Yaris WRC píše:no biela farba okolo kolies to sa oplatiiii to vydrziii dlho takto pekne biele
mam uz dva roky bile brzdice, kazde jaro staci trochu ozivit, a jsou pekne porad ale podbehy jsou mazec no
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
nejezdím s tím denně skoro vůbec..proto bíla.. s tím že se olloupa počítam ale zase to dodělam..nevadí mi to.. podběhy stříknutý a brzdiče atd štětec.. jsem zvědavej až tam budou kola jak to bude vypadat..
Eskláda píše:nejezdím s tím denně skoro vůbec..proto bíla.. s tím že se olloupa počítam ale zase to dodělam..nevadí mi to.. podběhy stříknutý a brzdiče atd štětec.. jsem zvědavej až tam budou kola jak to bude vypadat..
ten tvůj kombál je moc pěkný, jestli máš nějaké průběžné fotky jak jsi ho dělal tak by mohl byt i v projektech si myslím. Klidně bych si i něco prohlídl a přečetl....
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Eskláda píše:nejezdím s tím denně skoro vůbec..proto bíla.. s tím že se olloupa počítam ale zase to dodělam..nevadí mi to.. podběhy stříknutý a brzdiče atd štětec.. jsem zvědavej až tam budou kola jak to bude vypadat..
ten tvůj kombál je moc pěkný, jestli máš nějaké průběžné fotky jak jsi ho dělal tak by mohl byt i v projektech si myslím. Klidně bych si i něco prohlídl a přečetl....
Nějak jsem nezjistil jak ty třmeny před nátěrem čistíte! A ještě jestli se nevyplatí nechat bubny opískovat, jelikož moje vypadaj hrozně a obávám se, že to barva ještě zvýrazní.
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???
Jonas píše:Nějak jsem nezjistil jak ty třmeny před nátěrem čistíte!
Poradnym kartacem Pekne je vodrbat. Kamarad ma ty kovovy kartace na vrtacku a ten se s tim tak vyblbne, ze se peke lesknou, az je skoda je davat do barvy
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Poradnym kartacem Pekne je vodrbat. Kamarad ma ty kovovy kartace na vrtacku a ten se s tim tak vyblbne, ze se peke lesknou, az je skoda je davat do barvy
tak sem to taky delal, ten vpravo je ocisteny kartacem, vlevo nastrikany
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
AdieuD píše:to nevadi, ze mas kotouc poplacanej barvou?
se ocisti ne?
Jak?
Me ceka lakovani az za chvili.. ale tesim se na to
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
uz sem koupil barvu zlutou a cerno, ale ted nevim kterou. Libi se me moc zluta ale bojim se ze za chromovyma kolama to nebude ono tak premyslim ze bud vse cerne, a nebo bubny cerne a trmeny zlute.
kdo poradi?
vrkuboy píše:uz sem koupil barvu zlutou a cerno, ale ted nevim kterou. Libi se me moc zluta ale bojim se ze za chromovyma kolama to nebude ono tak premyslim ze bud vse cerne, a nebo bubny cerne a trmeny zlute.
kdo poradi?