Moderátor: Eiffel
tak proč nekoupíš na žigula taky všechny 4 kola stejný?Mirek999 píše:Resi se to,ze by meli byt i vsechny vzorky stejne sjete,meli by se kazdou sezonu ty kola tocit dokola,aby se to vyrovnavalo.
no treba byla prechipovana na 300kobyl(vtip) a nejel v te octe nahodou k tomu jeste bokem? Protoze na Haldexu si clovek prece muze krasne nastavit pomery s drobnou upravou za par tisicFazeey píše:já v ní jel a dost mě zklamala čekal jsem od toho, hlavně když nám v přímce dala okta v tdi.. zvuk, zrychlení, trakci to má super, jenom těch 265k na 1600+ kg nestačíciky píše:Než se to nafoukne....))...kdo jel v s4 tak ví že je to jak v TDi..tahá to od minima...
přečti si svoje téma o kolech a pak tu tvojí větu zde...Mirek999 píše:NechapuRudi píše:tak proč nekoupíš na žigula taky všechny 4 kola stejný?Mirek999 píše:Resi se to,ze by meli byt i vsechny vzorky stejne sjete,meli by se kazdou sezonu ty kola tocit dokola,aby se to vyrovnavalo.
já myslim, že by šli obě ženský
Je to mysleno u 4x4Rudi píše:přečti si svoje téma o kolech a pak tu tvojí větu zde...Mirek999 píše:NechapuRudi píše:tak proč nekoupíš na žigula taky všechny 4 kola stejný?
já myslim, že by šli obě ženský
auto je důležitějšíSpeedyS4 píše:mam specialni uterku od horsta fuchseakorat mamina ted holt nema cim lestit sklenicky na vino
Myslim,ze kdyby tu byla okta 1,9tdi a vyhrala ta oktavka tak,by jste rekli,ze vyhraje tuctovka a ne remixuv fénremix píše:mě ta TUCTOVKA stačí ..... nemůžeme mít hned všechno že joMComb píše:Docela mě překvapuje, že tuctovka vyhraje nad S4![]()
No jo TF...
Tuctovka nebyla myšlena na vzhled tvého auta (je pěkné) ,ale spíše proto, že 1,8t jezdí mraky a takových S4 je jako šafránu. Tak jsem myslel, že na tuningovém foru zvítězí vzácnost nad všedností...remix píše:mě ta TUCTOVKA stačí ..... nemůžeme mít hned všechno že joMComb píše:Docela mě překvapuje, že tuctovka vyhraje nad S4![]()
No jo TF...
Ty jsi přesně tuctový člen TFMComb píše:Tuctovka nebyla myšlena na vzhled tvého auta (je pěkné) ,ale spíše proto, že 1,8t jezdí mraky a takových S4 je jako šafránu. Tak jsem myslel, že na tuningovém foru zvítězí vzácnost nad všedností...remix píše:mě ta TUCTOVKA stačí ..... nemůžeme mít hned všechno že joMComb píše:Docela mě překvapuje, že tuctovka vyhraje nad S4![]()
No jo TF...
Ty jsi mi to nandal ty netuctový bohuOzzy_Vita píše:Ty jsi přesně tuctový člen TFMComb píše:Tuctovka nebyla myšlena na vzhled tvého auta (je pěkné) ,ale spíše proto, že 1,8t jezdí mraky a takových S4 je jako šafránu. Tak jsem myslel, že na tuningovém foru zvítězí vzácnost nad všedností...remix píše: mě ta TUCTOVKA stačí ..... nemůžeme mít hned všechno že jo
SpeedyS4 píše:kde mas garaz vubec?:)))
dnesni foto, uklizeli jsme letiste Uzin (v pozadi), a u toho holky nejak pozovaly... pracantky