L.A.M.A. píše:Sova tak mne zrovna RS a ST napadli protoze podvozkove jsou focuse vseobecne velmi dobre a proste mi tam chybeli.
Tak to určitě, chyběli...kdyby to byl normální objektivní test a né japonský patriotisticko-egoisticko-nacionálně zabarvený škvár tak by tam místo Integry byla tato dvě auta, respektive ST protože RS je trošku staršího data a až na tu Integru to byla auta aktuálně vyráběná...
Já sem to video neviděl celý a ani nechci...vůbec mě to nezajímá protože poslední Integra všem natře prdel...proč tam nedali rovnou RX-7?Vždyt to je taky "hatchback" né?Když je "hatchback" Integra!
A rovnou pořádnou KURVA, Bathurst Efini FD3S...a co že to má zadní náhon, hlavně že to ty kola pohání, jedno který jestli zadní nebo přední, stejně jako je jedno, jestli je to hatchback, liftback nebo kupé, hlavně že to má třetí dveře místo kufru... důležité je, že to evropany rozdrtí a hotoví z toho budou stejně jen blbci kteří ani neví co to je poloosa...soudnej člověk se nad tím zasměje...
Evropa vs Japonsko...malí mají stále velkým potřebu něco dokazovat...někdy je to velmi, velmi trapné...
To je tento případ!
Jinak opravdu smekám před Japonci a jejím automobilovým průmyslem a vubec celkově jejich průmyslu...