<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
Těžká mafie v té Lutyni, prvně potkám Davea se střílením z BOVu, a pak se na mě lepí nějaký španěl, kurde ste měli spicha, ne 

kuva ja bych si taky zajezdil.....doprrrrr
max3rx píše:Těžká mafie v té Lutyni, prvně potkám Davea se střílením z BOVu, a pak se na mě lepí nějaký španěl, kurde ste měli spicha, ne

no neni nad to.... 5th gear, 6000 rpm, 1.0 boost

jo lidi si jeste porad na ten BOV na lutyni moc nezvykli

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jinak spicha jsem nikde s nikym nemel .. jel sem pro meho milacka do Orlove 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no asi jak kdo ale to se divím jsem zvědav koho napíšou jako majitele vozidla,typoval bych toho co to máš od něj....no nevím vozidlo v převodu nemá majitelenoreking píše:tak toho pasika uz nechci ..jinak neni pravda jak rikla felda ze by byl problem zrovna tedka sem boural nedavno s Hondou a to ji nemam prepsanou jenom odhlasenou na moje jmeno a mam ji asi 2 mesice a poldove ani muk asi jak kdo

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Zrovna jsem nastupoval do auta před picerkou a jak jsem Tě viděl, tak sem si počkal, až pustíš plyn
Nemáš to nějak moc "nahlas"? 

Josh: jo a do kopce si mi malem vjel do kufru 

max3rx :sis koupil tu M5 nebo jsem špatně viděl dnes ???
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
zda se ti to moc nahlas???max3rx píše:Zrovna jsem nastupoval do auta před picerkou a jak jsem Tě viděl, tak sem si počkal, až pustíš plynNemáš to nějak moc "nahlas"?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Majitel sem ja ... tak to tam je napsane... mam od nich protokol ... jinak co sem se ptal tak pokud auto nemas prepsane na sebe do 10dnu ode dne prodeje tak ti muzou akorat dat pokutu max. 1000kc a to je vse... malo kdo ti to da ale muze se stat no ...felda píše:no asi jak kdo ale to se divím jsem zvědav koho napíšou jako majitele vozidla,typoval bych toho co to máš od něj....no nevím vozidlo v převodu nemá majitelenoreking píše:tak toho pasika uz nechci ..jinak neni pravda jak rikla felda ze by byl problem zrovna tedka sem boural nedavno s Hondou a to ji nemam prepsanou jenom odhlasenou na moje jmeno a mam ji asi 2 mesice a poldove ani muk asi jak kdo
jinak se samozrejme lepsi kdyz auto bylo prepsane tech 1000kc je pakatel
ja to nemam prepsanekvuli tomu ze sem na to nemel papiry od bazaru a kdyz se je dostal tak sem nemel auto a pak kdyz sem ho dostal tak ten den sem ho tukl

HONDA CIVIC 8G
jo tak asi je něco jiného dva měsíce a rok ale stejně ja bych tak nejezdilnoreking píše:Majitel sem ja ... tak to tam je napsane... mam od nich protokol ... jinak co sem se ptal tak pokud auto nemas prepsane na sebe do 10dnu ode dne prodeje tak ti muzou akorat dat pokutu max. 1000kc a to je vse... malo kdo ti to da ale muze se stat no ...felda píše:no asi jak kdo ale to se divím jsem zvědav koho napíšou jako majitele vozidla,typoval bych toho co to máš od něj....no nevím vozidlo v převodu nemá majitelenoreking píše:tak toho pasika uz nechci ..jinak neni pravda jak rikla felda ze by byl problem zrovna tedka sem boural nedavno s Hondou a to ji nemam prepsanou jenom odhlasenou na moje jmeno a mam ji asi 2 mesice a poldove ani muk asi jak kdo
jinak se samozrejme lepsi kdyz auto bylo prepsane tech 1000kc je pakatel
ja to nemam prepsanekvuli tomu ze sem na to nemel papiry od bazaru a kdyz se je dostal tak sem nemel auto a pak kdyz sem ho dostal tak ten den sem ho tukl

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

lubo: jj, kdes mě viděl? a odkaď znáš tu M5? 
Dave: málem mi to urvalo uši

Dave: málem mi to urvalo uši

znám ji od toho kdo ti ji prodal. monstrozní zvuk na orgasmus . krásný kola a barva . silnej motor pila jako blázen . ale interiermax3rx píše:lubo: jj, kdes mě viděl? a odkaď znáš tu M5?
Dave: málem mi to urvalo uši![]()

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
mě se právě na M5 líbí jenom tenhle intoš, je to ten poslední, po faceliftu..
odpoledne? 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Max3rx: tak se pochlub a hod nake fotky 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
myslím že by jsi se mohl držet Tomovi s 911tkou. možná i víc nejsem si jistej ale oprav mě jeslti se pletu 450 koní nebo 540 ????
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jj . je to silný automax3rx píše:mě se právě na M5 líbí jenom tenhle intoš, je to ten poslední, po faceliftu..odpoledne?

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
v základu 399 .. R mi kdysi říkal, že to má něco pod pět set, že to je trošku poladěné, ale nemám možnost srovnat, jelikož jsem jinou E39 v M neřídil .. jinak od série navíc Porsche brzdy, hammann podvozek a hudba Focal Utopia, určitě si viděl a slyšel, jestli jsi to viděl vevnitř 
Luke: to já nerad a navíc žádné foto u sebe teď nemám

Luke: to já nerad a navíc žádné foto u sebe teď nemám

jj silný je, ale jde z domu .. a golfík pude taky brzo 

tak potom těch 450 to má . a jede to opravdu velmi moc slušně .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
živit bych to nechtěl mám těžkou nohu 

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
M5, můj sen
mohl bych si na to někdy alespoň šáhnout?

mohl bych si na to někdy alespoň šáhnout?

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Taky s tím moc nejezdím, živím to jen teď, jelikož to je už na 100 prcnt. prodané, tak si to ještě musím užít
jinak dá se s tím jezdit za 14 úplně normálně 
Josh: oka

Josh: oka