ona fotka hodně schová, vypadají pěkně, ale z tohohle úhlu není poznat kvalita leštění
nechci se navážet nemám to v úmyslu, ale zajímalo by mě jak dlouho stejné kolo děláš ty a jak dlouho idaho a k tomu konečný výsledek, z vlastní zkušenosti vím, že jak jednou šáhneš na hliník smirkem, strašně dlouho to flanelem doháníš a málokdy je to ono jako bez smirku
ale na fotce to vypadá slušně
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
ona fotka hodně schová, vypadají pěkně, ale z tohohle úhlu není poznat kvalita leštění
nechci se navážet nemám to v úmyslu, ale zajímalo by mě jak dlouho stejné kolo děláš ty a jak dlouho idaho a k tomu konečný výsledek, z vlastní zkušenosti vím, že jak jednou šáhneš na hliník smirkem, strašně dlouho to flanelem doháníš a málokdy je to ono jako bez smirku
Dělám to už strašně dlouho (tyhle kola) a jsem si jistej že nedosahuju takový kvality jako Idaho, ale z těch kol mám radost (můj první větší stylingovej počin) proto ten smile.
Dělám to už strašně dlouho (tyhle kola) a jsem si jistej že nedosahuju takový kvality jako Idaho, ale z těch kol mám radost (můj první větší stylingovej počin) proto ten smile.
kvalitu zatím nemám extra dotaženou ( respektive mám špatné nástroje na huře dostupná místa ale už to řeším ) ale na rovinu tyhle dve kola ( už podle fotky ) zvládnu trošku lépe za cca 5-6 hod práce..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Urcite to je lepsi nebrousit a rovnou to lestit.. ale za predpokladu ze je ten hlinik v dobrem stavu.. Na tech kolech jsme se potykali s odrenymi misty.. a ochranym lakem... takze jina moznost nez to obrousit nam nezbyvala.. A na to ze to jsou nase prvni kola co jsme lestily tak jsme spokojeni.. Jinak jaky mas postup na lesteni Idaho , pokud to neni tajny.
Diky
mildatuning píše:Urcite to je lepsi nebrousit a rovnou to lestit.. ale za predpokladu ze je ten hlinik v dobrem stavu.. Na tech kolech jsme se potykali s odrenymi misty.. a ochranym lakem... takze jina moznost nez to obrousit nam nezbyvala.. A na to ze to jsou nase prvni kola co jsme lestily tak jsme spokojeni.. Jinak jaky mas postup na lesteni Idaho , pokud to neni tajny.
Diky
už jsme to tu nekde psal, tak trošku pohledej, jde o správnou kombinaci plátených kotouču a brusných past s ohledem na obvodovou rychlost kotouče..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
spyker píše:for idaho:hele a todle by si svedl???
je tam dost záhybů
zvládnu to al ebude to sakra pracné a projeví se to na cene, počkej až budu mít více zkušeností
ono to zas tak rychle nejde, dělal jsem to takhle na vyvažovačce, zapnul jse ji tak aby stále točila a už se leštilo, výsledek byl velice dobrý, kola byla po rovnání a sváření (kus chyběl). A taky jsem pár krát brnknul prstama o loukoť ale zas tak strašný to nebylo, pokud nemáš prsty proti směru točení ak ti to nic neudělá.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
Tak pokud je to potřeba brousit tak je tenhle postup mazec, jinak bych asi zůstal věrnej odstraňovači laku ( thanks to m1tv), na límce je to úplně super.
Než sem viděl ty fotky, tak sem to chtěl napsat, že se to dá leštit přímo takhle na autě. Ale někdy bych chtěl naživo srovnat výsledek leštění idahovo způsobem leštění proti tomu, jak leští kluci z lestimekola.cz - protože z toho padli na prdel i německý leštiči a teď si to nechávaj leštit u nich A z fotek nejde poznat absolutně nic - taky umim vyfotit podrápaný kolo tak, že bude vypadat jako pecka
Brutus píše:Než sem viděl ty fotky, tak sem to chtěl napsat, že se to dá leštit přímo takhle na autě. Ale někdy bych chtěl naživo srovnat výsledek leštění idahovo způsobem leštění proti tomu, jak leští kluci z lestimekola.cz - protože z toho padli na prdel i německý leštiči a teď si to nechávaj leštit u nich A z fotek nejde poznat absolutně nic - taky umim vyfotit podrápaný kolo tak, že bude vypadat jako pecka
takhle sem zkousel lestit ty balikovo kola,on na tachaci 120 a ja u kola a drzel sem tam 400 smirek a skoro to nebylo znat,ale uz sem zjistil, ze sem mel moc jemnej na zacatek jinak kdyz se to kolo toci, tk si davas setsakra bacha abys tam nestrcil koliky
hele ja sem to zkusil jen tak v garazi..neni to uplne stopro..ale na poprve to jde...(fota nejsou aktuALNI)tedka sli do laku,ten odstranovac barvy sem koupil za 114kc a slo to napoprve.+ veci k tomu a bylo.(z globusu)jen sem zkousel limce...i tak sem to delal nejakou chvili,.omluvte mobil..
taky pekny...me se nechtelo je delat cely...cas je drahy...doma to delat jen s vysokorychlostni tuzkovou vrtackou a rucni karbinou...to neni jako profesionalni..
Rocky - fakt pěkný ;o) - prosím Tě jak se jmenuje ten odstraňovač a kde jsi ho koupil??
a měl bych další otázku, asi před rokem mi tu někdo poradil, že v Hornbachu se dá koupit leštící sada (sada past na leštění) nevíte náhodou ve kterým oddělení ji najdu a jak se jmenuje???
Protože jsem jí tam hledal a ani prodavači nechápali co vlastně chci ;o) - po případě jestli víte kde jinde bych mohl koupit leštící pastu na hliník.. díky ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
bydlim kousek od prahy,kde maj barvy a laky ,proste odstranovac starych nateru.. a tu sadu sem koupil v globusu v dablicich....byli tam 2 pasty,filcovy kotouc,ale kup si cely velky filc a vyrezej si kotouce..a ovci vlnu sem koupil ,taky kotouc,tim to pak dolestis...
nooo myslim ze je lepsi kdyz se to nicim vezme sul to moc rado nema mam vylestenej motor a nak sme to neosetril nebo tak nak a desny parkrat to musim preject abyto bylo pekne leskli
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V