<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
Jinak tomu protokolu se rika oscar. Je proprietarni, takze pres icq urcite neposilat jeste neschvalene patenty. 

Live4Ride Syndicate
jj presne cokoli na ICQ resite je chapano jako verejne 
jinak k tomu ICQ, ja bych taky presel rad na neco, jak rikal nekdo "vyzpelejsiho", ale bohuzel v cesku ICQ se usidlilo a nikdo nechce menit...
podivejte se jen k nasim severnim sousedum... tam ICQ ma asi 0,00002% populace
oni ma ji svoje GADU GADU (GG) a musim uznat ze oproti ICQ je to podstatne lepsi... ale urcite ne nejlepsi volba 
takze u messengeru to neni spise o volbe toho nejlepsiho ale spise o volbe daneho protokolu a clienta, ktereho pouziva nejvice znamych
jinak jak jsem psal QIP a nemam problem... mrknete se do task manageru kolik vam zere RAMky ICQ a pak kolik QIP

jinak k tomu ICQ, ja bych taky presel rad na neco, jak rikal nekdo "vyzpelejsiho", ale bohuzel v cesku ICQ se usidlilo a nikdo nechce menit...
podivejte se jen k nasim severnim sousedum... tam ICQ ma asi 0,00002% populace

takze u messengeru to neni spise o volbe toho nejlepsiho ale spise o volbe daneho protokolu a clienta, ktereho pouziva nejvice znamych

jinak jak jsem psal QIP a nemam problem... mrknete se do task manageru kolik vam zere RAMky ICQ a pak kolik QIP

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Byl za nej online nekdo jiny asi 5min a jak jsem mu zacal psat tak se rychle odpojil nebo dal invisible...Sly píše:Hanus: Jakou chybu ti to hlasi? Primo password incorrect? Jiny clovek se z tveho pc na svuj ucet dostane? Neblokl sis na firewallu port 5190? Zkus ho prenastavit treba na 25, tam jede smtp, mel by vzdy poslouchat. Pokud to nepomuze, zkus prenastavit prihlasovaci server treba na: login.messaging.aol.com. Chyba bude spis asi nekde na ldapu a s tim ty nic neudelas. Kazdopadne tyhle moznosti jsou z tech, ktere muzes vyzkouset.
Ale mozny je vsechno

Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Sly - dik za vysvetleni. Ja ti rozumim. Bohuzel chyba neni u me na PC, ale SNAD u nich
. Z meho PC se prihlasi i jini uzivatele, ale ja se neprihlasi odnikud - ani jiny program,ani z netu(meebo.com, icq.com), problem ktery nastal zniceho nic, viz printscreen
Vcera me ICQ odpojilo se stejnou hlaskou, jak ted vidim pri prihlasovani

Hanus: podle me ti nekdo hacknul pass... nebo uhodl 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
hanusi a nemas zapnuty CAPS LOOK ? ................... joke

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
moji zene a kamosovi prestalo icq fungovat v jeden den, jeji heslo tezko nekdo uhadl a jeho bylo 123456 takze tezko rict 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jo a jinak, ja jednou zapomnel heslo na icq ... byl jsem z toho spatny, protoze tam mam opravdu hodne lidi ktere uz bych nedohledal. Tak jsem jim tam tech borcum splodil anglicky meil ze jsem zapomnel heslo a oni mi ho poslali na meil ktery jsem zadaval pri registraci 

..:: MB C-Klasse ::..
Tak bud ti opravdu nejaky vtipalek zmenil heslo (coz si nemyslim, spis kdyz te videl PemaR online, tak ta sesna byla jeste aktivni po tobe a potom proste vytimeoutovala) anebo je chyba nekde na ldapu pri overovani uzivatele. Zkus ten icq support, treba budes mit stesti.
Kdyz je rec o klientech, pod woknama pouzivam Quip 9040 tusim (ne infium) s nakonfigurovanou proxy kdyz potrebuju do vpn, nebo Mir4ndu beta pack se sipem, pokud valim mimo vpn. Pod linuxama jsem vzdycky pouzival PSI (jabber), co naposledy AOL menili neco v oscar, tak mi naimportovane icq kontakty prestaly jet, pak uz jsem to nezkousel. Myslim, ze ted uz to zase pojede. Ted mam pod KDE Pidgina.
Kdyz je rec o klientech, pod woknama pouzivam Quip 9040 tusim (ne infium) s nakonfigurovanou proxy kdyz potrebuju do vpn, nebo Mir4ndu beta pack se sipem, pokud valim mimo vpn. Pod linuxama jsem vzdycky pouzival PSI (jabber), co naposledy AOL menili neco v oscar, tak mi naimportovane icq kontakty prestaly jet, pak uz jsem to nezkousel. Myslim, ze ted uz to zase pojede. Ted mam pod KDE Pidgina.
Live4Ride Syndicate
co ten konkurent??? ty uz ovladas i podsveti joshua??? 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ten clovek na aukru driv nikdy nic neprodal, ani nekoupil, tzn. zadny feedback. Zadruhe pise jak dislektik, coz ve me vzbuzuje hodne velkou neduveru. Uz jen kvuli prvnimu bodu bych do toho nesel.
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych do toho nesel vzdycky beru jen od lidi kteri uz neco prodali a maji nejake hodnoceni a zatim vzdycky vsechno ok. Volant mam taky z aukra 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Asi bych do toho nešel, je tam až moc podezřelých plusů za tu cenu .. dopravu platí on a ještě dostanu 2 GB kartu zadara? No nevím nonoreking píše:kluci poradte muzu tomu duverovat ??
http://www.aukro.cz/item301757017_5610_nova.html#photo

a do piče du rozbít prasátkobigi píše:http://tuning.sbazar.cz/alu-rh-praha-o1244622.html ty jsou
Audi A6
paradni kolecka...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
viking se zblaznil....
uz nabizi k prodeji i Sparca z certa
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=49403
uz nabizi k prodeji i Sparca z certa

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=49403
to je wuuul 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kua ta cena těch sedaček i s pásama je luxusní...
že by?
akorát je zatím nemám do čeho dát 
že by?

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto