BMW nebo Audi ?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

MComb

Příspěvek od MComb »

T-O-M píše:
MComb píše:Pokud si zajedeš do Německa zjistíš, že na prvním místě co se týče prestiže je BMW a Mercedes... A až potom VW a Audi.
U nás v čechách je Audi na úrovni BMW a Mercedesu, ale v domovině těchto aut to tak neberou :wink:
a co teprve na Slovensku....AUDI forever....f kvatru samožřejmě

To mi připomíná... ..když vyšla novinka Audi Allroad.
Získala přezdívku "Sen českých podnikatelů"...

ignarus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ignarus »

MComb píše:Pokud si zajedeš do Německa zjistíš, že na prvním místě co se týče prestiže je BMW a Mercedes... A až potom VW a Audi.
U nás v čechách je Audi na úrovni BMW a Mercedesu, ale v domovině těchto aut to tak neberou :wink:
To ano to máš pravdu, ale taky si za tu prestiž nechaj pěkně zaplatit. Nechci tady nějak prudit do BMW, nic proti těmto autům nemám jsou to super káry, ale at tady někdo netvrdí, že na BMW jsou levné díly, sám to můžu vidět u dvou kamarádu co BMW vlastní a jeden dokonce pracuje u BMW jako automechanik a ty pálky co si za to řikaj... :oops:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW nebo Audi ?

Příspěvek od thomaswilliams »

no já osobně BMW vlastním.... a sice E36 a kupuju jenom nové díly v Renocaru v kongresovce....a kamarád má 4golfa servisuje všechno na Jarově....... a když mu říkám ceny u BMW řekl že golfa prodá a jde do BMW......to neřeším vůbvec AUDi která je v cenách ještě výš než golf.....

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

quattro hlavně vubec nehrabeueee
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

ignarus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ignarus »

thomaswilliams píše:no já osobně BMW vlastním.... a sice E36 a kupuju jenom nové díly v Renocaru v kongresovce....a kamarád má 4golfa servisuje všechno na Jarově....... a když mu říkám ceny u BMW řekl že golfa prodá a jde do BMW......to neřeším vůbvec AUDi která je v cenách ještě výš než golf.....
No já nevim jak to chodí v Renocaru, ale zato bezpečně vim jak to chodí v Autec group na stodůlkách, kde si kluci ušatý nebojej říct za hodinu práce 1500Kč a náhradní díly tam většinou stojej 2x tolik než kdyby sis je koupil sám.

ignarus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ignarus »

Jinak co mě ted u BMW překvapilo a potěšilo jak dávaj do všeho ty dvě turba a to že dělaj diesel stejně silnej jak benzin. Kvůli tomu si i já možná někdy pořídím BMW teda až na to budu mít. :wink:

MComb

Příspěvek od MComb »

ignarus píše:
To ano to máš pravdu, ale taky si za tu prestiž nechaj pěkně zaplatit. Nechci tady nějak prudit do BMW, nic proti těmto autům nemám jsou to super káry, ale at tady někdo netvrdí, že na BMW jsou levné díly, sám to můžu vidět u dvou kamarádu co BMW vlastní a jeden dokonce pracuje u BMW jako automechanik a ty pálky co si za to řikaj... :oops:
O tom nepochybuji, že si to nechají v autorizovaném servise řádně zaplatit, ale já taky nebyl ten kdo tady hlásal, že jsou na to levné nd... :wink:

MComb

Příspěvek od MComb »

ignarus píše:Jinak co mě ted u BMW překvapilo a potěšilo jak dávaj do všeho ty dvě turba a to že dělaj diesel stejně silnej jak benzin. Kvůli tomu si i já možná někdy pořídím BMW teda až na to budu mít. :wink:
Dvě turba jsou ale u motoru 335d a ne 330d o kterém tady byla řeč...

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

ignarus píše:
thomaswilliams píše:no já osobně BMW vlastním.... a sice E36 a kupuju jenom nové díly v Renocaru v kongresovce....a kamarád má 4golfa servisuje všechno na Jarově....... a když mu říkám ceny u BMW řekl že golfa prodá a jde do BMW......to neřeším vůbvec AUDi která je v cenách ještě výš než golf.....
No já nevim jak to chodí v Renocaru, ale zato bezpečně vim jak to chodí v Autec group na stodůlkách, kde si kluci ušatý nebojej říct za hodinu práce 1500Kč a náhradní díly tam většinou stojej 2x tolik než kdyby sis je koupil sám.
to bych pochyboval, zrovna tam sem díly kupoval - silenbloky, hardynu, kladky - a u elitu a autokelly měli stejný ceny.. a např. kladky na 81kw tdi stáli víc než na 530d.. jinak v servise si berou cca 1200 za hodinu, ale to je stejný ve všech autorizovanejch

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

MComb píše:
ignarus píše:Jinak co mě ted u BMW překvapilo a potěšilo jak dávaj do všeho ty dvě turba a to že dělaj diesel stejně silnej jak benzin. Kvůli tomu si i já možná někdy pořídím BMW teda až na to budu mít. :wink:
ee motor je 3.0d s 2 turbama, 335/535/635d je jen označení..

MComb

Příspěvek od MComb »

Fazeey píše:
MComb píše:
ee motor je 3.0d s 2 turbama, 335/535/635d je jen označení..
Tak jsem zase o něco chytřejší... :D

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

T-O-M píše:
a co teprve na Slovensku....AUDI forever....f kvatru samožřejmě
no bohuzel,tam sou asi kluci chytri , vi co si maj koupit .... :) :)
Audi Coupe Quattro

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Chalpe sel bych do bmw 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Berry píše:Chalpe sel bych do bmw 8)
8) jj BMW http://autoscout24.de/Details.aspx?id=bnue12kphs4i

Je na techhle BMW neco na co si dat pri koupi fakt bacha??? je jasny ze to nejake investice bude pak potrebovat s tim pocita :D
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

DaveS píše:

Je na techhle BMW neco na co si dat pri koupi fakt bacha??? je jasny ze to nejake investice bude pak potrebovat s tim pocita :D
jj třeba vstřiky (cca 6x10tis), turbo (25tis), sání (12tis), čerpadlo 3x (15, 4 a 3tis), hardyna (3,5)hliníkový kosti podvozku (tušim 4x3tis na každý straně vepředu) atd.. a pak už jen běžná údržba jako 7,5l 0w40 oleje, air filtr (1200) atak :D

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Fazeey píše:
DaveS píše:

jj třeba vstřiky (cca 6x10tis), turbo (25tis), sání (12tis), čerpadlo 3x (15, 4 a 3tis), hardyna (3,5)hliníkový kosti podvozku (tušim 4x3tis na každý straně vepředu) atd.. a pak už jen běžná údržba jako 7,5l 0w40 oleje, air filtr (1200) atak :D
:lol: docela pecky.... ale u toho dvoulitra to bude hodne podobny ne??? nebo to je jen 4 hrnek??? kazdopadne stoji stejne neli vic a slysel sem ze 320D nic moc, znamy to mel pry na opravu a byl z toho zklamanej. Tak nevim....
Je mi jasny ze na tom muze kdykoliv cokoliv odejit, zalezi dost na predchozim majiteli, ale kdyz koupim koktu (ktera se mi navic nelibi) tak budu nasranej ze to nejede, Bawo je trosku aspon auto :?:

Co najety km u techhle aut??? v nemecku se daj sehnat s 130tis najeto ale i s 250tis, je jasny ze zase zalezi na predchozi udrzbe, ale na ten motor slycham chvalu :D
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

2.0d je 4válec, a CR snad až ten 150ps, na ten motor se spíš zeptej někoho kdo ho má.. km bych asi moc neřešil jako u každýho auta, ve 130tis může bejt v horšim stavu než jiný v 250tis .. jo a turba a vstřiky většinou odcházej po 150tis takže jestli má 130tis tak to bude akorát na výměnu :D ... a stejně je to podezřele málo, teda pokud nechceš rok 05 :D

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Fazeey:Ten výčet nahoře jsou ty díly co jsou za babku a válej se všude?Já myslel že máš nějakej zdroj o kterým nevím...Jinak já bych z těhle dvou vybral MB.Na BMW jsem nenašel nic,co by stálo za ty prachy do servisu.Pokud vybíráš z těch levnějších,může se hravě stát,že koupíš auto, který spolkne třeba 100 aby bylo super.Když neberu takový ty mrchy jako je 635CSi nebo M3,tak bych do toho už v životě nešel.Na auto pro běžný ježdění to má nesmyslně drahej provoz.Spotřeba kolem 7mi je sice lákavá,ale až vyměníš vstřiky,turbo atd. budeš si říkat proč já vůl nešel do benzínu.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“