Tohle je přesně. co chci od auta.

Moderátor: Jardafox
Já už mám vybráno.Flinta píše:no praveAnděl píše:Vybrat si ho můžeš.Flinta píše:![]()
![]()
ten zvuk
![]()
![]()
kdybych si mohl vybrat naky ferrari tak si beru F40![]()
![]()
Ale koupit ne.
![]()
takze si ho nemuzu ani vybrat
Anděl píše:Já už mám vybráno.Flinta píše:no praveAnděl píše: Vybrat si ho můžeš.Ale koupit ne.
![]()
takze si ho nemuzu ani vybrat
Teď už jen šetřit.
Teď dávám dohromady Eclispe, další na řadě bude už nějaké ferrari.
Jediná podmínka je, aby pracovní den měl minimálně 48h a nebo jsem vydělal prachy jinak než rukama.....
Ale až mi bude 40cet, tak bude stejně doma.
spíš určité dekády, tedy 80. let, ve 40. by to byl Jag XK120, případně XK-SS, v 50. MB 300SL, v 60. jednoznačně Ford GT40, v 70. Miura....v 90. McLaren F1 ale to je na dlouhou debatu žeMarAt píše:Jak jsem už psal dřív podle mě asi nejlepší supersport všech dob..
Oukej zejtra pro něj skočimLukaash píše:staci usmudlanych 750k+ USD, kopec stesti a muze byt vase
No jak jsem napsal,je to můj subjektivní názor,průlomových nebo vyjímečných supersportů bylo plno,ale tenhle se podle mě nejvíce přiblížil smyslu toho slova,jak jej chápu já,vzhledem ke své době. Tuším,že to bylo poslední ferrari na kterém se Enzo podílel a sám měl jedno pro svou potřebu,mělo ještě o 200kg méně a přes 600hp.T-O-M píše:spíš určité dekády, tedy 80. let, ve 40. by to byl Jag XK120, případně XK-SS, v 50. MB 300SL, v 60. jednoznačně Ford GT40, v 70. Miura....v 90. McLaren F1 ale to je na dlouhou debatu žeMarAt píše:Jak jsem už psal dřív podle mě asi nejlepší supersport všech dob..
jinak k F40, myslím, že ve stínu tohoto vynikajícího vozu bylo další skvělé eFko a to 288 GTO, které, ferraristi opravte mě, bylo ještě vzácnější aspoň co se počtu vyrobených kusů týče a byl to homologační speciál nemýlím-li se
http://youtube.com/watch?v=CjRuSF-2Kuk