Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
Jinac vzhledem k tomu ze bydlim ve stodulkach tak bych asi stejne rusum nepomoh kdyz vim co to sou za "lidi"...
Bouračka v Rusku
Moderátor: Jardafox
Re: Bouračka v Rusku
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
jedinej, kdo je tady čůr*k seš asi tymaRkusVT píše:Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
Jinac vzhledem k tomu ze bydlim ve stodulkach tak bych asi stejne rusum nepomoh kdyz vim co to sou za "lidi"...
když jede skupinka ožralých lidí v autě a najednou to řidič strhne z ničeho nic do protisměru, tak ostatní nevinný jsou automaticky taky čůráčci viď? kdyby to řidič přežil a ostatní ne, tak by dle tebe stejně byly nevinný mrtvý čůráčci..radši se příště zamysli než něco takovýhodle debilního plácneš

NIc ve zlym, ale pokud vlezu a ozralym magorem tak si za to muzu sam, nikdo me nenuti, a jak pisu ostatnich lidi je mi lito, kamos presne tymhle zpusobem umrel... ale asi mame na tohle kazdej jinej pohled na vec..Rudi píše:jedinej, kdo je tady čůr*k seš asi tymaRkusVT píše:Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
když jede skupinka ožralých lidí v autě a najednou to řidič strhne z ničeho nic do protisměru, tak ostatní nevinný jsou automaticky taky čůráčci viď? kdyby to řidič přežil a ostatní ne, tak by dle tebe stejně byly nevinný mrtvý čůráčci..radši se příště zamysli než něco takovýhodle debilního plácneš
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK