Hemi´s Felina
Já myslím, že je dobře, že tam nemá to co se líbí ostatním. Kdyby měli všichni světla z Bory nebo Pola tak by nevzniklo nic novýho. Originalita se cení takyBreakthru píše:podle mě se na tyhle světla an to nehoděj.......nemám tyhle úpravy rád,ale když už, tak z pola nebo bory by to bylo určo lepší...

- Mr.Stilisimo
Re: Hemi´s Felina - Zamračit nebo ne?
Už sem na felině viděl různý věci ale todle ještě ne,myslim tim moje lampy,já nechci aby každej říkal,jé to je ten co má ty lampy jak má ta modrá felicie a tak,todle je prostě originál.až bude přes zimu v laku tak to bude vypadat uplně jinak,ale díky za názory.Mějte se tuneři
Sportivodiesel Fiat http://ozzytuning.txt.cz
Lampy z G3 uz na jedne feline ale sou...ozzy2 píše:Už sem na felině viděl různý věci ale todle ještě ne,myslim tim moje lampy,já nechci aby každej říkal,jé to je ten co má ty lampy jak má ta modrá felicie a tak,todle je prostě originál.až bude přes zimu v laku tak to bude vypadat uplně jinak,ale díky za názory.Mějte se tuneři
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
zlatej kit car......
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- Johnie Killer
- Kontaktovat uživatele:
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
jurajko píše:myslím že hemi moc dobře nezačíná....začal bych rozhodně u felcky technickým stavem, potom hned podvozek a kola...ty píšeš že na něj nemáš peníze, ale třeba ty prahy co máš připravený tě taky něco stály a podvozek se dá sehnat i za 5000 Kč(z německa i za 4000)..káždýho věc, ale mě osobně se třeba nelíbí když má auto na sobě kupu laminátu a žádný kola podvozek nic....jinak přeji hodně štěstí při realizaci

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
na felicii jsem nikde nenašel....ale mohl by tam pasovat třeba z golfa 3....podívej se na www.ebay.de a dej vyhledat fahrwerk.....
VW GOLF III
Tak,konečně se nám oteplilo a v mojí nezateplené a konečně dostatečně teplé garáži jsem rozjel další kolotoč úprav.Nebo spíš snah o úpravy
Jak jsem psal už určitě výše,většinu věcí dělám poprvé a hledám na ně vlastní know how,tak je to spíš takové pokus/omyl.Taky s ohledem na finanční stránku věci.Taky bych chtěl podotknout,že házení fotek,nebo nějakých aktualit asi nebude v takovém sletu jak třeba Fazol od Martina nebo Octavia od Amogha.Je to spíš běh na dlouhou trať,a je třeba na něho hledat volný čas během studia a podobných věcí.Dost keců,pár fotek tu mám:
Takhle dopadl nárazník po dnešním dni.Co přes zimu popraskalo šlo dolů,a připravuje se na další překopání.

Tady jsou kola připravená na finální leštění pastou a filcem.Zatím jsou vzané jen smirkem pod vodou.

Do interiéru přibyla přes zimu jen kaplička s otáčkoměrem.V plánu je vyladit všechna světýlka,kontrolky,možná případně i neony nebo led diody do interiéru do červené barvy

Takhle dopadl nárazník po dnešním dni.Co přes zimu popraskalo šlo dolů,a připravuje se na další překopání.

Tady jsou kola připravená na finální leštění pastou a filcem.Zatím jsou vzané jen smirkem pod vodou.

Do interiéru přibyla přes zimu jen kaplička s otáčkoměrem.V plánu je vyladit všechna světýlka,kontrolky,možná případně i neony nebo led diody do interiéru do červené barvy

jaky gumy se davaji na 14"kola ne felcku?
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
Na felcku 175/60/14 100%Chamelion píše:Tam je myslim jinej rozměr hele...nějaký 185/55 snad...koukni do tpHemi.cz píše:typl bych si 175/60 R14....na zimákách mám 165/70 R13 a na letních 195/50 R15,takže asi něco mezi

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
dik
a 185/** r 14 nejde?
a 185/** r 14 nejde?
Nigga I'm hot as pheonix arizona
Proč by nešlo?bleach píše:dik
a 185/** r 14 nejde?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
jsem pro stopro zamracitted jsem si delal carbonovou kapotu na tigru a premracil ji radsi vic nez min.........
[/img]http://www.opel-tigra-cz.com/forum/albu ... d=3492[img]
[/img]http://www.opel-tigra-cz.com/forum/albu ... ic_id=3494

[/img]http://www.opel-tigra-cz.com/forum/albu ... ic_id=3494