jasně, každej má svuj názor, já to respektuju.JouiCZ píše:drž se nitrame.. bude to ok..snad nekdy uvidím na živo..
to bílý FA jsem neviděl.. dost nízko,ale je tam vše co se mě na FA nelíbí.. 100lidí 100 vkusů a ten kdo to nechápe tak at to napíše jen 1x
škoda favorit....první fotky
Re: škoda favorit....první fotky
butcho má pěkný fávo neřikám že ne ale žádnej zázrak a nic výraznýho podle mě ale určitě to dalo dost práce a z fotek to vypadá i pěkne dopasovaný.já sem chtěl prostě něco odlišnýho.a to že tady furt někdo řiká že se mu to nelíbí tak at se nelíbí...
no mě se to líbí na obouch..i když je pravda že kdybych si nevymyslel ty světla tak už sem dávno po laku
no každopádně po fávu příjde civic 1.6 vti a tab bude jen interiér podvozek kola a hlavně motor
Kdyby to nechal martas takle tak je to teprve peckacrazyape píše:Vratme se na 9 stranku tehle diskuze...
Myslim ze rozdil tam je, s tema fackovejma svetlama to bylo super. Nerikam ze Martas neni sikovnej ale proste tohle je desny.... zbytecne moc prace a komplikaci k nicemu.

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.JouiCZ píše:jo jasný.. respekt je třeba,ale ne že se to tu bude dokola hanit.. jak se říkalo mnohokrát.. stačí 1x a dost.. jinak myslím že nitram(martas) se snaží udělat něco jiného než co má každý a to je ta odnož tuningu .. ja si toho vážím.. v barvě to nebude bastl..

Optimismus pramení z nedostatku informací 

Já myslím, že tyhle věci maj všechny auta, nebo to je jen výsada Civicu?nitram... píše:a tab bude jen interiér podvozek kola a hlavně motor

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
z boku světel to moc spasovaně nevypadá a přes horní líc světel blatník překrývá ty světla a vršek je zamračenej, takže mi to nijak extra slícovaný nepříjde.To by chtělo ještě doladit....Sagi píše:promin,ale me se teda z fotek nezda ze by ti to pekne licovalotakhle to vypada ze nad tim blinkrem mas docela diru
a k celku se vyjadrim az po laku a kloudnejch fotkach
blbý je, že tyhle světla maj ten černej rámeček, takže tam to neslícování, překrejvání a mračení hodně vyleze.Na normálních stříbrnejch by to tolik nelezlo...
svět dospělých je pro mne záhadou......
svoje ubohý názory jsi mu už Xkrát řekl,tak nevim co tu furt meleš jako kolovrátek...to je jako kdyby se do tebe každej navážel že máš hnusný auto,kterýmu nepomůže vůbec nic...Mirek999 píše:To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.JouiCZ píše:jo jasný.. respekt je třeba,ale ne že se to tu bude dokola hanit.. jak se říkalo mnohokrát.. stačí 1x a dost.. jinak myslím že nitram(martas) se snaží udělat něco jiného než co má každý a to je ta odnož tuningu .. ja si toho vážím.. v barvě to nebude bastl..

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo mm blbyho zigula v seriilefi píše:svoje ubohý názory jsi mu už Xkrát řekl,tak nevim co tu furt meleš jako kolovrátek...to je jako kdyby se do tebe každej navážel že máš hnusný auto,kterýmu nepomůže vůbec nic...Mirek999 píše:To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.JouiCZ píše:jo jasný.. respekt je třeba,ale ne že se to tu bude dokola hanit.. jak se říkalo mnohokrát.. stačí 1x a dost.. jinak myslím že nitram(martas) se snaží udělat něco jiného než co má každý a to je ta odnož tuningu .. ja si toho vážím.. v barvě to nebude bastl..

Mirek999 : ano říkej si co chceš,ale proč tu ze sebe musíš dělat blbečka???Stačí ten svůj uchvatnej nazor říct jednou za čas,ale ne pomalu na každy stránce...přemejšlej!
že máš žigula je tvoje volba a mě je to úplně volný,že jsis vybral auto bez duše...ale co,to je každýho věc.Nenárážim tu na to jak máš ošklivý auto,ale na to že tu meleš stááále dokola stejný kraviny
že máš žigula je tvoje volba a mě je to úplně volný,že jsis vybral auto bez duše...ale co,to je každýho věc.Nenárážim tu na to jak máš ošklivý auto,ale na to že tu meleš stááále dokola stejný kraviny

nitram... píše:no každopádně po fávu příjde civic 1.6 vti a tab bude jen interiér podvozek kola a hlavně motor
tak to hodne stesti s tim motorem

PS:simni si ze vim o cem mluvim
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Kdyz tady nekdo skoro pri kazde nove varce fotek napise, ze dobre pokracuje a ze to bude fajn, tak to se nic nedeje. Ale beda jak stejnetak nekdo pise, ze to naopak vypada strasne a bude to hnus....
Ja tady pisu asi poprve, takze si dovolim rict, ze je to neskutecnej blivajs, nesmysl a tuzing. Ale myslim, ze z toho chlapec vyroste, dostane rozum a postavi neco na co se da koukat, jenom skoda, ze po nem zustane favo, na ktery se koukat neda a zbytecne do nej nasypal penize. Ale hlavne ze je originalni a nikdo to nema.
Tot muj nazor.
Ja tady pisu asi poprve, takze si dovolim rict, ze je to neskutecnej blivajs, nesmysl a tuzing. Ale myslim, ze z toho chlapec vyroste, dostane rozum a postavi neco na co se da koukat, jenom skoda, ze po nem zustane favo, na ktery se koukat neda a zbytecne do nej nasypal penize. Ale hlavne ze je originalni a nikdo to nema.

Tot muj nazor.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takovy favo fakt nikdo nemá a já bych ho ani nechtěl.
A argumentovat tím, že v tom je hodně práce a peněz?
Do drog a nebo do automatů taky můžeš nasypat hromadu peněz, ale to z tebe kulturistickýho krasavce neudělá
A argumentovat tím, že v tom je hodně práce a peněz?
Do drog a nebo do automatů taky můžeš nasypat hromadu peněz, ale to z tebe kulturistickýho krasavce neudělá

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Kámo běž si komplexy léčit jinam, jednou jsou na tebe lidi zlý že jezdíš předpisově, pak ti nedaj slíbený kola a hle, tady se můžu vybít na týpkovi kterej si staví auto pro radost ale mě se nelíbí tak do něj co?Mirek999 píše:To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.JouiCZ píše:jo jasný.. respekt je třeba,ale ne že se to tu bude dokola hanit.. jak se říkalo mnohokrát.. stačí 1x a dost.. jinak myslím že nitram(martas) se snaží udělat něco jiného než co má každý a to je ta odnož tuningu .. ja si toho vážím.. v barvě to nebude bastl..
Běž si do pokecu vymejšlet ublíženecký témata a šířit svoje kladňácký názory

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
a co má mirek za kár když je takovej odborník???Starlet píše:Kámo běž si komplexy léčit jinam, jednou jsou na tebe lidi zlý že jezdíš předpisově, pak ti nedaj slíbený kola a hle, tady se můžu vybít na týpkovi kterej si staví auto pro radost ale mě se nelíbí tak do něj co?Mirek999 píše:To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.JouiCZ píše:jo jasný.. respekt je třeba,ale ne že se to tu bude dokola hanit.. jak se říkalo mnohokrát.. stačí 1x a dost.. jinak myslím že nitram(martas) se snaží udělat něco jiného než co má každý a to je ta odnož tuningu .. ja si toho vážím.. v barvě to nebude bastl..

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

děkuju o5 za podporu...
odkdy auto z člověka dělá odborníka?Patrick13 píše:a co má mirek za kár když je takovej odborník???Starlet píše:Kámo běž si komplexy léčit jinam, jednou jsou na tebe lidi zlý že jezdíš předpisově, pak ti nedaj slíbený kola a hle, tady se můžu vybít na týpkovi kterej si staví auto pro radost ale mě se nelíbí tak do něj co?Mirek999 píše: To mas pravdu,ze to v barve nebude bastl,ale echt bastl.Protoze po laku vsechno vyleze ven.
svět dospělých je pro mne záhadou......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mam zigula,favorita sem mel taky.A myslite,ze nemuzu psat nazory pokud mam takovehle auto?Komplexi si tu nelecim,nemam to za potrebi.Ale nereste to,ja si myslim to co si myslim a opravdu nazor nezmenim
A myslim,ze mu muj nazor jeho cil nezmeni.At si dela co chce,jen sem psal svuj nazor,tot vse. 

nitram... Já ti fandím, dřív jsem si stavěl taky áčkovou corsu lamináty- prahy, nárazníky, zavařit všechno co šlo a když jsem jí dodělal tak jsem zjistil že se mi to ani zas tak nelíbí (tak jsem ji prodal), že mam rád hladkej německej styl....co nejvíc na zem a široký kola a detaily....
Když se ti to líbí...děláš to pro sebe a né pro ně
Když se ti to líbí...děláš to pro sebe a né pro ně

já to myslel do jakejch se pustil uprav atd že tady kazí martinovi radostBreakthru píše:odkdy auto z člověka dělá odborníka?Patrick13 píše:a co má mirek za kár když je takovej odborník???Starlet píše: Kámo běž si komplexy léčit jinam, jednou jsou na tebe lidi zlý že jezdíš předpisově, pak ti nedaj slíbený kola a hle, tady se můžu vybít na týpkovi kterej si staví auto pro radost ale mě se nelíbí tak do něj co?