News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Mr. Yaris píše:2felda: chtěl si fotku, tak tady ji máš :D
Podle ručiček na otáčkoměru bych řekl, že to bylo vyfoceno tak v 17.55hod :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

:D Podle ručiček na otáčkoměru. :D

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jo jo jen ty "lepší feldy"měly ot. do 12 tis/m :D

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

:smich: :smich2: :smich:
das Auto

RadekL

Příspěvek od RadekL »

TAK VÁM TO U TOHO KINA VYŠLO JAK JSEM VČERA ZJISTIL.Zatím s kým jsem muluvil tak byl spokojenej. 8) 8) 8)

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jo jo,TTK necypuje.... když se něco koná tak pořádně......škoda že nedorazil TOMOKING :(

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

RadekL píše:TAK VÁM TO U TOHO KINA VYŠLO JAK JSEM VČERA ZJISTIL.Zatím s kým jsem muluvil tak byl spokojenej. 8) 8) 8)
Jo, jo. Pohoda jazz. Doufam, ze jestli neco vykutime tenhle nebo ten pristi vikend, tak ze dorazis. A propos, cetli jsi diskuzi o dalsim meetingu (cca 1-2 strany zpet)? Jaky termin navrhujes ty?
Live4Ride Syndicate

evo500
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo500 »

S mou ucasti jiz nepocitejte.
Svych 300 Dead-Horse uz jsem definitivne ustajil.(Spojka finish).
Takze mozna az na jare :(

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2EVO: tak najaře a s větším stádem :wink: Jinak se neukazuj :lol: :lol: :lol:

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Chlapy já jsem na roztrháni.Ale radši snad 17.10 kdyby to bylo odpoledne.9.10 jdu do práce a 16.10 na narozeniny taty do Tyry ale odpoledne 17.10 bych se mohl ukázat už střílzlivý :D

felda

Příspěvek od felda »

Takže panové chvilku se tu neukáži a vy na mě takhle???
To Mr.žigulik:Ze svého tuningového srdce ti přeji super káru,tvé auto se mi vždy líbilo a i kdyby jsi měl džiguljaka,tak bz určitě vypadal dobře 8)
To Mr.matiz:Dík za foto,ale příště si to raději nech ve své kartotéce :nono:
To normal červenaá škodárna: :shutup: :x
To 5colours gsi:Ty aby ses nepřidal... :evil: ...na každého jednou dojde :D
To SLY:já jsem víc pro 16 nebo 17-tého.Je mi jedno jestli Mošnov nebo Bohumín. 8)
To 1,8T: :? :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Takze, panove.
Ja jsem docasne bez vozu. Bud jsem pi**ca ja sam a ztratil jsem klicky od auta nebo za to muze nejmenovana stavebni firma, ktera prave provadi vymenu plastovych oken v nasem dome a ma tudiz pristup do bytu. Ja si klice polozil vcera na obvykle misto. Zrovna vcera u nas bylo asi 5 tech tipku, kteri byli v byte asi 10hodin sami. Prijdu domu vecer a klicky nikde. Tak mi to prosim vysvetlete.

Ted nespim a hlidam auto, ktere jeste kupodivu stoji pred barakem. Nahradni klice bohuzel nemam.
Volal jsem na Policii, jestli mi nemuzou zajistit auto botickou alespon do nedele. Ochotne prijeli, ale bohuzel na me kola vsechny boty male (poprve sam dobrovolne chci botu a oni mi ji ani nejsou schopni nasadit). A tak ted sedim, cumim na pc, kazdych 5 minut vykouknu z okna, premyslim, co se bude dit zitra a doufam, ze mi s autem nikdo neodjede. Docasne jsem pred nej preparkoval auto od kolegy, ale to je prd!

Pokud by jste nekdo vedeli o nekom, kdo ma botu na 16" 215/40, tak mi prosim zavolejte hned rano (nebo klidne i ted) na 607 174 269. V pripade, ze mate znameho zamecnika, ktery by byl schopny vymenit vsechny zamky za pratelskou cenu, tak dejte taky vedet.

Pochybuju, ze do pristiho vikendu budu pojizdny (doufam, ze mi aspon auto zustane stat tam, kde doted stoji), ale snad zbytek Bohumina neco zorganizuje. Urcite dam vedet.

Takze ted uz si jen preji, abych byl hlava vymastena a ty klice nekde nasel anebo ZMRDI JEDNI ZAJEBANI Z FIRMY XY, chcipnete vsichni!!! :x :x :x :x :x :x
Live4Ride Syndicate

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

:cry: to by teda fakt nas..lo! Podle toho co píšeš tak druhé klíče asi nemáš - poučení pro ostatní!!! Pokud bys to chtěl otevřít tak v Karviné je borec, který tyhle věci dělá. Má výrobu klíčů za kinem Centrum - docela to umí a udělá i klíče podle zámku nebo spínačky. Pokud se dostaneš do auta, tak bych z něho zatím každopádně vytáhl vše co má nějakou hodnotu (rádio atp.) a pro klid duše řídící jednotku a nikdo s tím neodjede. Pokud se do něj nedostaneš tak bych z toho shodil jeden 16"disk půjčil si např orig. z felicie (4x100) a pak tam tu botu dáš :)
Jinak nové zámky by možná nebyly třeba, protože když se s tím týpkem domluvíš tak ti předělá ty staré, aby do nich nepasovat ten starý klíč a udělá ti k nim nový.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2CCCO 1.8T
Druhe klice bohuzel nemam. Jinak bych auto hned preparkoval k nekomu do zahrady. Kolo shodit taky nemuzu, protoze na nich mam bezpecaky a klic ukryty na tajnem miste v aute, takze opet nic.
Ted bych spis potreboval auto nejak zajistit do nedele. Nez se tady doma prokopu tim bordelem, co vznikl po vymene oken. Snad budu mit stesti a klice nekde najdu.
Na kolik vyjde vymena zamku? O tom dopasovani noveho klice na stary zamek jsem uz taky neco slysel. Je to levnejsi, nez menit zamky? Pokud mas cislo na toho borce pres zamky, muzes ho tu hodit? (mam vytipovanych par Integer, jednu S2000 a jednu Modenu) :lol:
Live4Ride Syndicate

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

2Felda copak pane,co se deje ze na me tak hezky,neni to kvuli garazi na zimu :D .stou garazi se domluv s brachou ale mela by byt volna.Mas taky pekny auto 8)

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to Sly: tak to máš blbí... :( ,jestli ty klíče už někdo má tak bych nechal vyměnit komplet zámky,jistota,a nehcat si udělat troje klíče. 8)

To drzá ZELDA: na mě už došlo 1.5 2004 8) ,proto ty barvy(jenom tři),nauč se počítat :x .........no a když na mě už došlo tak hádej kdo nám zbývá zadek :wc: TY :)

To Fávo: jojo Kobzolka jak něco potřebuje tak je milijuzek 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2Sly: Hodně nemilé,fakt hodně.Až budeš potom mít tu Modenu,S2000 atd....tak bys mi mohl levně prodat CRX-o :lol:
2Felda:Sorry,nechtěl jsem se tě nějak dotknout,jenom mě pobavily ty hlášky okolo :?: :lol:
das Auto

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Zajímavý příspěvek ze sekce SRAZY
V-Y-V-I píše:Tak dneska utrpěl TTH ztrátu :cry: Jmenovitě "MORCA" a jeho oranžový klenot (UNO) rozstřelila jedna nepozorná řidička :evil: na křižovatce :alien:
Uňásek je v servise a čeká na odhad škod pojišťovnou :alien:
Hmm :?:
2 Felda - nevědel jsem, že máte pobočku v Havířově :roll:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Hele Pádlo, už ti někdo řekl, že jseš VELKEJ REJPAL? :D :D :D

2OCO: zase bodík 8) Pan Zelda nakonec kvůli tobě přebarví auto do červena a nasadí otáčkoměr :D

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

To nebylo na pana Ferdu, ale na pana M-I-M-I (zatím pojízdná Š120 kladivo )!
2 Mr. Rorýs zkus na klávesnici udělat znak Toi-Toi OTY :( :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Nic není nemožné, TOI TOI :D

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

To Matiz: Zeldy už mě zná tak to snad vezme s humorem.......jak ne,tak na svou postavu velmi riskuje :D :D
Co jinak u vás nového?

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2Weslo: To bude zajímavá bitka. Ty vaše postavy vyhazovačů, z toho jde strach :D

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

To Matiz: Ty jsi taky moc nevyrostl :) :) :)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

:twisted: :D

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak s moji zehlickou uz je nastesti vse v poradku. Rano jsem na ty slovenske ychtyly vlitl. Pekne nasrany jsem jim od plic rek, ze jestli ten jisty svazecek klicu, ktery byl vcera k zahlednuti v mem pokoji nebude do vecera na stejnem miste, tak ze to budu resit pres Policii a potazmo pres vedeni jejich spolecnosti. A pokud vubec dostavaji neco jako premie , tak at si jsou jisti, ze jim z nich budou hodne dlouho strhavat castky, ktere pujdou na muj ucet. Ja si na hlavu srat nenecham. Obzvlast co se auta tyce.
Pak veci nabraly celkem rychly spad. Do dvou hadiny ty klice byly na sedadle spolujezdce. ty kurvy bohuzel zamknuly auto, ale to uz jsem neresil. Jel jsem do skoly vlakem a jeste jsem z Ostravy volal na mestske bengy, ze ta zalezitost z minule noci uz je vyresena a ze pokud maji pres den nejake hlidky, at mi obcas mrknou na auto, protoze jsou vevnitr klice. Byli ochotni a ted uz sedim doma, klicky mam u sebe a chybi uz jen vymenit zamky a naplanovat ten pristi vikend. :lol:
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

kurna chlapi. Pristi vikend se blizi a zatim jsem se docet jen 3 nazory.

Mr. Yaris je pro sobotu
RadekL pro nedeli
a Feldovi je to vpodstate jedno

Takze se jeste nejak domluvte a dejte vedet i za ostatni. takze bud SO 16. nebo NE 17. Videl bych to na ten Mosnov. Zvani jsou samozrejme vsichni odevsad. O nic velkeho nepujde. Jen pohodove setkani jako minuly tyden v Karvine s moznosti zablbnout na placu a zasprintovat si, co hrdlo raci.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2Sly: výborně...... :)
2CCCO: sorry,že nemám na lepší z kapesného :roll: a stím TTH to není tak horké :twisted:
das Auto

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

no nevím, jak mi to vyjde časově ale když tak bych se přijel na vás kouknout :lol:
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Ty woe předevčírem mi posilovač vychlastal nádobku s brzdovkou :evil: .Musel jsem to odvzušnit a musím to něják řešit.Když už jsem měl kola dole tak jsem si všiml 1.Hezky mi to tam kvete,2.Měl jsem povolené šroubky na kulácích,3.Geometrie je asi pěkně v Haj..lu protože kola které měly asi před měsícem 50% tak mají krajem -1mm takže když přijedu v tu neděli tak budu rád že cestou nechytnu pokutku.Takže zima asi motor ven a hezky vyvařit.

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“