ti dam amatera , frajereIlegaltuner píše:amatére![]()
Strunou to musí jít uříznout i kdyby nechtělo![]()
nebo vem nůž rozžhav ho do běla a přefikni tojoke
sundani lopaty/kridla
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...Fifi píše:Tom_ píše:tak struna to nevydrzela,udelal sem maly kousek a praskla,pak hned ta pulka zase![]()
Struna většinou praská, když ji přehřeješ, protože se s ní neřeže jako s pilkou (jeden drží, druhý táhne).
Ještě mě napadl vysouvací žiletkový nuž a hodně síly, ten nuž ale raději s kovovým vedením plátku, mohla by téct krev... Nevím, jakou vrstvu toho lepidla tam máš, pokud je ale taková, že by se tam dalo dostat plátkem z pilky na železo, tak bych to zkusil...
VW GOLF III
jurajko píše:tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
Tak řezat okno žiletkou je blbost sama o sobě, ale použiju ji vždycky k proříznutí lepidla, aď se mi lépe prostrkuje struna, že se u toho skoro pos... (než to proříznu) je druhá věc ale rozhodně je to možné, ale zbytečně pracné. Jinak nevím, co za strunu používal Tom, ale já mám strunu s čtvercovým průřezem a není problém, chtěl jsem to "fotnout", ale není to vidět...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
tak na okna bych to asi nepoužil, bavili jsme se o sundání křídla....Fifi píše:jurajko píše:tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
Tak řezat okno žiletkou je blbost sama o sobě, ale použiju ji vždycky k proříznutí lepidla, aď se mi lépe prostrkuje struna, že se u toho skoro pos... (než to proříznu) je druhá věc ale rozhodně je to možné, ale zbytečně pracné. Jinak nevím, co za strunu používal Tom, ale já mám strunu s čtvercovým průřezem a není problém, chtěl jsem to "fotnout", ale není to vidět...
VW GOLF III
jurajko píše:tak na okna bych to asi nepoužil, bavili jsme se o sundání křídla....Fifi píše:jurajko píše:tak žiletkovej nůž mě napadl jako první věc kterou jsem to dělal, a to vůbec...
Jistě, napsal jsem to možná moc krkolomně...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ee obyc to asi nebyla,byla z jedne firmy ktera se zabyva vymenou autoskel atd...jurajko píše:a jakou si na to měl strunu?? obyč s kytary nebo něco takovýho???
Audi Coupe Quattro