Výbava golfa IV (doděláni)
Moderátor: Dave0401
Re: Výbava golfa IV (doděláni)
nene....ja bych rek ze jsou to MAM MT2
- tomasVR6
- Kontaktovat uživatele:
..
Na VW-CLUBU jsou tyto informace - psal to sám chuďas:
Vuz je rok vyroby 2000 a pohani ho Turbodiesel s primim vstrikem se systemem cerpadlo tryska,tedy TDI PD a je spojen se sestistupnovou prevodovkou,jeho seriovy vykon je 85kw,coz je 115PS,po uprave ridici jednotky ktera probehla v nemecku firmou MTM se motor pisni zhruba 110Kw coz je nejaky 150PS..vuz byl privezen z nemecka po prvnim majiteli se servisni knihou a 102tis najetymi kilometry.Co se tyka uprav zvenci,tak pokud to vezmu od prednich partii,tak je mracena kapota doprostred masky,maska je znacky Bonrath a je zkracena o jednu pricky,mracitka sou od fi Kamei,predni naraznik ma jeste nastavec Riegger podobny tomu kterym se pisni Golf V6,GTI,ci TDI GTI a je nalakovany do barvy schodne s vozem coz je original perlet LW5Z,bocni partie se oproti serii nezmenila,jen na konci listy je znacek s napisem Wolfsburg Edition,zadni cast vozu postrada zadni sterac,napisu oznaceni typu a motorizace a spodni nastavec narazniku je taktez nalakovan do barvy vozu,vymena svetel na krystalova probehne az nekdy nasledujicich dnech,jelikoz sou na ceste z nemecka,na aute sou dvoudilna kola ASA ZR1 v rozmeru 8,5 x 18 a 10 x 18 s gumama 215,40,18 vpredu a 245,35,18 vzadu,pricemz v predu je 1cm podlozka od HR,na aute je vyskove stavitelny podvozek Sportmax,kompletne nove original FIII ATE brzdy s deskami..vnitrek ukryva kompletni itenterier v kuzi se sedackami Recaro s vysuvnim podnoznikem a vyhrivanim,loketni operku vpredu i vzadu,ABS,ASR,ESP,tempomat,budiky z nove generace GIV s polodotem a dohranym dojezdem km,4x elektricka okna,climatronic,samocine zamykani pri rozjezdu,elektricka zrcatka s automatcim sklapenim,bohuzel nefukcni diky absenci prislusnych motorku,Navigaci DX,original Changer na 6CD,po designove strance zde najdeme jen radicu paku z Octavie II RS a chromove ramecky kolem reproduktru,ktere spadaji do sortimentu firmy Milotec a najdete je v katalogu doplnku pro skodu SuperB..
Kufr ma dvojite dno,pro ukladani nejruznejsich veci a take je na aute original tazne Vestfalia.. s autem jsem zatim maximalne spokojen,ted spi v zimnim case v garazi a projedu ho jen kdyz je hezky a s jeho prodejem pokud se nevyskytnout nejake nepredvidane veci pocitam nekdy za rok a pul...
Vuz je rok vyroby 2000 a pohani ho Turbodiesel s primim vstrikem se systemem cerpadlo tryska,tedy TDI PD a je spojen se sestistupnovou prevodovkou,jeho seriovy vykon je 85kw,coz je 115PS,po uprave ridici jednotky ktera probehla v nemecku firmou MTM se motor pisni zhruba 110Kw coz je nejaky 150PS..vuz byl privezen z nemecka po prvnim majiteli se servisni knihou a 102tis najetymi kilometry.Co se tyka uprav zvenci,tak pokud to vezmu od prednich partii,tak je mracena kapota doprostred masky,maska je znacky Bonrath a je zkracena o jednu pricky,mracitka sou od fi Kamei,predni naraznik ma jeste nastavec Riegger podobny tomu kterym se pisni Golf V6,GTI,ci TDI GTI a je nalakovany do barvy schodne s vozem coz je original perlet LW5Z,bocni partie se oproti serii nezmenila,jen na konci listy je znacek s napisem Wolfsburg Edition,zadni cast vozu postrada zadni sterac,napisu oznaceni typu a motorizace a spodni nastavec narazniku je taktez nalakovan do barvy vozu,vymena svetel na krystalova probehne az nekdy nasledujicich dnech,jelikoz sou na ceste z nemecka,na aute sou dvoudilna kola ASA ZR1 v rozmeru 8,5 x 18 a 10 x 18 s gumama 215,40,18 vpredu a 245,35,18 vzadu,pricemz v predu je 1cm podlozka od HR,na aute je vyskove stavitelny podvozek Sportmax,kompletne nove original FIII ATE brzdy s deskami..vnitrek ukryva kompletni itenterier v kuzi se sedackami Recaro s vysuvnim podnoznikem a vyhrivanim,loketni operku vpredu i vzadu,ABS,ASR,ESP,tempomat,budiky z nove generace GIV s polodotem a dohranym dojezdem km,4x elektricka okna,climatronic,samocine zamykani pri rozjezdu,elektricka zrcatka s automatcim sklapenim,bohuzel nefukcni diky absenci prislusnych motorku,Navigaci DX,original Changer na 6CD,po designove strance zde najdeme jen radicu paku z Octavie II RS a chromove ramecky kolem reproduktru,ktere spadaji do sortimentu firmy Milotec a najdete je v katalogu doplnku pro skodu SuperB..
Kufr ma dvojite dno,pro ukladani nejruznejsich veci a take je na aute original tazne Vestfalia.. s autem jsem zatim maximalne spokojen,ted spi v zimnim case v garazi a projedu ho jen kdyz je hezky a s jeho prodejem pokud se nevyskytnout nejake nepredvidane veci pocitam nekdy za rok a pul...
Doma? SAG + PUG + Audi
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
rek bych ze cerny mat ve spreji. pokud myslis tu cernou
jj ale jestli není nějaká žáruvzdorná a je pod ní nějaký základ??
Audi A6
myslim ze nic. jen zdrsnit jemnym vodnim a primo
- tomasVR6
- Kontaktovat uživatele:
škoda že to tak koupil.. koupil kůži na kapotu, jiná zadní světla a řadičku z OII, jinak to tak koupil....chico píše:co to je za kola na tom modrem???

Doma? SAG + PUG + Audi
nj, ale umět si dobře vybrat si nejde zaplatittomasVR6 píše:škoda že to tak koupil.. koupil kůži na kapotu, jiná zadní světla a řadičku z OII, jinak to tak koupil....chico píše:co to je za kola na tom modrem???

- tomasVR6
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda...max3rx píše:nj, ale umět si dobře vybrat si nejde zaplatittomasVR6 píše:škoda že to tak koupil.. koupil kůži na kapotu, jiná zadní světla a řadičku z OII, jinak to tak koupil....chico píše:co to je za kola na tom modrem???

Doma? SAG + PUG + Audi
Nedávno mi začlo nějak blbnout Webasto,po chvíli provozu se samo vyplo a naskočilo jakoby do nouzového režimu to znamená, že se zapne ještě jenou samo a v ten moment začalo pěkně čmudit asi tak jak by pod auto hodil někdo dýmovnici
Trošku jsem se informoval a pravděpodobně to dělá vždy žhavící svíčka. Dneska jsem se chtěl na ni podívat ale bylo to trošku složitější než jsem čekal. Celé topení muselo jít z auta ven takže jsem musel odpojit vodu a propojit celý okruh abych mohl dál používat auto.Topení jsem celé rozberal jinak bych se nedostal k žhavicí svíčce.
Tady pár fotek na ukázku:

Karbon který byl kolem svíčky :

Vyčištěná žhavící svíčka zase pěkně žhaví :

ještě zbavím karbonu hořák a celý výfukový systém a snad to bude zase topit jako předtím

Tady pár fotek na ukázku:

Karbon který byl kolem svíčky :

Vyčištěná žhavící svíčka zase pěkně žhaví :

ještě zbavím karbonu hořák a celý výfukový systém a snad to bude zase topit jako předtím

ani to tam nedavej....jaro uz je tu 

kua Marto do čeho všeho ty se nepustíš 

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
kdyby byla kosa i v létě tak přitopím a tebe do auta nepustím
Bych se na to vyprdnul ale když to nepoužívám tak fakt dlouho trvá než se mi vůbec motor zahřeje na 90° a kdybych jezdil jenom krátké trasy tak to nezahřeji vůbec a to pro naftáky a hlavně pro PD není vůbec dobré. Možná ho už zítra zase zprovozním 

jo Martas je sikula a hlavne se niceho neboji 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj kvuli stejnemu problemu jsem rozebiral bufika co mam na topeni v garazi....bylo to cele zajebane karbonem... uz zase hajcuje jak ma
No jo, v garáži mám jeden ladem ležící bufík, nechcete někdo do nějakého ropáka?
Ten by pěkně zatopil, je to myslím z Tatrovky. 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hurá, dneska jsem po 5 hodinách práce rozjel webasto, zase TOPÍ jako zamlada
Zbavil jsem ho karbonu a různých usazeňin. Pro jistotu jsem ho raději vyzkoušel venku. Se ani nedivím že chcou za montáž tohoto topení do auta 7tisíc a víc, je s tím práce až nad hlavu. Připojil jsem káble a naftu z auta a zkouška mohla začít.............. asi po 4 minutách provozu jsem ho vypnul protože voda v kýblu už začínala pomalu bublat
Jsem rád, že nebyla špatná řídící jednotka tohoto topení, protože ceny ND na webasto jsou kosmické.
Malá zkouška před montáži

Malá zkouška před montáži

kuva moc ho nechvalte, bo se s nim zitra v robote nebude dat mluvit