chcem sa na ten trik zamerat lepsie a rad by som zohnal jednu pomucku. malu , ale predsa. kedysi na CT chodil program kde zahaleny maskovany kuzelnik ukazoval, ako sa robia tricky. prezradzal postupy... nevie niekto ako sa to volalo ? chcem to najst na nete ale nemam kde , ked neviem nazov
copperfielfov portal + moje prosba :)
Moderátor: Jardafox
copperfielfov portal + moje prosba :)
http://www.youtube.com/watch?v=gcEqM8z1wgA&e tak toto je coperfieldov najslavnejsi trick. a mna neskutocne nasiera , ze nemozem prist nato , ako to urobil
po neskutocnych slowmotionoch , analyzach , opatovnych pozeraniach a neviemco este som nedospel k vysvetleniu
chcem sa na ten trik zamerat lepsie a rad by som zohnal jednu pomucku. malu , ale predsa. kedysi na CT chodil program kde zahaleny maskovany kuzelnik ukazoval, ako sa robia tricky. prezradzal postupy... nevie niekto ako sa to volalo ? chcem to najst na nete ale nemam kde , ked neviem nazov
Honda LEGEND 3.5 VTEC 295hp roc.07
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: copperfielfov portal + moje prosba :)
Celý problém si zjednoduš na zmizení dvojice z té hadry. To bude běžný trik, popis někde bude.
Důkazy, že se teleportovali totiž neuspějí.
Že se jedná o náhodné lidi z publika nikdo neuvěří. Důkazy autenticity jsou dva - fotka a "TS" na ruce. Fotka není v sále ukázána bez střihu. "TS" na ruce má jiný tvar (S psané na Hawai je psáno odspodu, to v sále z vrchu) a jinou polohu. Oba důkazy u mně propadly.
Důkazy, že se teleportovali totiž neuspějí.
Že se jedná o náhodné lidi z publika nikdo neuvěří. Důkazy autenticity jsou dva - fotka a "TS" na ruce. Fotka není v sále ukázána bez střihu. "TS" na ruce má jiný tvar (S psané na Hawai je psáno odspodu, to v sále z vrchu) a jinou polohu. Oba důkazy u mně propadly.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Linka je zúžená nahoře. Takže tam končil. Fixem těžko napíšeš linku ze začátku úzkou a pak širokou.CRX_Zamek píše:a jak si zjistil,že je psané zespoda?to sand není ani poznat?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
pro ty kdo umi krapet anglicky mozne vysvetleni...
Guy who is sent to Hawaii is plant. The video is
pre-recorded and the conversation is scripted, the clock is being used as a timer to provide cues for the conversation and also for timing the rest of the trick. When DC and the plant vanish they are laying down behind the cubical under a black area. Using a compositing program they overlay realtime layers into the pre-recorded video ie the picture and the text on the arm.
ficim do skoly tak nemam cas to prekladat
pre-recorded and the conversation is scripted, the clock is being used as a timer to provide cues for the conversation and also for timing the rest of the trick. When DC and the plant vanish they are laying down behind the cubical under a black area. Using a compositing program they overlay realtime layers into the pre-recorded video ie the picture and the text on the arm.
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm
to nahrate video atd atd , to sa nejako da.. ALE AKO ZMIZNE z tej krychle ??froxic píše:pro ty kdo umi krapet anglicky mozne vysvetleni...
to co pises v tom AJ texte , je velmy .. jak by som to povedal.. velmy cajove..
Honda LEGEND 3.5 VTEC 295hp roc.07