News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
vidim, ze to tady zije ... a ja jsem furt v praci 
.... udelali mi konecne ty nove sedacky ... jak jinak modre plus cerna kuze plus vysivka Subaru
, ted je akorat namontovat
a dneska zrovna chcije 

.... udelali mi konecne ty nove sedacky ... jak jinak modre plus cerna kuze plus vysivka Subaru

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
to zelda a Dalčia HF: jak chcete hadi,vás ten smích přejde
,já už ježíškovi napsal o lak,motor,ferrari tak uvidíme. Jo a alespoň vím kde jsi sehnal tu pomerančiádu na auto
to Sly: no tak toho neznám,ale rád ho poznám,jestli má 16V tak dvojnásob
to fávo: jo jo až vyrostou v řiti hřiby tak budu mít fasádu.......nebo až se najde dárce nebo něco nevyhraju

to Sly: no tak toho neznám,ale rád ho poznám,jestli má 16V tak dvojnásob

to fávo: jo jo až vyrostou v řiti hřiby tak budu mít fasádu.......nebo až se najde dárce nebo něco nevyhraju

2HF TURBO Jasne, chapu. Bez prace nejsou kolace a tim padem ani kW:lol:.
Takze pokud by ti to nahodou vyslo, urcite doraz. Jestli se sjede tolik auticek, jako v Karvine, bude to okay. A na smyky budes mit daleko vice mista
Urcite i rad zasprintis, neni liz pravda
2 WESLEY.gsi Jo, v serii 150hp. Ma to udajne poladene na 160-170hp, ale se mnou prohral. Chochocho, tak rad se chvastam
Skromnost je me druhe ja. 
Takze pokud by ti to nahodou vyslo, urcite doraz. Jestli se sjede tolik auticek, jako v Karvine, bude to okay. A na smyky budes mit daleko vice mista

2 WESLEY.gsi Jo, v serii 150hp. Ma to udajne poladene na 160-170hp, ale se mnou prohral. Chochocho, tak rad se chvastam

Live4Ride Syndicate