Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
staci napsat jednou mno zatim je to dost mala svine zasadne ji zajimaj ponozky ale musi bejt na noze.... pribehne tim svym hopsacim prisunem zakousne se pekne s votevrenou drzkou a zacne cukat hlavou jak pitbull uz ma jeden mlicnak tesak venku diky tomu...boli jak sfine totiz
staci napsat jednou mno zatim je to dost mala svine zasadne ji zajimaj ponozky ale musi bejt na noze.... pribehne tim svym hopsacim prisunem zakousne se pekne s votevrenou drzkou a zacne cukat hlavou jak pitbull uz ma jeden mlicnak tesak venku diky tomu...boli jak sfine totiz
mno pozor až bude plnou hubu mlíčňáků tak si nenech olizovat ucho.....Dale mi jednou málem udělal díru na naušníci
pospi píše:to ja sem na ni delal na zemi ňuňu s nosem (to sem jako nepocital ze jako ma tyhle cupovaci tencence...), takze uz jsem poucenej malem piercing v nose
pospi píše:..dost je zajimavy ten jejich "cyber" spanek to jako sni muzes delat co chces a vona se proste probere az se ji chce
jop...to je pravda no...
taky jsem klukům ukazoval jak ho vohnu... prej "Bacha ať ho nezlomíš"
bohužel jsme ale měli smůlu a Dale je nehorázný prase...proto už bytuje venku... kam nacouval tam udělal potřebu a nešlo ho to odnaučit...
kousání se odnaučil rychle...párkrát dostal záhlavec a bylo...
Pospi: on se sekl server a hodilo to chybu.. proto je to tam 2x Jinak koukam mas same lepsi mazliky )
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
MComb píše:pospi: ta Teraposka je libová Počkej v dospělosti. To spořádá křečka...
mno to mozna i neco vetsiho.... jenze jsem takle koupili mysaka a vona ho rosea hned nezdobla tam sni vydrzel 2 noci a ja mu dal jmeno pepik byl pak v akvarku, nosil sem mu sejry, ovoce, domecek z kokosu jsem mu udelal mno a pak byla polohadka esi se zkrmi ....ale nakonec sel teda mno