fabie se mi nelíbí,tahle generace civica taky ne,a na dejwů mam super vzpomínky,tak dávám hlas téhle káře

Moderátor: Eiffel
Zdravim - jiste blizsi info by bylo. Fotky poslu na icq ok? Jinak taky se omlouvam za OT.matt píše:dobry den vy mate to auto co je v avatara nebylo by blizsi info nebo nejaky fotecky klidne pres sz v tom avataru vipada zajimaveVenca146 píše:Ja davam hlas Fabosovi a jeho Honde - nezname se sice osobne ale jsme krajane ze sousednich ctvrti. Obcas ho potkavam v Karline na Invalidovne
. Ale to neni ten hlavni dovod proc mas hlas - upravenych Fabii (at uz vkusne ci nevkusne) je jako sra.ek ikdyz tato se mi moc moc libi a nebyt Fabosovi Hondy tak ma urcite hlas Nakonec ale zvitezila Honda precejen Japonec mi je blizsi nez koncern VW...
sry za OT
Asi ho to hodně sere 50KW mno a co jako TO MILOSH vždyt tuning forum je nasraný krutejma kárama a nepřihlásej se mno uvidíme v lete když bude vše dodělanýv je to divnémilosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
Fabka vypada dobre -to se musi nechat ale proc ze 68ps delat RS look nevim. Kazdopadne po stylingove strance to vypada hezky, jenom spatna motorizace. 50kw pri predjizdeni mohou byt osudnymi.milosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše:mozna jsi hlupak a zijes v bluduAustin. píše:moje heslo: Japonec až nakonec !!! Takže pro mě Honda civic jasná volba
Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše:mozna jsi hlupak a zijes v bluduAustin. píše:moje heslo: Japonec až nakonec !!! Takže pro mě Honda civic jasná volba
co je pravda ?Patrick13 píše:Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!bleach píše: mozna jsi hlupak a zijes v bludu
to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?Patrick13 píše:Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravdaAustin. píše:pouze nevzdělanec nebo uplný pako může napsat takovejhle názor na někoho koho nezná nikdy neviděl... Prostě to nebudu řešit pro mě jsi hlupák tak akorát ty !!!
díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?Patrick13 píše: Jn podle tvých posledních přispěvku to je pravda
Myslim že ti to tady řekne každej druhejAustin. píše:díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachoviAustin. píše:co je pravda ?
Patrick13 píše:Myslim že ti to tady řekne každej druhejAustin. píše:díky. že jsi mi dal za pravduPatrick13 píše:to co jsi řek o bleachovi
Nezlobte se na mě, ale existují i lidi, kteří tuní od srdce a motorizace je v těchto případech na druhém místě.infinity píše:Fabka vypada dobre -to se musi nechat ale proc ze 68ps delat RS look nevim. Kazdopadne po stylingove strance to vypada hezky, jenom spatna motorizace. 50kw pri predjizdeni mohou byt osudnymi.milosh píše:Tak posli svoje ne? Vsichni maj plno kecu ale sami se neprihlasejinfinity píše:Auto tydne s 50 kw, to si delate kozy ne
Chapu, ze mate malo auto...az dodelam par drobnosti na aute a vyfotim, tak to klidne prihlasim....
Uf Jeste, ze nepatrim ani mezi jednu jmenovanou skupinumilosh píše:2 LN: Napsal jsi to moc dobre, tady na foru a nejen zde, vseobecne na netu vetsina lidi ma plnou hubu kecu at uz na auta, zensky atd... ale sami se s nicim nepredvedou a jen kecaj a skryvaji se prave za tou identitou kde muzou vystupovat jako dospely a pritom jim treba neni ani 15.
A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???Rudi píše:hlupákem je ten, kdo nepochopí bleachekubi píše:Patrick13 píše:Myslim že ti to tady řekne každej druhej