Bazmek na chlazeni IC ...
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bazmek na chlazeni IC ...
Co je zac ten priblblej sprej kterym si strikali IC treba majitele RS4 na srazech? Mam porad IC mrnavej a pristi tejden se chystam na nejakej drag session a nechcu bejt prehratej a tim padem pomalej. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bazmek na chlazeni IC ...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
To používá lékař když si při zápase nakřápnu ruku nebo nohu, useless, ale na IC možná dobrý...
je to celkem dost ledový, takže k tomuhle by to mohlo být dobrý... však si to kup, stojí to pár babek

štyrykrátštyry tédéí
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj 5ks na ceste.FOG píše:To používá lékař když si při zápase nakřápnu ruku nebo nohu, useless, ale na IC možná dobrý...je to celkem dost ledový, takže k tomuhle by to mohlo být dobrý... však si to kup, stojí to pár babek

A ne tunaci ze to budete cakat na filtr voe...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak těch pět paklů ti chvilku vydrží, to nevystříkáš jen tak hned...Zemi píše:jj 5ks na ceste.FOG píše:To používá lékař když si při zápase nakřápnu ruku nebo nohu, useless, ale na IC možná dobrý...je to celkem dost ledový, takže k tomuhle by to mohlo být dobrý... však si to kup, stojí to pár babek
Uvidime.
A ne tunaci ze to budete cakat na filtr voe...
btw: menší rada, bacha ať se s tím nepostříkáš (sebe) moc zblízka, může ti to spálit kůži (vím že to nemáš na sebe, ale stejně)
štyrykrátštyry tédéí
pokud to tam nastříkáš než pojedeš tak je ti to naprd, ten vzduch a ten IC je ohřátej hned, tohle by fungovalo pouze v případě když by to stříkalo na IC celou dobu co pojedeš.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspon na ten start...Fugo píše:pokud to tam nastříkáš než pojedeš tak je ti to naprd, ten vzduch a ten IC je ohřátej hned, tohle by fungovalo pouze v případě když by to stříkalo na IC celou dobu co pojedeš.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tj, ale suchej led nevezmes do kapsy.... Jsem chtel najit nejaky primtivni reseni... Docasne - nez pujde vetsi IC. Tenhle je velkej tak akorat na Uno mozna ani to ne. No coz uz jsem to objednal tak nebudu delat kravu uvidime.máca píše:a co udelat ostikovace na ten ic? a do nadobky das obyc vodu? pak az pojedes, tsak ho jen pustis a bude ti to celou dobu behem sprintu strikat na ic a tim chladit, jinak mi na kopce pouzivsali suchej led, se to dalo pred chladic a bylo

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
pokud vim tak nejaky subaru wrxka maj ostrikovani chladice a mam takovej dojem ze vodou.... pokud vim tak nejaky subaru wrxka maj ostrikovani chladice a mam takovej dojem ze vodou....
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
existuji i spreje na schlazovani hrideli a ložisek wurt nebo kdo to nabizel mrazi to na -50 C
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
EVO má v serii též IC sprayer kterej ostřikuje IC vodou... mněl jsem to ina charade a dával jsem do nádovky vodu s trochou ledu ať je to pořádně studené a po dojetí byl IC výrazně chladnější než bez ostřiku...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
jo WRCečka bežne potkavame na silnicich sis nikdy nevšim jak stojej v zazpach a tak 

mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
to jo všiml... 120ka v modrejch barvách s logem subaru a velkým nápisem WRC ale dost Ot...kozorozecek píše:jo WRCečka bežne potkavame na silnicich sis nikdy nevšim jak stojej v zazpach a tak
Myslím že ostřik vodou Coleru je dost reálné nahrazení velikosti IC... pokud prostě nejni kam dát větší IC a nechce se ti vyhazovat spousta peněz za ostřik CO2 dá se použít takovéhle levné řešení... nastavit buĎ manuální spouštění a nebo řízení např otáčkama...
jo, jedine co potom potrebujes na kazdu dlhsiu cestu je zavesit za seba cisternu...elviiis píše:Myslím že ostřik vodou Coleru je dost reálné nahrazení velikosti IC... pokud prostě nejni kam dát větší IC a nechce se ti vyhazovat spousta peněz za ostřik CO2 dá se použít takovéhle levné řešení... nastavit buĎ manuální spouštění a nebo řízení např otáčkama...

Mno pokud dáš pořádnou trysku aby se to pěkně rozprašovalo a ne to jen chcalo tak ti i 5l nádobka vydrží dosti dlouho...JonnY píše:jo, jedine co potom potrebujes na kazdu dlhsiu cestu je zavesit za seba cisternu...elviiis píše:Myslím že ostřik vodou Coleru je dost reálné nahrazení velikosti IC... pokud prostě nejni kam dát větší IC a nechce se ti vyhazovat spousta peněz za ostřik CO2 dá se použít takovéhle levné řešení... nastavit buĎ manuální spouštění a nebo řízení např otáčkama...
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
myslim že takovato uprava neni na celou cestu z prahy až do bratislavy jinak mam pocit že nedavali jen čistou vodu ale neco do ni ale ted fakt nevzpomenu co
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Ten ostřik neběží stále pouze v případě kdy je potřeba... buď jej spustíš manuálně nebo podle otáček a nebo nejlápe když teolota v sání překročí nějakou teplotu...
jo. lenze si tvrdil ze sa to da pouzit ako nahrada vacsieho IC. a v tom pripade sa da predpokladat ze by urcita teplota v sani bola prekrocena skoro staleelviiis píše:Ten ostřik neběží stále pouze v případě kdy je potřeba... buď jej spustíš manuálně nebo podle otáček a nebo nejlápe když teolota v sání překročí nějakou teplotu...
no jo ale nepředpokládá se že by bez chlazení IC došlo k detonacím to zaprvé a zadruhé se předpokládá že je to jen podporá... takže pokud jen tak někam fyčíš tak to nepoužiješ a jakmile si bdeš chtít dát nějakej vršík tak to použiješ...JonnY píše:jo. lenze si tvrdil ze sa to da pouzit ako nahrada vacsieho IC. a v tom pripade sa da predpokladat ze by urcita teplota v sani bola prekrocena skoro staleelviiis píše:Ten ostřik neběží stále pouze v případě kdy je potřeba... buď jej spustíš manuálně nebo podle otáček a nebo nejlápe když teolota v sání překročí nějakou teplotu...
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
a je to vubec znatelnej rozdil ma to vubec cenu
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Znatelnej rozdíl to je to dost... toplota IC je výrazně chladnější... navíc na sprintu si nastavíš aby chcal stále a do vody dáš trochu ledu aby udržoval vodu chladnou... navíc je výroba tohoto nesmyslíku téměř bez investyc... není ani časově nikterak náročná... a je použitelná tam kde nejni dostatek prostoru na větší IC a nezvedáš plnící tlak turba a nebo jej zvedáš jen minimálně...kozorozecek píše:a je to vubec znatelnej rozdil ma to vubec cenu
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
ja mam kompresor ale přemejšlel jsem otom ten IC taky tim chladit no zkusim uvidi jak řikaž žadna mega in vestice
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
můj první pokus na daihatsu stál cca 40Kč otec dělá vrakování aut takže ze starýho skorta nádobka s motorkem na ostřikovač pak jsem koupil v akvaristice hadičku a ostřikovače na okna na škocnu a good... ale lepší jsou s fábky maj větší rozprach 

- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
no supr musim to nejak taky pořešit na leto to bude nutne
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje