Moderátor: Jardafox
Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
si vemte smarta , už jsem nějakej chrash test viděl , a nedopadl špatně ... takže abychom se ještě nedivili .
jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše:Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
si vemte smarta , už jsem nějakej chrash test viděl , a nedopadl špatně ... takže abychom se ještě nedivili .
Tak trosku trapas no,ale tu podstatu jsem vyjadrilARV6 píše:jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše:Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.Nick píše:šampon ma zase halucinace ....
auto sice obstalo ale clovek by mel od toho pretizeni vnitrnosti na kasi...
Tak trosku velky trapas..hlavne ze delas chytreho i vedle v tematu o tom motorkari!Mickael píše:Tak trosku trapas no,ale tu podstatu jsem vyjadrilARV6 píše:jenom detail, motor to ma vzadu "v kufru"Mickael píše: Videl jsem crashtest Smartu na Top Gearu.Najeli s tim v 60kmh celne na betonovou zed.Motor na mrdky,ale od A sloupku se karoserie vubec nehnula.Myslim ze to je jedno z tech bezpecnejsich aut.
auto sice obstalo ale clovek by mel od toho pretizeni vnitrnosti na kasi...