše:dneska došlo i na mě, komplet muzika, a na 90% to byl "kamoš", jak zjistím na 100% že to byl on, utrhnu mu hlavu a za čuráka chytnu za oko a projedu se sním po Brně
Jo, to znám. To je fakt největší hnus, když Tě okrade nějaký "kámoš".
Jinak jsem toho svýho "kámoše" ještě nepotkal, ale potkal ho jeden známý a vzkázal mu, že mu začínají zlé časy a on prý, že jestli se mu něco stane, tak zavolá policii. :lol:

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

To být já ten anonym.

Steve

Příspěvek od Steve »

No vcera rano zasa frajerka zistila ze jej odmontovali 4x kolesa (nastastie obyc. plech.) ale mala tam nove gumi, a tie kurvy to auto ani nepodlozili a jebli to rovno na beton.

:(

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Mne kdysi ojeli klicem i Oltcita... to uz je cire zoufalstvi, kdyz nekdo skrabe vrak v porizovaci cene 3000,- Aspon me to tenkrat celkem pobavilo.
Asi rok zpatky vybrali auto mati, za bileho dne a stalo tam hodinu (neparkovat v Brne vedle hotelu Continental - nejsou tam kamery). Ukradli kufr s veskerym oblecenim, tasku s ucty, ale pocitac, bedna plna prislusenstvi k mobilum, repro k PC, modem, matin kozich i autoradio tam zustaly. S kufrem plnym obleceni to ten idiot opravdu vyhral... :x

Carlos

Příspěvek od Carlos »

Včera mému sousedovi(policajtovi) ukradli před okny,když se díval na televizi,na autě všechny kola.Káru mu posadily rovnou na beton.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kua ja kdyz to ctu tak fakt az me nekdy nekdo bude vykradat a nejaky zm..a chytim ten si zazije, fakt mam vztek po tom co jsem si tady precetl.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

Pěkně mi to nadzvedlo adrenalin.Dejte jim i za mě !!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

kua tady to číst to je vo nervy, du se podívat jestly je auto v pohode a ještě se podivam jestly mam palku na baseball na svym místě

jo jinak v pimp my ride montovaly hlídací kamery přímo do auta, to taky nemusí bejt špatny
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“