škoda favorit....první fotky
ono neni problem udelat pozink i facko, nez se to da do laku... Anebo koupit ho po nekom z mlady boleslavi, ja mam jedno takovy a mam prahy a lemy este orig od vyroby ve 100% stavu (rok*90 a najeto 260t km, bez garaze)Midas píše:ať žije pozink
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Re: škoda favorit....první fotky
tyvoe zinkování a lakování fáčka by stálo asi 5x víc než je dneska cena jakštakš slušnýho fáčka. ale z výroby je to bomba věc
-
- Kontaktovat uživatele:
není...ale otázka stále zní->vyplatí se ti to???maRkusVT píše:ono neni problem udelat pozink i facko, nez se to da do laku... Anebo koupit ho po nekom z mlady boleslavi, ja mam jedno takovy a mam prahy a lemy este orig od vyroby ve 100% stavu (rok*90 a najeto 260t km, bez garaze)Midas píše:ať žije pozink

JBproductions
to si můžeš položit takovou otázku pokaždý, když chceš "zbytečně" investovat do jakýholiv auta, pokud to není veterán.Ale tahle málokdo z lidí,co dělaj tahle do aut uvažuje, jinak by tyhle stránky, tuning srazy atd neměli vůbec žádnej smysl...Midas píše:není...ale otázka stále zní->vyplatí se ti to???maRkusVT píše:ono neni problem udelat pozink i facko, nez se to da do laku... Anebo koupit ho po nekom z mlady boleslavi, ja mam jedno takovy a mam prahy a lemy este orig od vyroby ve 100% stavu (rok*90 a najeto 260t km, bez garaze)Midas píše:ať žije pozink![]()
svět dospělých je pro mne záhadou......
čauves...nejdou mi sem hodit fotky jinak do konce tejdne budu v plniči a pak lak.
posli na icq a dam semnitram... píše:čauves...nejdou mi sem hodit fotky jinak do konce tejdne budu v plniči a pak lak.
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

peníze nejsou furt ale na lak jít můžu barvu a lak už mám a stříká mi to kamarád lakýra
ty kola sou v poho
jsem zvědav.. ještě tu není foto jak to půjde pod lak a už se to lakuje
..tak to je pecka
..
kolca jsou snad to nejdrazší na autě.. když očítám že tak 15-16" za jedno kolo tak max 5000 :-/.. lak je podstatně levnější.. když si vemu barvu + kamarád mu stím pomůže tak do 5-7000 za celé auto se vpohodě s rezervou vleze..
kola jsou sic ok, za ty kačky, ale viděl bych je max tak nazimu.. nic extra nedaj a taky jak se říká kola dělaj 50% krásy auta.. tak ať se blýskají, alespon odvedou pozornost od toho co se podle tebe nepovedlo
držím stále palec

kolca jsou snad to nejdrazší na autě.. když očítám že tak 15-16" za jedno kolo tak max 5000 :-/.. lak je podstatně levnější.. když si vemu barvu + kamarád mu stím pomůže tak do 5-7000 za celé auto se vpohodě s rezervou vleze..
kola jsou sic ok, za ty kačky, ale viděl bych je max tak nazimu.. nic extra nedaj a taky jak se říká kola dělaj 50% krásy auta.. tak ať se blýskají, alespon odvedou pozornost od toho co se podle tebe nepovedlo

držím stále palec

fotos..
taky starý....
- Přílohy
-
- .
- Obrázek(194).jpg (57 KiB) Zobrazeno 2054 x
-
- ..
- Obrázek(192).jpg (56.79 KiB) Zobrazeno 2054 x
nebyla by ještě fotka toho předního nárazníku než to pude do laku?
nárazník je napěněnej takže ho musím nejdřív ořezat a dost si s nim vyhrát kvůli těm světlům
ale hodim sem nějak fotky blatníků jak mám dodělaný
ale hodim sem nějak fotky blatníků jak mám dodělaný
ty v když si představim tu pěnu tak hrůza, jednou sem to taky dělal.... než bude připravenej na lak tak to bude ještě hromada vopruz práce
další fotos...
tentokrát už teda trošku pokrok .nárazník je napěněnej ale ještě budu muset jednou..ale tady máte tvar jak to bude vypadat aspon pro představu.nějak přes víkend bude už kolem světel viditelně udělanej
- Přílohy
-
- ...
- Obrázek(226).jpg (85.99 KiB) Zobrazeno 1740 x
-
- leží si...
- Obrázek(225).jpg (71.75 KiB) Zobrazeno 1740 x
-
- ta je pěkná...
- Obrázek(222).jpg (85.1 KiB) Zobrazeno 1742 x
no jo chceš se odlišovat tak si s tim musí hrát
NA ty 1. photou to vypada brutalne 

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

tady na těch fotkách je jenom ořezaná montážka do přibližnýho tvadu
je to na vjezdu k nám na dílnu a tam je to z kopečka...jinak to je asi 15cm nad zemí což je fajn...tady to je jenom aby byli hezčí fota