Nový web je z 50% hotov, zbývá pár maličkostí... beru to jako překvapení - pokud se to nebude líbit, hodíte mi to na hlavu a udělá se něco jiného

Budu ale potřebovat píchnout s pár věcma:
1. pokud má někdo nějaký nápad na funkci stránek, nechť ho sem hodí.
a) jen připomínám, že stránky budou plně editovatelné skrz administrační rozhraní X-Admin, takže už žádné přepisování HTML kódu.. prostě založíte jedním kliknutím novou stránku (třeba nějakou aktualitu) a jen píšete text a upravujete ho jako ve Wordu - tak doufám že budete psát novinky a příspěvky o 106

b) další přípomínky vítám ke struktuře stránek - tu stávající bych navrhoval předělat takto:
- novinky
- členové
- galerie
- srazy, akce
- fórum
- partneři
- o klubu
c) každý člen dostane přiděleno jméno a heslo k přístupu do administrace - po přihlášení si bude moci v rámci svého profilu nahrávat a editovat fotky auta apod.
d) po přihlášení bude mít každý člen taky možnost psát aktuality apod. (dá se nastavit kdo kam bude mít přístup, ale asi bych navrhoval dát všem členům přístup do všech sekcí webu, aby prostě kdokoli z nás mohl editovat cokoli a neviselo to jen na jednom člověku, se kterým když se pak něco stane, tak zamrzne celý web
2. potřebujeme nutně změnit hosting, prosím všechny kdo mají nějaké údaje o stávajícím hostingu a hlavně informace o doméně, aby mi to hodili na e-mail
3. stránky udělám samo že ze své dobré vůle a nic za to nechci (chraň mě pánbůh

a) hosting ale něco stojí i v nákupu i mně - cenově by to ale nemělo být o moc náročnější než je to teď
b) pár věcí na webu řeším s grafikem, kterému jsem něco málo za pomoc slíbil. když už se to dělá, tak dle mého by to mělo stát za to. pakliže se nedohodneme jinak, budu to ale financovat ze svého - beru to jako můj problém, neb o financích za nový web nepadlo v minulosti ani slovo takže mi příjde nefér vůci klubu teď za to něco požadovat. pomoci se ale nebráním

To je zatím asi vše.
Ryan