Moderátor: Dave0401
klidne si moh vyrusit a pokecat, no me se taky libi jen narvu dozad 4cm podlozky zadek je strasne uzky nevypada to hezky a ma to i vliv na stabilitu. no to chatade taky o nem vim ale ja bych do nej nesel nevis co muze byt jeste s motorem .. radeji koupit funkci kus a vis co a jak.. kdyby si o nem hodne uvazoval vim o cloveku co se zabyvy jen daihatsu a dela i dovoz a GTti ma taky nejake na prodej..Aladin píše:není zač, chtěl jsem aj pokecat, ale furt jsi tam někoho měl
mi se charade brutálně líbí zepředu... má to svoje kouzlo... Jinak, můžu mít GTti za 10 tisíc... vypadá hezky... jediný problém je prý prdlé těsnění pod hlavou... předtím bylo na prodej za 30, nikdo to nechtěl... tak za 20... a teď psal že prdlo těsnění a že nemá čas to opravit, tak ho nechá za 10... otázkou je, jestli je to jen to těsnění
no, pokud prodám BMW, tak se na to asi zajedu juknout
jo takFilipGTti píše:klidne si moh vyrusit a pokecat, no me se taky libi jen narvu dozad 4cm podlozky zadek je strasne uzky nevypada to hezky a ma to i vliv na stabilitu. no to chatade taky o nem vim ale ja bych do nej nesel nevis co muze byt jeste s motorem .. radeji koupit funkci kus a vis co a jak.. kdyby si o nem hodne uvazoval vim o cloveku co se zabyvy jen daihatsu a dela i dovoz a GTti ma taky nejake na prodej..Aladin píše:není zač, chtěl jsem aj pokecat, ale furt jsi tam někoho měl
mi se charade brutálně líbí zepředu... má to svoje kouzlo... Jinak, můžu mít GTti za 10 tisíc... vypadá hezky... jediný problém je prý prdlé těsnění pod hlavou... předtím bylo na prodej za 30, nikdo to nechtěl... tak za 20... a teď psal že prdlo těsnění a že nemá čas to opravit, tak ho nechá za 10... otázkou je, jestli je to jen to těsnění
no, pokud prodám BMW, tak se na to asi zajedu juknout
neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
Saxo VTS 1,6 16v 88kw. Správně by ti mělo bez problémů ujet, což je podle výsledků i vidět, ale todle je buď vydechlý nebo je špatnej mezičlánek mezi volantem a sedačkouFilipGTti píše:video ze sprintu proti citroen saxo 1,6 vts tusim 78 kw
http://www.youtube.com/watch?v=5Y2qAkxIp3s
abych rekl pravdu na zacatku pred sprintem sem si myslel ze nemam sanci... ale jde videt ve vysledkove listene ze vts byly celkem vejs...Ritchma píše:Saxo VTS 1,6 16v 88kw. Správně by ti mělo bez problémů ujet, což je podle výsledků i vidět, ale todle je buď vydechlý nebo je špatnej mezičlánek mezi volantem a sedačkouFilipGTti píše:video ze sprintu proti citroen saxo 1,6 vts tusim 78 kw
http://www.youtube.com/watch?v=5Y2qAkxIp3s
FilipGTti píše:neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
aha tak to chvalim dobra volbaF.l.a.n.e.l. píše:FilipGTti píše:neboj dockas se skrizeni...F.l.a.n.e.l. píše:to už raději to GTTI jak GTI
reagoval jsem na aladina že raději charade GTti než swift GTI
by mne zajímalo jakej to sprintFilipGTti píše:muj prvni sprint v zivote a cas 11:20 nejlepsi muj byl treti a to 10:72
jj v kopru je to kratky jen 200m ale radil sem i 4QIdaho píše:by mne zajímalo jakej to sprintFilipGTti píše:muj prvni sprint v zivote a cas 11:20 nejlepsi muj byl treti a to 10:72na 200m ??
cus nop ja bydlim smerem jak jedes do petrovic kousek od benzinky ...barry píše:Mám v Petrovicích Swiště...začnu na něm brzy dělat takže jestli budeš chtít tak to můžeme pak zkusit...
Kde v Petrovicích bydlíš?
Mám ho u rybníku pod hotelem DAKOL barák se třema žlutma vratama dole
ja to auto proste miluju....Aladin píše:to už jsi dával na předchozí stranu Filpe
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.barry píše:Mám v Petrovicích Swiště...začnu na něm brzy dělat takže jestli budeš chtít tak to můžeme pak zkusit...
Kde v Petrovicích bydlíš?
Mám ho u rybníku pod hotelem DAKOL barák se třema žlutma vratama dole
Nevím jakého swifta mas ty a jak s ním umís jezdit, ale prijed se podivat do vyškova? A tohle není gtti. Swift vazi 720 kg, má laděné svody, komplet vyfuk, klapku z nissana sr20de (60mm za puvodnich 45mm)Laznickj píše:
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.
on myslel GTTi coz je 1,0 turbo zaklad vazi 820kg ... 101 ps a da se velice jednoduse zvednout vykon na 150 ps... koukni na vysledky sprintu v kopru bylo tam jedno ocesane GTti a to melo cas 9:33 na motoru mel cca 120 psbarry píše:Nevím jakého swifta mas ty a jak s ním umís jezdit, ale prijed se podivat do vyškova? A tohle není gtti. Swift vazi 720 kg, má laděné svody, komplet vyfuk, klapku z nissana sr20de (60mm za puvodnich 45mm)Laznickj píše:
Já mám Swifta GTi a na GTti nemá šanci. Turbo je holt turbo. Ale s touhle serii by se možná chytal. Samozřejmě ne na startu. Letos se chystám na nějaký chip a překopat sání (větší klapka) možná svody. Loni v Bludově jsem vyhrál sprinty, ale nebyla skoro konkurence tak jsem zvědavej letos.
Zvetseny prurez vahy vzduchu, omezovac posunuty na 8600rpm, novy eprom ridici jednotky. Co mas na swiftovi za upravy ze te podela auto z vyssi vahou o 100kg, vykonem mensim o 10 k a pohonem 4x4?