Bouračka v Rusku

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Re: Bouračka v Rusku

Příspěvek od maRkusVT »

Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
Jinac vzhledem k tomu ze bydlim ve stodulkach tak bych asi stejne rusum nepomoh kdyz vim co to sou za "lidi"...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

maRkusVT píše:Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
Jinac vzhledem k tomu ze bydlim ve stodulkach tak bych asi stejne rusum nepomoh kdyz vim co to sou za "lidi"...
jedinej, kdo je tady čůr*k seš asi ty

když jede skupinka ožralých lidí v autě a najednou to řidič strhne z ničeho nic do protisměru, tak ostatní nevinný jsou automaticky taky čůráčci viď? kdyby to řidič přežil a ostatní ne, tak by dle tebe stejně byly nevinný mrtvý čůráčci..radši se příště zamysli než něco takovýhodle debilního plácneš :roll:

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

Rudi píše:
maRkusVT píše:Bleach dekujem za preklad... a mate to, curacci v A4ce si to zaslouzily... zbytek, toho mi je lito... ale taky bych asi nepomoh, protoze kdybych vystoupil z auta a priblizil se tak by to se mnou seklo...
jedinej, kdo je tady čůr*k seš asi ty

když jede skupinka ožralých lidí v autě a najednou to řidič strhne z ničeho nic do protisměru, tak ostatní nevinný jsou automaticky taky čůráčci viď? kdyby to řidič přežil a ostatní ne, tak by dle tebe stejně byly nevinný mrtvý čůráčci..radši se příště zamysli než něco takovýhodle debilního plácneš :roll:
NIc ve zlym, ale pokud vlezu a ozralym magorem tak si za to muzu sam, nikdo me nenuti, a jak pisu ostatnich lidi je mi lito, kamos presne tymhle zpusobem umrel... ale asi mame na tohle kazdej jinej pohled na vec..
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Odpovědět

Zpět na „Video“