L.A.M.A. píše:DEE1032: kolik ukazuje tachac neni zase tak podstatne. Mi mame na prodej Clio 1,2 benzin oproti 1,9 D je to trhac asfaltu a 160 to dalo po asi 5 km rovince. Tak tem 180 neverim, dehtovou corsu 1,7d sem ted poslal na 150. A to uz byla pretocena
Ježiš marjá já neříkám aby jsi tomu věřil ale vim kolik jsme jeli
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
L.A.M.A. píše:DEE1032: kolik ukazuje tachac neni zase tak podstatne. Mi mame na prodej Clio 1,2 benzin oproti 1,9 D je to trhac asfaltu a 160 to dalo po asi 5 km rovince. Tak tem 180 neverim, dehtovou corsu 1,7d sem ted poslal na 150. A to uz byla pretocena
ste to měřili ale na 11´ kolech z rudliku ne ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy: to me taky napadlo ze museli jet teda na pidikoleckach
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
To sem jel zrovna po dalnici a videl sem, ze se tam neco deje, sem premejslel ze se zajedu mrknout, ale nak nebyl cas... ale stejne... seat sraz a stavit se s bawem by se mi nechtelo a seata nemam
Ses mel zastavid....byla nas tam dost na pokec určite
Dneska je krasne, co delat lepsiho, nez smudlat auto
ksenony pyco
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Tom_:Je to krasvice,kort tedka na tech kolech a bez toho kridla,parada Ale jeste tu naleku a je to nej,ale chapu cekas az bude teplo,taky cekam az bude teplo,musim ze zadniho okna na zigulu slepit obrovskou CZtku,kdyby to bylo CS,tak ji necham,ale CZ to neee.
my dneska s kámošem oživili po 3/4 roce tuhle hustokáru, moná můj budoucí daily car
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd