Takze, panove.
Ja jsem docasne bez vozu. Bud jsem pi**ca ja sam a ztratil jsem klicky od auta nebo za to muze nejmenovana stavebni firma, ktera prave provadi vymenu plastovych oken v nasem dome a ma tudiz pristup do bytu. Ja si klice polozil vcera na obvykle misto. Zrovna vcera u nas bylo asi 5 tech tipku, kteri byli v byte asi 10hodin sami. Prijdu domu vecer a klicky nikde. Tak mi to prosim vysvetlete.
Ted nespim a hlidam auto, ktere jeste kupodivu stoji pred barakem. Nahradni klice bohuzel nemam.
Volal jsem na Policii, jestli mi nemuzou zajistit auto botickou alespon do nedele. Ochotne prijeli, ale bohuzel na me kola vsechny boty male (poprve sam dobrovolne chci botu a oni mi ji ani nejsou schopni nasadit). A tak ted sedim, cumim na pc, kazdych 5 minut vykouknu z okna, premyslim, co se bude dit zitra a doufam, ze mi s autem nikdo neodjede. Docasne jsem pred nej preparkoval auto od kolegy, ale to je prd!
Pokud by jste nekdo vedeli o nekom, kdo ma botu na 16" 215/40, tak mi prosim zavolejte hned rano (nebo klidne i ted) na 607 174 269. V pripade, ze mate znameho zamecnika, ktery by byl schopny vymenit vsechny zamky za pratelskou cenu, tak dejte taky vedet.
Pochybuju, ze do pristiho vikendu budu pojizdny (doufam, ze mi aspon auto zustane stat tam, kde doted stoji), ale snad zbytek Bohumina neco zorganizuje. Urcite dam vedet.
Takze ted uz si jen preji, abych byl hlava vymastena a ty klice nekde nasel anebo ZMRDI JEDNI ZAJEBANI Z FIRMY XY, chcipnete vsichni!!!