Ritchma: Na zamky se vyser, me takhle na 2x v tejdnu lezli do e36, pres zamky, nastesti se tam nedostali a nez riskovat, ze curaci prijdou zase, tak jsem zaslepil zamky a bylo to ok (central na dalku) ci klicem pres kufr. Je to fakt efektivnejsi nez davat nove zamky, ktere opet muzou lakat
Jenže nevim jak bych je u mě zaslepil. Zavařit a lakovat dveře je drahá sranda a nějaká záslepka by vypadala asi tragicky. Dva zámky výjdou na 1300kč. To auto tady stojí 4,5 roku a tohle je poprvý co se něco takovýho stalo a připisuju to hlavně tomu že to auto stálo na super místě a hlavně tam stálo půl roku
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
luke.bean píše:není to u petra před dílnou? vidím tam odraz martyho saxa
dobrý parkoviště,a divím se že tam do toho nějakej zmrd šel že to chtěl vykrást/ukrást
Jo, je ale tam sem to odvez, ukrást se to někdo snažil před barákem
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Nějaké fotečky z dneška.. Jinak jsem sundal ten nápis šport. Pak jsem zkusil sundat lišty ze dveří. Podařilo se, ale bohužel je pod lištou světlejší linka než je lak a proto jsem to zase nahodil zpátky. Dnes byl i pokus s šachovnicí na střechu. Taky se nezdařil.. Posléze to zkusím znovu..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Tak taky přidávám nějaký fota . Bylo krásný slunečný počasí tak jsme si s mladou udělali malinkej vejlet po okolí . Mrkli jsme se na novou větrnou elektrárnu tady kousek od nás > je to obrovský !! Pro srovnání přikládám taky fotku kde je (zvýrazněný) Pežo pod větráčkem ...
Termik píše:Tak taky přidávám nějaký fota . Bylo krásný slunečný počasí tak jsme si s mladou udělali malinkej vejlet po okolí . Mrkli jsme se na novou větrnou elektrárnu tady kousek od nás > je to obrovský !! Pro srovnání přikládám taky fotku kde je (zvýrazněný) Pežo pod větráčkem ...
Termik píše:Tak taky přidávám nějaký fota . Bylo krásný slunečný počasí tak jsme si s mladou udělali malinkej vejlet po okolí . Mrkli jsme se na novou větrnou elektrárnu tady kousek od nás > je to obrovský !! Pro srovnání přikládám taky fotku kde je (zvýrazněný) Pežo pod větráčkem ...
Byl jsi ve Pcherách?
Přesně tam
Termik kolik máš sakra těch aut ? ty jsi se nějak rozjel !!! Před rokem Corsu a teď jako milionier
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Byl jsi ve Pcherách?
Přesně tam
tak tam sem se byl nedávno taky podívat,jsou to pěkný mrchy teda jinak docela zajímavej pocit pod tím stát když se točí