Daihatsu charade GTXX
Moderátor: Dave0401
Re: Daihatsu charade GTXX
cekani na dalsi sprinty ... jinak moc dekuji Aladinovi za foto

- Přílohy
-
- IMG_8629.jpg (83.39 KiB) Zobrazeno 2548 x
není zač, chtěl jsem aj pokecat, ale furt jsi tam někoho měl 
mi se charade brutálně líbí zepředu... má to svoje kouzlo... Jinak, můžu mít GTti za 10 tisíc... vypadá hezky... jediný problém je prý prdlé těsnění pod hlavou... předtím bylo na prodej za 30, nikdo to nechtěl... tak za 20... a teď psal že prdlo těsnění a že nemá čas to opravit, tak ho nechá za 10... otázkou je, jestli je to jen to těsnění
no, pokud prodám BMW, tak se na to asi zajedu juknout
mi se charade brutálně líbí zepředu... má to svoje kouzlo... Jinak, můžu mít GTti za 10 tisíc... vypadá hezky... jediný problém je prý prdlé těsnění pod hlavou... předtím bylo na prodej za 30, nikdo to nechtěl... tak za 20... a teď psal že prdlo těsnění a že nemá čas to opravit, tak ho nechá za 10... otázkou je, jestli je to jen to těsnění
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
klidne si moh vyrusit a pokecat, no me se taky libi jen narvu dozad 4cm podlozky zadek je strasne uzky nevypada to hezky a ma to i vliv na stabilitu. no to chatade taky o nem vim ale ja bych do nej nesel nevis co muze byt jeste s motorem .. radeji koupit funkci kus a vis co a jak.. kdyby si o nem hodne uvazoval vim o cloveku co se zabyvy jen daihatsu a dela i dovoz a GTti ma taky nejake na prodej..Aladin píše:není zač, chtěl jsem aj pokecat, ale furt jsi tam někoho měl
jo takFilipGTti píše:klidne si moh vyrusit a pokecat, no me se taky libi jen narvu dozad 4cm podlozky zadek je strasne uzky nevypada to hezky a ma to i vliv na stabilitu. no to chatade taky o nem vim ale ja bych do nej nesel nevis co muze byt jeste s motorem .. radeji koupit funkci kus a vis co a jak.. kdyby si o nem hodne uvazoval vim o cloveku co se zabyvy jen daihatsu a dela i dovoz a GTti ma taky nejake na prodej..Aladin píše:není zač, chtěl jsem aj pokecat, ale furt jsi tam někoho měl
no, asi bych na místě shodil hlavu a vidělo by se co všecko je v prdeli
ale stejně, nejraději bych Swifta 1,3 GTi
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
- F.l.a.n.e.l.
to už raději to GTTI jak GTI 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
Saxo VTS 1,6 16v 88kw. Správně by ti mělo bez problémů ujet, což je podle výsledků i vidět, ale todle je buď vydechlý nebo je špatnej mezičlánek mezi volantem a sedačkouFilipGTti píše:video ze sprintu proti citroen saxo 1,6 vts tusim 78 kw
http://www.youtube.com/watch?v=5Y2qAkxIp3s
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
abych rekl pravdu na zacatku pred sprintem sem si myslel ze nemam sanci... ale jde videt ve vysledkove listene ze vts byly celkem vejs...Ritchma píše:Saxo VTS 1,6 16v 88kw. Správně by ti mělo bez problémů ujet, což je podle výsledků i vidět, ale todle je buď vydechlý nebo je špatnej mezičlánek mezi volantem a sedačkouFilipGTti píše:video ze sprintu proti citroen saxo 1,6 vts tusim 78 kw
http://www.youtube.com/watch?v=5Y2qAkxIp3s
- F.l.a.n.e.l.
FilipGTti píše:neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
reagoval jsem na aladina že raději charade GTti než swift GTI
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
aha tak to chvalim dobra volbaF.l.a.n.e.l. píše:FilipGTti píše:neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
reagoval jsem na aladina že raději charade GTti než swift GTI
by mne zajímalo jakej to sprintFilipGTti píše:muj prvni sprint v zivote a cas 11:20 nejlepsi muj byl treti a to 10:72
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
jj v kopru je to kratky jen 200m ale radil sem i 4QIdaho píše:by mne zajímalo jakej to sprintFilipGTti píše:muj prvni sprint v zivote a cas 11:20 nejlepsi muj byl treti a to 10:72na 200m ??
Mám v Petrovicích Swiště...začnu na něm brzy dělat takže jestli budeš chtít tak to můžeme pak zkusit...
Kde v Petrovicích bydlíš?
Mám ho u rybníku pod hotelem DAKOL barák se třema žlutma vratama dole
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
cus nop ja bydlim smerem jak jedes do petrovic kousek od benzinky ...barry píše:Mám v Petrovicích Swiště...začnu na něm brzy dělat takže jestli budeš chtít tak to můžeme pak zkusit...
jasne muzem nekldy spolu zkusit jedet ale zajimavejsi by to bylo na sprintech.... nevis nepojedes do trince na vlnobiti ???pojedu tam na sprinty ...uz budu mit snad komplet hotovy vyfuk a po rozvodech a jestli se jeste podari taky i odbrzdene na brzde..
a jeste jedno foto ze sprintu...
- Přílohy
-
- IMG_8575.jpg (48.68 KiB) Zobrazeno 2551 x
motor.
- Přílohy
-
- az tezko uverit ze by mel mit seriovych 66kw tet mozna 95-100 ps..
- IMG_8628.jpg (71.84 KiB) Zobrazeno 2546 x
to už jsi dával na předchozí stranu Filpe 
ja to auto proste miluju....Aladin píše:to už jsi dával na předchozí stranu Filpe
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.barry píše:Mám v Petrovicích Swiště...začnu na něm brzy dělat takže jestli budeš chtít tak to můžeme pak zkusit...
kucííí, kupte někdo BMW moje, já chci Swiště 
Dík za radu s tlumičema...už si pěkně hopkám
trošku nezvyk...a po jídle to je docela nářez 
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
citlivko 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Nevím jakého swifta mas ty a jak s ním umís jezdit, ale prijed se podivat do vyškova? A tohle není gtti. Swift vazi 720 kg, má laděné svody, komplet vyfuk, klapku z nissana sr20de (60mm za puvodnich 45mm)Laznickj píše:
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.
Zvetseny prurez vahy vzduchu, omezovac posunuty na 8600rpm, novy eprom ridici jednotky. Co mas na swiftovi za upravy ze te podela auto z vyssi vahou o 100kg, vykonem mensim o 10 k a pohonem 4x4?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
on myslel GTTi coz je 1,0 turbo zaklad vazi 820kg ... 101 ps a da se velice jednoduse zvednout vykon na 150 ps... koukni na vysledky sprintu v kopru bylo tam jedno ocesane GTti a to melo cas 9:33 na motoru mel cca 120 psbarry píše:Nevím jakého swifta mas ty a jak s ním umís jezdit, ale prijed se podivat do vyškova? A tohle není gtti. Swift vazi 720 kg, má laděné svody, komplet vyfuk, klapku z nissana sr20de (60mm za puvodnich 45mm)Laznickj píše:
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.
Zvetseny prurez vahy vzduchu, omezovac posunuty na 8600rpm, novy eprom ridici jednotky. Co mas na swiftovi za upravy ze te podela auto z vyssi vahou o 100kg, vykonem mensim o 10 k a pohonem 4x4?
http://tuning.ms-free.net/07j/VB.htm
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
to Charade jsem tam právě viděl... to bylo poprvé co jsem o tom autě něco slyšel... jsem si říkal že to bude nějakej dvoulitr, bo to jede jak raketa... a majitel tam cosik říkal že to je jednolitr, tak jsem šel kolem a jen tak jsem se zasmál, že to je dobrý blázen toto tvrdit... a pak jsem si o tom cosik našel na netu a nestačil jsem se divit :-O
GTti jako darce vsech moznach organu zatim jen spoiler predniho narazniku, prahy, rozpera predni, otackomer, preni chlazene brzdy a jeste nejake drobnosti...
- Přílohy
-
- 4675903442112.jpg (70.12 KiB) Zobrazeno 2717 x
uz cekam jen na toto... je to priruba k vyfuku z 10mm oceli abych moh zacit delat vyfuk... vse uz je nachystane jen tu prirubu..a 
- Přílohy
-
- mezikus.jpg (10.92 KiB) Zobrazeno 2674 x